Utrecht

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Dillema Uitvaartverzorging

Dillema Uitvaartverzorging

Mijn naam is Astrid Dillema - van Staa. Uitvaartverzorging Dillema is door mij opgericht in 2001. Uitvaartverzorging Dillema is een klein bedrijf. Vanaf de melding van overlijden tot en met het nagesprek na de uitvaart heeft u alleen met mij te maken. De zorg voor de uitvaart en het regelen van alles wat daarbij komt kijken, neem ik u graag uit handen.
Lees verder »

Bezoek Dillema Uitvaartverzorging

2

Reviews en Ervaringen over Alting Uitvaarten

Alting Uitvaarten

Alting Uitvaarten is een kleinschalige uitvaartonderneming in Utrecht met een ruim werkgebied. Wij bieden uitvaartbegeleiding op maat.

Hiske Alting begeleidt al 8 jaar uitvaarten in deze regio. Zij wordt bijgestaan door Pauline Res en anderen.

Lees verder »

Bezoek Alting Uitvaarten

3

Reviews en Ervaringen over Amstel Uitvaarten

Amstel Uitvaarten

Amstel uitvaarten - Moderne uitvaart, traditioneel vakmanschap

Moderne uitvaart, traditioneel vakmanschap.
Lees verder »

Bezoek Amstel Uitvaarten

4

Reviews en Ervaringen over Jolanda Dirksen Uitvaartverzorging

Jolanda Dirksen Uitvaartverzorging

Mijn naam is Jolanda Dirksen, ik ben uitvaarverzorgster en ritueel begeleidster bij afscheid. Als uw dierbare is overleden volgt er een zware tijd voor u. Graag wil ik u in deze tijd ondersteunen. Het is mijn vak om in de tijd na het overlijden de zorgen voor de uitvaart uit uw handen te nemen. In goed overleg met u en met respect voor uw wensen. Ik ben er als u mij nodig heeft.
Lees verder »

Bezoek Jolanda Dirksen Uitvaartverzorging

5

Reviews en Ervaringen over Alcuon

Alcuon

Alcuon symboliseert de levenscyclus van geluk, verlies, rouw en verzoening. Gert-Jan van Bennekom en Ans van Vulpen zijn de geïnspireerde uitvaartbegeleiders achter Alcuon die op bescheiden, maar doortastende wijze het doorléven van het verlies begeleiden. Daarin passen gedachten als ruimte creëren voor een traditionele of eigentijdse invulling, en het creatief en zelfs kunstzinnig uitwerken van persoonlijke wensen.
Lees verder »

Bezoek Alcuon

6

Reviews en Ervaringen over Andante

Andante

Een afscheid is niet over te doen. Een afscheid dat past bij nabestaanden en bij de overledene draagt bij aan een goede rouwverwerking. Andante is een muziekterm die staat voor: 'rustig aan'. Wij werken met aandacht voor afscheid en nemen daar tijd voor. We denken met u mee hoe u het afscheid nemen een persoonlijk accent kunt geven.
Lees verder »

Bezoek Andante

7

Reviews en Ervaringen over De Zwaan Uitvaarten

De Zwaan Uitvaarten

Welkom op de site van De Zwaan Uitvaarten. Wij verzorgen al jarenlang uitvaarten in Utrecht, de Bilt (waaronder Bilthoven), Zeist en omstreken. We beschikken over een prachtige 24-uurs opbaar-gelegenheid: de Geerteminnekamer. Annemieke Zwanenburg, Petra Branderhorst en Nel van Ratingen zijn de drie vakvrouwen van De Zwaan (sinds 2007). Wij werken vanuit de visie dat de dood deel uitmaakt van het leven. Zij mag zichtbaar en bespreekbaar zijn. Onze stijl van werken bij het verzorgen van een crematie of begrafenis is informeel; ondersteunend waar dat nodig is en zelf laten doen waar dat gewenst
Lees verder »

Bezoek De Zwaan Uitvaarten

8

Reviews en Ervaringen over AdCura

AdCura

AdCura Uitvaartzorg

Persoonlijk betrokken bij elke uitvaart
Lees verder »

Bezoek AdCura

9

Reviews en Ervaringen over Amenti Uitvaartverzorging

Amenti Uitvaartverzorging

Amenti Uitvaartverzorging: Vanuit de gedachte dat ieder mens uniek is en zijn of haar eigen leven leidt, vinden wij dat iedereen recht heeft op een uitvaart die recht doet aan dat leven, hoe sober of uitbundig ook. Met onze open benadering passen wij ons zoveel mogelijk aan, aan de sfeer en situatie van de nabestaanden.
Lees verder »

Bezoek Amenti Uitvaartverzorging

10

Reviews en Ervaringen over Barbara Uitvaartverzorging

Barbara Uitvaartverzorging

Een stapje extra, een oplettend oog en een dienstbare houding. Barbara Uitvaartverzorging laat graag zien waar ze voor staat. Vooraf, tijdens en ook ná een uitvaart.
Lees verder »

Bezoek Barbara Uitvaartverzorging

11

Reviews en Ervaringen over Diakonos

Diakonos

Diakonos heeft een missie: geroepen om vanuit naastenliefde te dienen als een mens sterft. Echt meeleven, respect, toewijding en kwaliteit vormen de pijlers van Diakonos. De ruime ervaring van Diakonos is beschikbaar in de regio Gelderse Vallei en Heuvelrug. Diakonos Uitvaartverzorging is een stichting zonder winstoogmerk en staat ten dienste van christenen maar ook van hen die niet of anders geloven.
Lees verder »

Bezoek Diakonos

12

Reviews en Ervaringen over Leidsche Rijn Uitvaartverzorging

Leidsche Rijn Uitvaartverzorging

Leidsche Rijn Uitvaartverzorging: Als een dierbare overlijdt, is het prettig als er iemand is waarop u kunt vertrouwen. Iemand die alles voor u regelt, u ondersteunt en rekening houdt met uw verdriet en dat van uw naasten. Iemand die nèt even iets meer doet met de herinnering aan de overledene en dat samen met u vorm geeft, voor, tijdens en na de uitvaart.
Lees verder »

Bezoek Leidsche Rijn Uitvaartverzorging

13

Reviews en Ervaringen over Ouwerkerk Uitvaartzorg

Ouwerkerk Uitvaartzorg

Ouwerkerk Uitvaartzorg: voor ons staat voorop dat u uiteindelijk ondanks het verdriet, met een goed gevoel op de periode rond de uitvaart terug kunt kijken. Waar het om draait is inzet en ervaring, zorg en betrokkenheid, vakmanschap en de kunst om een ander zowel adequaat als met gevoel bij te kunnen staan.
Lees verder »

Bezoek Ouwerkerk Uitvaartzorg

14

Reviews en Ervaringen over Peter Henssen Uitvaartzorg

Peter Henssen Uitvaartzorg

Wij helpen betrokken en op informeel wijze
bij eigentijdse en traditionele uitvaarten.
Zo kan onze begeleiding meer zijn dan een zakelijk contact.
In de kwetsbare dagen na het overlijden
van iemand die u dierbaar is, bieden wij u rust en toewijding.
Lees verder »

Bezoek Peter Henssen Uitvaartzorg

15

Reviews en Ervaringen over SENS uitvaarten

SENS uitvaarten

SENS - uitvaartonderneming in Utrecht, persoonlijk & onafhankelijk

SENS. Jong, onafhankelijk en kleinschalig. Uitvaartonderneming in Utrecht-West. SENS verzorgt uitvaarten met een persoonlijke invulling, met oog voor de mens en zijn omgeving, en met waardering voor het leven.
Lees verder »

Bezoek SENS uitvaarten

16

Reviews en Ervaringen over Smorenburg Uitvaartverzorging

Smorenburg Uitvaartverzorging

Het respectvol afronden van een leven is een vak van vertrouwen. Het is dan ook belangrijk dat u zich thuis voelt bij de uitvaartonderneming die u begeleidt.
Vertrouwen heeft daarbij hoge prioriteit, maar ook de zekerheid dat uw wensen optimaal en in alle perfectie worden vervuld. Smorenburg Uitvaartverzorging is al drie generaties een vertrouwde uitvaartonderneming in de regio.
Lees verder »

Bezoek Smorenburg Uitvaartverzorging

17

Reviews en Ervaringen over Strikt Persoonlijk Uitvaart

Strikt Persoonlijk Uitvaart

Strikt Persoonlijk Uitvaart: iedereen heeft andere wensen, een persoonlijk afscheid wordt gekenmerkt door creativiteit. Zo worden alle rouwkaarten door onszelf ontworpen. De vorm, afbeeldingen, kleur en teksten worden op maat bepaald. Soms is het even zoeken maar altijd komt er iets persoonlijks uit. Die creativiteit uit zich ook in originele producten en diensten van goede kwaliteit.

Wij, Saskia en Esther, verzorgen uitvaarten voor mensen met persoonlijke wensen. Ieder mens heeft een leven geleefd, wijsheden vergaard en anderen geraakt. Dit leven belichten, geeft de uitvaart karakter waaru
Lees verder »

Bezoek Strikt Persoonlijk Uitvaart

18

Reviews en Ervaringen over Uitvaart van Tellingen

Uitvaart van Tellingen

403 Forbidden


Lees verder »

Bezoek Uitvaart van Tellingen

19

Reviews en Ervaringen over Uitvaartverzorging H. Agterberg

Uitvaartverzorging H. Agterberg

Voor directe hulp bij overlijden is Uitvaartverzorging H. Agterberg uit Utrecht dag en nacht bereikbaar. Wij staan u bij in moeilijke tijden wanneer u onze professionele hulp en persoonlijke betrokkenheid hard nodig heeft. Uitvaartverzorging H. Agterberg heeft al sinds 1901 ervaring in het uitvaartwezen en staat bekend om zijn afscheid in stijl, met respect, aandacht en betrokkenheid.
Lees verder »

Bezoek Uitvaartverzorging H. Agterberg

20

Reviews en Ervaringen over Uitvaartverzorging Rob van de Velde / Jos Bouwens

Uitvaartverzorging Rob van de Velde / Jos Bouwens

Uitvaartverzorging Rob van de Velde / Jos Bouwens is een onafhankelijke uitvaartonderneming welke voornamelijk werkzaam is in de directe omgeving van De Ronde Venen, Abcoude/Baambrugge, Ouderkerk aan de Amstel, Loenen en Amsterdam. Maar ook ver daarbuiten doen wij op verzoek uitvaarten met veel zorg en discretie.
Lees verder »

Bezoek Uitvaartverzorging Rob van de Velde / Jos Bouwens

21

Reviews en Ervaringen over Uitvaartverzorging UvZ

Uitvaartverzorging UvZ

Uitvaartverzorging UvZ – Uitvaarten vol zorgzaamheid

Uitvaarten vol Zorgzaamheid
Lees verder »

Bezoek Uitvaartverzorging UvZ

22

Reviews en Ervaringen over Uitvaartverzorging Van Dijk

Uitvaartverzorging Van Dijk

Als u een dierbare verliest, is het belangrijk dat u een beroep kunt doen op een vertrouwde uitvaartonderneming. Eén met kennis van zaken bij u in de buurt. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Uitvaartverzorging Van Dijk is sinds 1940 een begrip in de Vechtstreek en daarbuiten.
Lees verder »

Bezoek Uitvaartverzorging Van Dijk

23

Reviews en Ervaringen over Vermey Uitvaartzorg

Vermey Uitvaartzorg

Sinds 2006 hebben wij, Mathieu en Dennis Vermey, broers, Vermey Uitvaartzorg opgericht. Een eigentijdse uitvaart, persoonlijk, liefdevol en betrokken. Wij begeleiden...
Lees verder »

Bezoek Vermey Uitvaartzorg

24

Reviews en Ervaringen over Vervaart Uitvaartverzorging

Vervaart Uitvaartverzorging

Welkom bij Vervaart Uitvaartverzorging. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij, met een uitgebreid dienstenpakket, een begrafenis of crematie op maat verzorgen precies zoals u wenst. Op een respectvolle en persoonlijke wijze. Niet alleen in De Meern - Utrecht, maar in heel Nederland.
Lees verder »

Bezoek Vervaart Uitvaartverzorging

25

Reviews en Ervaringen over Zuidema Uitvaart

Zuidema Uitvaart

Home - Zuidema

Wanneer u iemand verliest, hoort daar een passend afscheid bij. Onze medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bereiken 0186 – 571 517.
Lees verder »

Bezoek Zuidema Uitvaart