Monuta

Als uitvaartverzorger vinden we het belangrijk dat u de mogelijkheid heeft om van tevoren na te denken over uw uitvaart. Daarom vindt u op onze website informatie over alles wat met uitvaart te maken heeft. Laat u op ideeën brengen door onze uitvaartstijlen en voorbeelden van bijzondere uitvaarten die onze uitvaartverzorgers mochten verzorgen. U kunt ook testen welk uitvaarttype u bent. En leg uw uitvaartwensen gemakkelijk vast met Monuta uitvaartontwerp .

Monuta Reviews

  Goed geregeld

  Nu 3x een uitvaart via Monuta achter de rug. Alle drie de keren werden de wensen geïnventariseerd en zijn deze ook correct uitgevoerd. We hebben telkens veel hulp gehad van de medewerkers die met ideeën kwamen voor wat betreft de muziek en dergelijke. Administratieve afhandeling werd compleet uit handen genomen en achteraf overzichtelijk gepresenteerd nadat alles vantevoren was doorgenomen.

  Sterke punten
  Medewerkers houden zich aan de gemaakte afspraken.
  Erg snel met voorbeeldbrieven, kaarten en advertenties.
  Er werd echt meegedacht.

  Zwakke punten
  Geen

  WAARDELOZE CLUB

  In de kennissenkring een begrafenis gehad van een 38 jarige moeder met 2 kleine kinderen 8 en 14 jaar. Men moest de volledige som de dag voor de begrafenis betalen anders ging de begrafenis niet door.

  Zo ja je niet met mensen om zeker niet in zon situatie ,als een grote organisatie die prat gaat op piëteit en dat soort kreten.
  Menselijkheid daar gaat het om en niet de mensen met de rug tegen de muur zetten en dan het mes op de keel zetten.

  SCHANDALIG .

  Als je ballen had dan stuur je kinderen allebei een kaartje voor de Efteling om het verlies van hun moeder te vergeten.

  Sterke punten
  Nog niet ontdekt

  Zwakke punten
  Het gaat alleen om de knikkers en de rest is niet van belang

Bezoek Monuta

Schrijf een review