Noord-Brabant

Van Gorp Uitvaartzorg

6 Reviews

Van Gorp Uitvaartzorg - Kaatsheuvel, Waalwijk en omgeving Persoonlijk en eigentijds afscheid nemen. Begrafenis of crematie. Met liefde geregeld. Dag en nacht bereikbaar op (0416) 851 405.Lees verder »
Bijnen Uitvaartverzorging

5 Reviews

Bijnen Uitvaartverzorging: \"Je moet er voor zorgen dat alles goed geregeld is\", dé uitspraak van oprichter Marinus Bijnen. Een credo dat overgenomen werd door zoon Harrie en vervolgens door kleinzonen Rien en Henk, die nu leiding geven aan Bijnen UiLees verder »
Acheron

2 Reviews

Acheron is een kleine maar moderne uitvaartonderneming met een frisse kijk op alles wat met een uitvaart te maken heeft. Of het nu een begrafenis of een crematie moet zijn, wij laten ons niet beperken tot wat \"gebruikelijk\" is. Onze aanpak kenmerkt zLees verder »
Bruijns Uitvaartverzorging

2 Reviews

Bruijns Uitvaartverzorging is een begrip in Oosterhout en omgeving. We zijn een solide en creatief bedrijf en spelen in op uw wensen.Lees verder »
Authena

1 Review

Welkom op de website van Afscheidshuis Authena I Authena uitvaartzorg Sleeuwijk, sfeervolle condoleance kamers waar afscheid nemen de ruimte krijgt! Afscheidshuis Authena: een uniek concept in het Land van Heusden en Altena, waar u in een huiseliLees verder »
De Groof Uitvaartverzorging

1 Review

De Groof Uitvaartverzorging | Home Wij verzorgen een persoonlijke en bij de overledene passende uitvaart.Lees verder »
Klopper & Kramer

1 Review

Klopper & Kramer begrijpt hoe belangrijk het is dat u zich veilig en vertrouwd voelt op het moment dat u te maken krijgt met een overlijden. Daarom zijn we bereikbaar op het moment dat u ons nodig heeft.Lees verder »
Meeuws Uitvaartverzorging

1 Review

Welkom bij Meeuws Uitvaartverzorging, Someren. Al vele jaren verzorgen wij samen met u de uitvaart van uw dierbare. Daarbij besteden we veel aandacht aan een afscheid zoals de persoon die ons is ontvallen en de nabestaanden dat graag zouden willen ziLees verder »
Van der Stappen Uitvaartverzorging

1 Review

Van der Stappen Uitvaartverzorging: in de week van een uitvaart komt er veel op u af. In deze vaak emotionele afscheidsweek moeten er veel dingen worden geregeld. Dan is het fijn om te weten dat u kunt rekenen op onze betrokken uitvaartverzorgers. ZiLees verder »
Zuylen

1 Review

Voor Zuylen is elke uitvaart uniek. Net als elk mens en elke laatste wens. Het gaat bij ons om het respect voor de overledene en de persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding van de nabestaanden. Zorg tot in detail. Ook de zakelijke aspecten van uitvLees verder »
Annora

Annora - voorheen Adriaans Uitvaartverzorging - staat al vijftig jaar bekend als een uitvaartonderneming die zorgdraagt voor een eervolle begrafenis of crematie. Wij bieden de verzorging van een uitvaart die zo veel mogelijk volgens uw wensen gestaltLees verder »
ArtsLommelen Uitvaartverzorging

Werkwijze Lilian Arts van ArtsLommelen Uitvaartverzorging: betrokkenheid, rust, warmte, respect en samen doen zijn begrippen die ik belangrijk vind in de samenwerking met u.Lees verder »
Claassen Uitvaartverzorging

Claassen Uitvaartverzorging is een echt familiebedrijf. Al ruim 85 jaar, 3 generaties lang, staan we voor een deskundige begeleiding en een integere aanpak. Claassen Uitvaartverzorging helpt u graag bij de organisatie van het afscheid van uw dierbareLees verder »
Goedkope Uitvaart Noord-Brabant

Goedkope Uitvaart Noord-Brabant - Stijlvol en betaalbaar -Lees verder »
Harriet Van Der Vleuten

Uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten Regel samen met ons de begrafenis of crematie van uw naaste. Inspiratie en kosten op onze website. Bel 013-5920048. Werkzaam in Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Udenhout, Gilze-Rijen, OirschotLees verder »
Hommage Uitvaarten

Hommage Uitvaarten - Hommage Uitvaarten Hommage Uitvaarten is een persoonlijke en betrokken uitvaartverzorger. U kunt ons te alle tijde bereiken voor de organisatie van een mooi afscheid.Lees verder »
Klopper en Kramer

Klopper & Kramer begrijpt hoe belangrijk het is dat u zich veilig en vertrouwd voelt op het moment dat u te maken krijgt met een overlijden. Daarom zijn we bereikbaar op het moment dat u ons nodig heeft.Lees verder »
Koenen-Oel Uitvaartverzorging

Koenen-Oel Uitvaartverzorging: afscheid van het leven is voor alle betrokkenen een ingrijpende gebeurtenis. In de eerste dagen na een overlijden moet er veel geregeld en gedaan worden, terwijl er ook tijd nodig kan zijn voor rouw en emotie. In die voLees verder »
Leemans Uitvaartverzorging

Afscheid van dit leven is vaak voor alle betrokkenen een ingrijpende gebeurtenis. De gevoeligheid van de nabestaanden is op een dergelijke manier zo intens, dat elk detail van het gebeuren een bijzondere betekenis krijgt. Leemans Uitvaartverzorging zLees verder »
Mutsaers Best Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging Oirschot, Best, Eindhoven | Mutsaers Best Uitvaartverzorging Mutsaers: voor een betrokken, keurig verzorgde uitvaart, regio Best, Oirschot, EindhovenLees verder »
Peemen Uitvaartverzorging

Peemen Uitvaartverzorging: bij de keuze van een uitvaartverzorger laat u zaken als persoonlijke aandacht en vertrouwen uiteraard nadrukkelijk meewegen. U wilt immers dat alles tot in de puntjes en tot in detail goed geregeld is, van het voortijdig beLees verder »
Uitvaart Brabant
Uitvaartverzorging Brabant

Uitvaartverzorging Brabant, Bakx-von Burg is al jaren een begrip in Bergen op Zoom en Roosendaal. Sinds begin 2012 heeft deze onderneming een grote verandering ondergaan. De visie en doelstelling is aan deze tijd aangepast en ook de kwaliteit van de Lees verder »
Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

Uitvaartzorg Hans Raaijmakers: u zult merken dat er veel meer mogelijk is dan u aanvankelijk dacht. Samen regisseren en organiseren we het afscheid van uw dierbare en komen we tot een persoonlijke uitvaart die recht doet aan de overledene.Lees verder »
Uitvaartzorg Van Tilburg

Een uitvaart is persoonlijk. Uitvaartzorg Van Tilburg stelt uw wensen centraal en verzorgt de uitvaart zoals u dat wilt. Na het overlijden moet er in korte tijd veel geregeld worden. Uitvaartzorg Van Tilburg helpt u in deze moeilijke tijd en neemt u Lees verder »