Reviews geschreven door Siska (50644)

Meersorgh Uitvaartzorg - Meersorgh tot nu toe de beste

0

Review:
Ik heb verschillende uitvaarten meegemaakt en vind tot nu toe dat het bij Meersorgh het best is geregeld. Dat is ook duidelijk te zien tijdens de rouwdienst en uitvaart zelf. Iedereen wordt netjes ontvangen en te woord gestaan. Het is vooraf duidelijk wat je van de dienst kunt verwachten. Bij andere uitvaarten is het vaak maar afwachten wat er gaat gebeuren en tot hoe laat het zal duren. Je volgt de massa maar.

Bij Meersorgh is het gelukkig beter geregeld. Ook in de aanloop naar de uitvaart. Er wordt geluisterd naar onze wensen ipv dat iemand ons oplegt wat er gaat gebeuren en hoe het moet gebeuren. We weten van tevoren wat we kunnen verwachten en weten we het niet dan krijg je meteen antwoord. Het is allemaal veel persoonlijker.

En dan te bedenken dat onze eerste keuze voor Meersorgh een prijsbewuste keuze is geweest. Het uiteindelijke resultaat is ons zo verrassend goed bevallen dat wij nu vanwege deze goede ervaringen bij Meersorgh aan blijven kloppen.

Sterke punten:
Klantvriendelijkheid
Eerlijke prijzen
Aandacht voor wensen
Professionaliteit

Zwakke punten:
Volgens mij opereert Meersorgh enkel in de randstad.

Irene beveelt Meersorgh Uitvaartzorg aan bij vrienden/bekenden

Meersorgh Uitvaartzorg - Zeer tevreden

0

Review:
De uitvaart van mijn oom is dankzij de diensten van Meersorgh goed verzorgd. Er is goed naar onze wensen geluisterd en er was respect en voldoende ruimte voor onze rituelen en tradities.

Het voelde meteen goed en vertrouwd. Fijn dat ook eerlijke prijzen worden gehanteerd door het bedrijf.

Wij zijn zeer tevreden en mede dankzij deze ervaring met het bedrijf kijken wij ondanks het verdriet met een goed gevoel terug naar de uitvaart.

Sterke punten:
Kennis van en ervaring met verschillende tradities en rituelen

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijk personeel

Duidelijkheid over wat je kunt verwachten

Ten alle tijden bereikbaar

Siska beveelt Meersorgh Uitvaartzorg aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres