Flevoland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Jager Uitvaartverzorging

Jager Uitvaartverzorging

Jager Uitvaartverzorging is een volledig zelfstandig familiebedrijf. Het uitvaartbedrijf is in 1997 begonnen door Marina Jager-Muusse. Zij heeft ruim 25 jaar ervaring in de uitvaartverzorging in Flevoland als de eerste vrouwelijke uitvaarverzorger bij de toenmalige BVIJ. Dochter Els Jager werkt sinds 2001 als gediplomeerd uitvaartondernemer. Zij heeft het familiebedrijf volledig overgenomen.
Lees verder Ľ

Bezoek Jager Uitvaartverzorging

2

Reviews en Ervaringen over Corridor Uitvaartverzorging

Corridor Uitvaartverzorging

Een Corridor is een overgang, een passage van de ene situatie naar de andere. Met deze naam en ons logo willen wij onze visie weergeven op het begeleiden van een uitvaart: ruimte en steun bieden aan de emoties en keuzemomenten van de naasten die te maken krijgen met de laatste overgang in het leven.
Lees verder Ľ

Bezoek Corridor Uitvaartverzorging

3

Reviews en Ervaringen over Goedkope Uitvaart Flevoland

Goedkope Uitvaart Flevoland

Waarom de kosten van een uitvaart vaak zo hoog zijn ? Dat begrijpen wij ook niet! Goedkope Uitvaart Flevoland is het antwoord op de veelal te dure uitvaartverzorging in geheel Flevoland.
Lees verder Ľ

Bezoek Goedkope Uitvaart Flevoland

4

Reviews en Ervaringen over Silentis Uitvaartverzorging

Silentis Uitvaartverzorging

Silentis Uitvaartverzorging - Een uitvaart in stijl met een persoonlijk karakter. Om u te begeleiden in deze zware tijd is Silentis Uitvaartverzorging er voor u als uitvaartonderneming, want naast het verzorgen van de begrafenis of de crematie is Hans Brummer en zijn team er ook om u te steunen met alle handelingen die ondernomen moeten worden bij een overlijden en dat alles in een serene sfeer.
Lees verder Ľ

Bezoek Silentis Uitvaartverzorging

5

Reviews en Ervaringen over Volatus Uitvaartzorg

Volatus Uitvaartzorg

Volatus Uitvaartzorg: Swifterbant, Dronten, Biddinghuizen, Lelystad, Almere, Zeewolde, Emmeloord en omgeving

Volatus Uitvaartzorg is, samen met u, op weg naar een gezamenlijke bestemming: de uitvaart van uw dierbare. Wij nemen gedurende een korte en intensieve periode
Lees verder Ľ

Bezoek Volatus Uitvaartzorg