Noord-Holland

Alice Loeters

3 Reviews

Alice Loeters | Persoonlijke uitvaartzorg Alice Loeters Persoonlijke Uitvaartzorg in en rondom Velsen, IJmuiden, Velserbroek, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Driehuis, Velsen-Zuid, Velsen-Noord, Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, ZandvoorLees verder »
Mereboer Uitvaartzorg

2 Reviews

Mereboer Uitvaartzorg: uw uitvaart in goede handen. Van uitvaart tot aan de algehele verzorging van de dienst, inclusief de condeleance en het leveren van het rouwvervoer.Lees verder »
Charon Uitvaartbegeleiding

1 Review

Charon Uitvaartbegeleiding verzorgt uw afscheid, of de uitvaart van een dierbare, in de gehele kop van Noord-Holland.Lees verder »
Uitvaart Uitendaal

1 Review

Uitvaart-Haarlem Uitvaart Uitendaal - Haarlem Uitvaart verzorging Uitendaal - Haarlem sinds 1878 wij bieden u maximale kwaliteit tegen een vriendelijke prijs T 023 - 532 44 86, [email protected]Lees verder »
Uitvaartverzorging De Vries

1 Review

Uitvaartverzorging De Vries staat dag en nacht voor u klaar om u te helpen en uw zorgen zoveel mogelijk uit handen te nemen. Wij dragen zorg voor een warm en waardig afscheid.Lees verder »
Uitvaartverzorging Erika

1 Review

Elk mens leeft zijn eigen leven. Een leven dat het waard is om op terug te kijken als er afscheid genomen wordt. Vanuit die visie werkt Uitvaartverzorging Erika.Lees verder »
Van Vuure

1 Review

Van Vuure Begrafenis en Crematie Onderneming – Bij een overlijden, of als u bewust stil wilt staan bij uw uitvaart is er een vertrouwde naam voor een persoonlijk afscheid: Uitvaartverzorging Van Vuure. Lees verder »
Alma Uitvaartzorg

Persoonlijke uitvaartbegeleiding in Naarden, Bussum en omgeving | Alma Uitvaartzorg Alma Uitvaartzorg; ervaren uitvaartzorg met oprechte aandacht voor u en uw wensen.Lees verder »
Amette Uitvaartzorg

Over Amette Uitvaartzorg - Amette Uitvaartzorg - Afscheid nemen is maatwerk© Over Amette: Amette Uitvaartzorg is een samenwerkingsverband van meerdere uitvaartleid(st)ers die u begeleiden bij het afscheid van uw dierbare.Lees verder »
De Groot Uitvaart

De Groot Uitvaart Home | De Groot Uitvaart, Huizen, t Gooi De Groot Uitvaart Home | De Groot Uitvaart, Huizen, t GooiLees verder »
De Jongh Uitvaartverzorging

De Jongh Uitvaartverzorging staat voor Waardigheid, Respect, Deskundigheid, Ervaring en Persoonlijke aandacht. Wij bieden u de mogelijkheid om op een geheel eigen wijze invulling te geven aan het afscheid. Onze dienstverlening is niet regionaal gebonLees verder »
De Schipper en Schaap

Uitvaartzorg - De Schipper en Schaap

Hoe hoort het eigenlijk, een uitvaart? Het is een vraag die veel mensen bezighoudt. Het antwoord: niets moet. En wat wél moet, dat regel ik.

Lees verder »
Doe het zelf Uitvaart

Doe-het-zelf-uitvaart.nl - Regel de uitvaart zelf Regel de uitvaart zelfLees verder »
Fynn Uitvaartzorg

Fynn uitvaartzorg | Voor een goede en betaalbare uitvaart Lees verder »
Gooische Uitvaartverzorging

Gooische Uitvaartverzorging: dicht bij u. Tijdens de moeilijke periode voor, tijdens én na de uitvaart kunt u rekenen op de betrokken ondersteuning van onze mensen. Zij staan dicht bij u. In álle opzichten.Lees verder »
Horarium

Horarium - Uitvaart Breda,Uitvaart Oosterhout, Uitvaart Tilburg Horarium staat voor eersteklas complete uitvaartverzorging. Horarium.nl | ✓ Persoonlijk professioneel en vertrouwd ✓ Passende sfeer en stijl ✓ Voor elk budgetLees verder »
Ivonne Clemens Uitvaartverzorging

Ivonne Clemens Uitvaartverzorging: voor het realiseren van een mooie, persoonlijke uitvaart is tijd en goed overleg nodig. Ik begeleid u daarin. In de dagen na het overlijden tot op de dag van de uitvaart blijf ik uw aanspreekpunt en sta klaar voor aLees verder »
Luvu

Luvu is een relatief klein uitvaartbedrijf met zeer toegewijde medewerkers/sters. Uitvaarten kunnen worden verzorgd met het hoofd, maar bij Luvu doen wij het liever met ons hart. Juist deze instelling maakt het verschil. De mensen van Luvu kunnen zicLees verder »
Martien Weel Uitvaartzorg

Martien Weel Uitvaartzorg: ieder mens verdient een eigen afscheid. Met een eigen afscheid bedoelen we een uitvaart die helemaal past bij de overledene en bij de nabestaanden. Voor de ��n is dit een ingetogen, verstild afscheid. Voor de ande

Lees verder »
Memento Mori

Bij Uitvaartverzorging Memento Mori maakt de tijd die wij nemen het verschil. Wij begeleiden u op onze aandachtige en betrokken wijze. Juist die persoonlijke aandacht komt het best tot zijn recht door de kleinschaligheid van onze uitvaartonderneming.Lees verder »
Ode Uitvaartbegeleiding

De Ode - voor een persoonlijke uitvaart in Amsterdam en omgeving Voor gewone en bijzondere uitvaartwensen. Wij staan voor u klaar. Dag en nacht. Begrafenisverzorging en crematie in Amsterdam.Lees verder »
Rouwservice Nederland
Uitvaart Alkmaar

Uitvaart Alkmaar | Vertrouwd | Gunstig | Bekroond | 072-8449767 Wij zijn er voor u. Als uw naaste is overleden of bij voorbereiding van een uitvaart. Vragen? Over uitvaart Alkmaar, Bergen, Heiloo en regio? Bel of mail.Lees verder »
Uitvaart voor kinderen

Kinderuitvaart Uitvaart voor kinderen, Amsterdam en omstreken, persoonlijke, deskundige en onafhankelijke begeleiding.Lees verder »
Uitvaartcentrum Amsterdam

Uitvaart Amsterdam-Ruim 50 jaar-Keurmerk-Uitvaartcentrum de Jong Uitvaart in Amsterdam, persoonlijk, onafhankelijk advies voor elk budget. Ruim 50 jaar Keurmerk familiebedrijf de Jong. Dag & nacht 020-6761337.Lees verder »