Yarden is dé uitvaartorganisatie van Nederland. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Want een uitvaart dient een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis te zijn. Niet voor niets is het motto van Yarden 'Iedere uitvaart uniek. Yarden'.

Yarden Reviews

 • Van a tot z slecht! Leeuwarden niet respectvol rommelig en vele fouten .Onnodig commentaar op speech verkeerde opname opgestuurd! Van iemand anders.etc etc

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onduidelijk financieel Grof als u niet mee eens bent gaat u toch elders.geen respect ervaren.Rommelig

  Door Jolanda op 11 oktober 2019 Reageer
 • Na het overlijden van mijn schoonmoeder hebben wij gekozen voor John Heskes uitvaartverzorger. We kenden hem vanuit een advertentie in de krant. Wat heeft hij ons goed geholpen om van deze uitvaart een mooie gedenkwaardige dag te maken. Hij is zeer professioneel en vriendelijk. Samen kijkt hij naar de mogelijkheden die er zijn en geeft alle ruimte aan de wensen die je hebt. Wij zijn heel blij dat we voor John hebben gekozen.

  Sterke punten
  professioneel, vriendelijk, respectvol. Houd heel goed rekening met de wensen, die je hebt. Goede gastheer.

  Zwakke punten
  geen

  Door Sjef van der op 25 juli 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik ben ong.1 jaar bij yarden verzekerd geweest en heb door omstandigheden de overeenkomst moeten stoppen.Een jaar later kreeg ik plotseling een aanmaning dat ik nog transport kosten moest betalen a 180 euro.Waarom ze dit zo noemen is mij een beetje vaag want het zijn dus gewoon administratie kosten , die ze normaal gesproken over 30 jaar uitstrijken (6 euro per jaar) ze noemen het waarschijnlijk zo omdat 90 euro vragen voor een brief waarin staat dat je bent verzekerd wel erg veel is en het daarom maar over 30 jaar uitstrijken zodat het minder opvalt.

  Door plincky op 13 februari 2017 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • door het toedoen van onze jongste broer wisten wij niet waar onze moeder opgebaard lag, de naam van dijk doorgekregen, blijkt dit bedrijf overgenomen te zijn door yarden, moesten het nummer van vandijk maar opzoeken op Facebook... werkelijk ongelooflijk... meerdere malen door ons opnieuw gebeld...totaal geen medewerking pas toen mijn schoonzus belde onder een andere naam het juiste nummer gekregen.. waarom behandelen jullie mensen zo.. respectvol???????????

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  mensen compleet voor de gek houden

  Door fam schiks op 1 juni 2016 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Bij het overlijden van mijn vader heeft Sylvia van de Burg ons bijgestaan vanaf de eerste dag. Wat hield ze rekening met ons en wat een ontzettend lief mens. Ze dacht mee. Zelf tijdens de plechtigheid nam ze de moeite om een welkomst- en dankwoord in het spaans tegen mijn ooms en tantes uit Spanje te zeggen.

  Sterke punten
  Rekening houdend met emoties, wensen (zelf onduidelijk gebrabbel van ons wist ze op te maken) Op eigen initiatief met ideeën komen die exact aansloten op wat wij dachten dat mijn vader gewild zou hebben.

  Zwakke punten
  Ik heb geen zwakke punten gezien of ervaren

  Door Tiny Kuppen op 19 mei 2016 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Yarden

Schrijf je eigen reviewVergelijk Begrafenisondernemers

Op VergelijkBegrafenisondernemers.nl lees je reviews over alle begrafenisondernemers van Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Begrafenisondernemers