Charon Uitvaartbegeleiding

  •   1 Review

Charon Uitvaartbegeleiding verzorgt uw afscheid, of de uitvaart van een dierbare, in de gehele kop van Noord-Holland. Lees verder »

Mereboer Uitvaartzorg

  •   1 Review

Mereboer Uitvaartzorg: uw uitvaart in goede handen. Van uitvaart tot aan de algehele verzorging van de dienst, inclusief de condeleance en het leveren van het rouwvervoer. Lees verder »

Uitvaart Uitendaal

  •   1 Review

Uitvaart-Haarlem Uitvaart Uitendaal - Haarlem Uitvaart verzorging Uitendaal - Haarlem sinds 1878 wij bieden u maximale kwaliteit tegen een vriendelijke prijs T 023 - 532 44 86, [email protected] Lees verder »

Uitvaartverzorging De Vries

  •   1 Review

Uitvaartverzorging De Vries staat dag en nacht voor u klaar om u te helpen en uw zorgen zoveel mogelijk uit handen te nemen. Wij dragen zorg voor een warm en waardig afscheid. Lees verder »

Uitvaartverzorging Erika

  •   1 Review

Elk mens leeft zijn eigen leven. Een leven dat het waard is om op terug te kijken als er afscheid genomen wordt. Vanuit die visie werkt Uitvaartverzorging Erika. Lees verder »

Van Vuure

  •   1 Review

Van Vuure Begrafenis en Crematie Onderneming – Bij een overlijden, of als u bewust stil wilt staan bij uw uitvaart is er een vertrouwde naam voor een persoonlijk afscheid: Uitvaartverzorging Van Vuure. Lees verder »

Alice Loeters

Alice Loeters | Persoonlijke uitvaartzorg Alice Loeters Persoonlijke Uitvaartzorg in en rondom Velsen, IJmuiden, Velserbroek, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Driehuis, Velsen-Zuid, Velsen-Noord, Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Zandvoor Lees verder »

Alma Uitvaartzorg

Persoonlijke uitvaartbegeleiding in Naarden, Bussum en omgeving | Alma Uitvaartzorg Alma Uitvaartzorg; ervaren uitvaartzorg met oprechte aandacht voor u en uw wensen. Lees verder »

Amette Uitvaartzorg

Over Amette Uitvaartzorg - Amette Uitvaartzorg - Afscheid nemen is maatwerk© Over Amette: Amette Uitvaartzorg is een samenwerkingsverband van meerdere uitvaartleid(st)ers die u begeleiden bij het afscheid van uw dierbare. Lees verder »

De Groot Uitvaart

De Groot Uitvaart Home | De Groot Uitvaart, Huizen, t Gooi De Groot Uitvaart Home | De Groot Uitvaart, Huizen, t Gooi Lees verder »

De Jongh Uitvaartverzorging

De Jongh Uitvaartverzorging staat voor Waardigheid, Respect, Deskundigheid, Ervaring en Persoonlijke aandacht. Wij bieden u de mogelijkheid om op een geheel eigen wijze invulling te geven aan het afscheid. Onze dienstverlening is niet regionaal gebon Lees verder »

Doe het zelf Uitvaart

Doe-het-zelf-uitvaart.nl - Regel de uitvaart zelf Regel de uitvaart zelf Lees verder »

Forever Uitvaartzorg

Forever Uitvaartzorg Begrafenisondernemer voor Amsterdam, Kennemerland en Haarlemmermeer. Zelf uw uitvaart regelen of alles laten regelen. Uitvaartverzekering niet relevant. Lees verder »

Fynn Uitvaartzorg

Fynn uitvaartzorg | Voor een goede en betaalbare uitvaart Lees verder »

Gooische Uitvaartverzorging

Gooische Uitvaartverzorging: dicht bij u. Tijdens de moeilijke periode voor, tijdens én na de uitvaart kunt u rekenen op de betrokken ondersteuning van onze mensen. Zij staan dicht bij u. In álle opzichten. Lees verder »

Hemelen

Uitvaart in Amsterdam. Crematie- en begrafenisonderneming | Hemelen Hemelen Uitvaartverzorging voor creatieve uitvaartzorg op eigen wijze in Amsterdam. Goede, persoonlijke en creatieve begrafenisondernemer. Lees verder »

Horarium

Horarium - Uitvaart Breda,Uitvaart Oosterhout, Uitvaart Tilburg Horarium staat voor eersteklas complete uitvaartverzorging. Horarium.nl | ✓ Persoonlijk professioneel en vertrouwd ✓ Passende sfeer en stijl ✓ Voor elk budget Lees verder »

Ivonne Clemens Uitvaartverzorging

Ivonne Clemens Uitvaartverzorging: voor het realiseren van een mooie, persoonlijke uitvaart is tijd en goed overleg nodig. Ik begeleid u daarin. In de dagen na het overlijden tot op de dag van de uitvaart blijf ik uw aanspreekpunt en sta klaar voor a Lees verder »

Luvu

Luvu is een relatief klein uitvaartbedrijf met zeer toegewijde medewerkers/sters. Uitvaarten kunnen worden verzorgd met het hoofd, maar bij Luvu doen wij het liever met ons hart. Juist deze instelling maakt het verschil. De mensen van Luvu kunnen zic Lees verder »

Martien Weel Uitvaartzorg

Martien Weel Uitvaartzorg: ieder mens verdient een eigen afscheid. Met een eigen afscheid bedoelen we een uitvaart die helemaal past bij de overledene en bij de nabestaanden. Voor de ��n is dit een ingetogen, verstild afscheid. Voor de ander is h

Lees verder »

Memento Mori

Bij Uitvaartverzorging Memento Mori maakt de tijd die wij nemen het verschil. Wij begeleiden u op onze aandachtige en betrokken wijze. Juist die persoonlijke aandacht komt het best tot zijn recht door de kleinschaligheid van onze uitvaartonderneming. Lees verder »

Ode Uitvaartbegeleiding

De Ode - voor een persoonlijke uitvaart in Amsterdam en omgeving Voor gewone en bijzondere uitvaartwensen. Wij staan voor u klaar. Dag en nacht. Begrafenisverzorging en crematie in Amsterdam. Lees verder »

Rouwservice Nederland
Uitvaart Alkmaar

Uitvaart Alkmaar | Vertrouwd | Gunstig | Bekroond | 072-8449767 Wij zijn er voor u. Als uw naaste is overleden of bij voorbereiding van een uitvaart. Vragen? Over uitvaart Alkmaar, Bergen, Heiloo en regio? Bel of mail. Lees verder »

Uitvaart voor kinderen

Kinderuitvaart Uitvaart voor kinderen, Amsterdam en omstreken, persoonlijke, deskundige en onafhankelijke begeleiding. Lees verder »


Vergelijk Begrafenisondernemers

Op VergelijkBegrafenisondernemers.nl lees je reviews over alle begrafenisondernemers van Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Begrafenisondernemers