Dillema Uitvaartverzorging

3 Reviews

Mijn naam is Astrid Dillema - van Staa. Uitvaartverzorging Dillema is door mij opgericht in 2001. Uitvaartverzorging Dillema is een klein bedrijf. Vanaf de melding van overlijden tot en met het nagesprek na de uitvaart heeft u alleen met mij te makenLees verder »
Alting Uitvaarten

2 Reviews

Alting Uitvaarten is een kleinschalige uitvaartonderneming in Utrecht met een ruim werkgebied. Wij bieden uitvaartbegeleiding op maat. Hiske Alting begeleidt al 8 jaar uitvaarten in deze regio. Zij wordt bijgestaan door Pauline Res en anderen. Lees verder »
Andante

2 Reviews

Een afscheid is niet over te doen. Een afscheid dat past bij nabestaanden en bij de overledene draagt bij aan een goede rouwverwerking. Andante is een muziekterm die staat voor: \'rustig aan\'. Wij werken met aandacht voor afscheid en nemen daar tijd vLees verder »

2 Reviews

Mijn naam is Jolanda Dirksen, ik ben uitvaarverzorgster en ritueel begeleidster bij afscheid. Als uw dierbare is overleden volgt er een zware tijd voor u. Graag wil ik u in deze tijd ondersteunen. Het is mijn vak om in de tijd na het overlijden de zoLees verder »
Alcuon

1 Review

Alcuon symboliseert de levenscyclus van geluk, verlies, rouw en verzoening. Gert-Jan van Bennekom en Ans van Vulpen zijn de geïnspireerde uitvaartbegeleiders achter Alcuon die op bescheiden, maar doortastende wijze het doorléven van het verlies begLees verder »
De Zwaan Uitvaarten

1 Review

Welkom op de site van De Zwaan Uitvaarten. Wij verzorgen al jarenlang uitvaarten in Utrecht, de Bilt (waaronder Bilthoven), Zeist en omstreken. We beschikken over een prachtige 24-uurs opbaar-gelegenheid: de Geerteminnekamer. Annemieke Zwanenburg, PeLees verder »
AdCura

AdCura Uitvaartzorg Persoonlijk betrokken bij elke uitvaartLees verder »
Amenti Uitvaartverzorging

Amenti Uitvaartverzorging: Vanuit de gedachte dat ieder mens uniek is en zijn of haar eigen leven leidt, vinden wij dat iedereen recht heeft op een uitvaart die recht doet aan dat leven, hoe sober of uitbundig ook. Met onze open benadering passen wijLees verder »
Barbara Uitvaartverzorging

Een stapje extra, een oplettend oog en een dienstbare houding. Barbara Uitvaartverzorging laat graag zien waar ze voor staat. Vooraf, tijdens en ook ná een uitvaart.Lees verder »
Diakonos

Diakonos heeft een missie: geroepen om vanuit naastenliefde te dienen als een mens sterft. Echt meeleven, respect, toewijding en kwaliteit vormen de pijlers van Diakonos. De ruime ervaring van Diakonos is beschikbaar in de regio Gelderse Vallei en HeLees verder »

Leidsche Rijn Uitvaartverzorging: Als een dierbare overlijdt, is het prettig als er iemand is waarop u kunt vertrouwen. Iemand die alles voor u regelt, u ondersteunt en rekening houdt met uw verdriet en dat van uw naasten. Iemand die n�t even ie

Lees verder »
Ouwerkerk Uitvaartzorg

Ouwerkerk Uitvaartzorg: voor ons staat voorop dat u uiteindelijk ondanks het verdriet, met een goed gevoel op de periode rond de uitvaart terug kunt kijken. Waar het om draait is inzet en ervaring, zorg en betrokkenheid, vakmanschap en de kunst om eeLees verder »
Peter Henssen Uitvaartzorg

Wij helpen betrokken en op informeel wijze bij eigentijdse en traditionele uitvaarten. Zo kan onze begeleiding meer zijn dan een zakelijk contact. In de kwetsbare dagen na het overlijden van iemand die u dierbaar is, bieden wij u rust en toewijdLees verder »
SENS uitvaarten

SENS - uitvaartonderneming in Utrecht, persoonlijk & onafhankelijk SENS. Jong, onafhankelijk en kleinschalig. Uitvaartonderneming in Utrecht-West. SENS verzorgt uitvaarten met een persoonlijke invulling, met oog voor de mens en zijn omgeving, en mLees verder »
Smorenburg Uitvaartverzorging

Het respectvol afronden van een leven is een vak van vertrouwen. Het is dan ook belangrijk dat u zich thuis voelt bij de uitvaartonderneming die u begeleidt. Vertrouwen heeft daarbij hoge prioriteit, maar ook de zekerheid dat uw wensen optimaal en iLees verder »
Strikt Persoonlijk Uitvaart

Strikt Persoonlijk Uitvaart: iedereen heeft andere wensen, een persoonlijk afscheid wordt gekenmerkt door creativiteit. Zo worden alle rouwkaarten door onszelf ontworpen. De vorm, afbeeldingen, kleur en teksten worden op maat bepaald. Soms is het eveLees verder »
Uitvaart van Tellingen
Uitvaartverzorging H. Agterberg

Voor directe hulp bij overlijden is Uitvaartverzorging H. Agterberg uit Utrecht dag en nacht bereikbaar. Wij staan u bij in moeilijke tijden wanneer u onze professionele hulp en persoonlijke betrokkenheid hard nodig heeft. Uitvaartverzorging H. AgterLees verder »
Uitvaartverzorging Rob van de Velde / Jos Bouwens

Uitvaartverzorging Rob van de Velde / Jos Bouwens is een onafhankelijke uitvaartonderneming welke voornamelijk werkzaam is in de directe omgeving van De Ronde Venen, Abcoude/Baambrugge, Ouderkerk aan de Amstel, Loenen en Amsterdam. Maar ook ver daarbuiLees verder »
Uitvaartverzorging Van Dijk

Als u een dierbare verliest, is het belangrijk dat u een beroep kunt doen op een vertrouwde uitvaartonderneming. Eén met kennis van zaken bij u in de buurt. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Uitvaartverzorging Van Dijk is sinds 1940 een Lees verder »
Vermey Uitvaartzorg

Sinds 2006 hebben wij, Mathieu en Dennis Vermey, broers, Vermey Uitvaartzorg opgericht. Een eigentijdse uitvaart, persoonlijk, liefdevol en betrokken. Wij begeleiden...

Lees verder »
Vervaart Uitvaartverzorging

Welkom bij Vervaart Uitvaartverzorging. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij, met een uitgebreid dienstenpakket, een begrafenis of crematie op maat verzorgen precies zoals u wenst. Op een respectvolle en persoonlijke wijze. Niet alleen in De Meern - Lees verder »
Zuidema Uitvaart

Home - Zuidema Wanneer u iemand verliest, hoort daar een passend afscheid bij. Onze medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bereiken 0186 – 571 517.Lees verder »