Hulzebus Uitvaartverzorging

Hulzebus Uitvaartverzorging Groningen verzorgt, organiseert en faciliteert maar staat u vooral bij in moeilijke tijden. Wij helpen u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, dat vinden wij onze belangrijkste verantwoordelijkheid als uitvaartverzorging in Groningen. Op deze site geven we weer wat er allemaal geregeld moet worden voor een uitvaart in Groningen en omstreken.

Hulzebus Uitvaartverzorging Reviews

  Een liefdevolle uitvaart.

  Een mooie, heel respectvolle uitvaart die het verdriet om het verscheiden van mijn tante heeft verzacht. Ik denk er met dankbaarheid aan terug.

  Sterke punten
  de empathie

  Zwakke punten
  geen

  Bijzonder mooi

  Na ons 1e tel. contact kwam dhr Kadijk om al onze wensen door te nemen. Alles kon niets was onmogelijk. Fijne samenwerking,professionele begeleiding en heel warm sociaal. Hulzebus is een kleine onderneming, korte lijntjes, vertrouwde gezichten. Wij zijn zeer tevreden en dankbaar dat alles zo goed verlopen is.

  Sterke punten
  Een klein bedrijf, korte lijntjes snel en goed contact. Warm, sfeervol en niet te duur, alles is mogelijk. Bedrijf gemakkelijk te bereiken en gratis parkeren.

  Uitstekende begeleiding door Hulzebus uitvaarverzorging

  Wij hebben de uitvaart van mijn Moeder door Hulzebus Uitvaartverzorging als uitmuntend ervaren. De communicatie verliep helder van het begin tot het eind.
  Goede adviezen, veel mogelijkheden!

  Sterke punten
  Het gevoel geven dat het medeleven met de familie gemeend is.

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek Hulzebus Uitvaartverzorging

Schrijf een review