Nieuwe Begrafenisondernemers

Begrafenisondernemers

Monuta

Landelijk   •   3 Reviews

Als uitvaartverzorger vinden we het belangrijk dat u de mogelijkheid heeft om van tevoren na te denken over uw uitvaart. Daarom vindt u op onze website informatie over alles wat met uitvaart te maken heeft. Laat u op ideeën brengen door onze uitvaaLees verder »

Yarden

Landelijk   •   5 Reviews

Yarden is dé uitvaartorganisatie van Nederland. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Want een uitvaart dient een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis tLees verder »

PC uitvaart

Zuid-Holland

Alles voor een goed afscheid - PC Uitvaart Al ruim 85 jaar verzorgen wij uitvaarten naar wens. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen u met het organiseren van de crematie of begrafenis zoals u wiltLees verder »

Uitvaart Compact

Landelijk   •   1 Review

Een uitvaart via Uitvaart Compact regelt u online. Via een aantal eenvoudige stappen stelt u een uitvaart samen. Dit betekent dat er geen uitvaartbespreking plaatsvindt met een uitvaartconsulent.Lees verder »

Claassen Uitvaartverzorging

Noord-Brabant

Claassen Uitvaartverzorging is een echt familiebedrijf. Al ruim 85 jaar, 3 generaties lang, staan we voor een deskundige begeleiding en een integere aanpak. Claassen Uitvaartverzorging helpt u graag bij de organisatie van het afscheid van uw dierbareLees verder »

Arlene uitvaart

Limburg

Arlene uitvaart • uitvaartverzorging • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding – Voor een persoonlijk afscheid in de regio Weert Nederweert Ospel Swartbroek Tungelroy Cranendonk Lees verder »

Achaat Uitvaartverzorging

Drenthe

Achaat Uitvaartverzorging: de enige onafhankelijke uitvaartverzorger voor Assen en omstreken. Er is geen handleiding voor afscheid nemen, waardoor ieder afscheid weer anders is en zijn eigen aandacht en zorg nodig heeft. Je weet als nabestaande alleLees verder »

Uitvaartcentrum van den Hout
D.C. Vis en Zn.

Zuid-Holland

Dé uitvaartverzorger van Katwijk en omstreken. Aangenaam! Mijn naam is Huig van Duijn. Geboren en getogen Katwijker, getrouwd met Lena Schaap, vader van drie kinderen en grootvader van twee kleinkinderen. Samen met mijn gezin en met tien medewerkersLees verder »

Janssen Uitvaartverzoriging

Limburg

Ontzorgen in moeilijke tijden - Janssen Uitvaartverzoriging Lees verder »

Lupine

Zuid-Holland

Lupine uitvaartverzorging is een bedrijf dat zich richt op úw wensen. Wij bieden individuele verzorging en persoonlijke begeleiding en zijn uiteraard dag en nacht bereikbaar. Werkzaam in de regio\'s: Haaglanden (Den Haag e.o.), en het Westland e.o. pLees verder »

Uitvaartcentrum Ruiver
Smorenburg Uitvaartverzorging

Utrecht

Het respectvol afronden van een leven is een vak van vertrouwen. Het is dan ook belangrijk dat u zich thuis voelt bij de uitvaartonderneming die u begeleidt. Vertrouwen heeft daarbij hoge prioriteit, maar ook de zekerheid dat uw wensen optimaal en iLees verder »

Uitvaartverzorging Van der Laan

Limburg

Uitvaartverzorging Van der Laan Van der Laan staat voor een persoonlijke uitvaart in Venlo & omstreken, naar wens voor elke budget. 24/7 bereikbaar op 077-3874141 - Crematie – Begrafenis.Lees verder »

Segbroek Uitvaartverzorging

Zuid-Holland   •   7 Reviews

Bij Segbroek Uitvaartverzorging is de klant koning. Doordat uzelf de regie in handen houdt, met onze deskundige begeleiding, voorkomt u verrassingen en wordt het afscheid een waardevolle herinnering. Wij worden beoordeeld met een 9,6, zijn altijd Lees verder »

Budget Uitvaart Rotterdam

Zuid-Holland

Om een voordelige uitvaart te regelen hebben wij verschillende pakketten samengesteld. Dit zijn slechts voorbeelden van goedkope crematies of begrafenissen. Wij kunnen alles naar uw wens aanpassen tot u geheel tevreden bent. Wij bieden u in tegenstelLees verder »

Stichting Brummense Uitvaartverzorging

Gelderland   •   1 Review

Een goede uitvaart door persoonlijke vormgeving. Dat is waar Brummense Uitvaartverzorging voor staat, waarbij de wensen van overledene en nabestaanden altijd centraal staan. De uitvaartverzorgers Wilma Heijink en Thyra Dollekamp willen u op betrokkeLees verder »

Amstel Uitvaarten

Utrecht   •   3 Reviews

Amstel uitvaarten - Moderne uitvaart, traditioneel vakmanschap Moderne uitvaart, traditioneel vakmanschap.Lees verder »

Uitvaartverzorging Storm

Zuid-Holland   •   1 Review

Uitvaartverzorging Storm is opgericht omstreeks 1910 en had tot doel het verzorgen van uitvaarten in de omgeving van Loosduinen, tegenwoordig is Storm uitvaartverzorging actief in de gehele regio Haaglanden en het Westland.Lees verder »

Rouwservice Nederland
Feldkamp Uitvaartverzorging

Zuid-Holland

Wanneer een dierbare overlijdt, is er voor u weinig ruimte om met uw verdriet om te gaan. Uitvaartverzorging Feldkamp zal u hierbij zoveel mogelijk bijstaan, of het nu een traditionele, religieuze of eigentijdse uitvaart betreft. Wij kunnen u helpen Lees verder »

Uitvaartcentrum Zuid

Zuid-Holland

UZ | Uitvaartcentrum Zuid Persoonlijk en betrokken, stijlvol en met aandacht voor details. Uitvaartcentrum Zuid is groot en professioneel genoeg om een kwalitatieve uitvaart te regelen. Maar ook kleinschalig genoeg om persoonlijke aandacht te geveLees verder »

Arabesque Uitvaartverzorging

Overijssel

Arabesque uitvaartverzorging helpt u afscheid nemen door u zorgvuldig te informeren over de mogelijkheden, betrokken en aandachtig naar uw wensen te luisteren en de uitvaart te begeleiden op een rustige, persoonlijke en stijlvolle manier.Lees verder »

Uitvaart Uitendaal

Noord-Holland   •   1 Review

Uitvaart-Haarlem Uitvaart Uitendaal - Haarlem Uitvaart verzorging Uitendaal - Haarlem sinds 1878 wij bieden u maximale kwaliteit tegen een vriendelijke prijs T 023 - 532 44 86, [email protected]Lees verder »

De Lelie Uitvaartverzorging

Gelderland

De Lelie Uitvaartverzorging werkt vanuit een visie. Over deze visie hebben wij nagedacht alvorens onze onderneming vorm te geven.Lees verder »


Vergelijk Begrafenisondernemers

Op VergelijkBegrafenisondernemers.nl lees je reviews over alle begrafenisondernemers van Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Begrafenisondernemers