Zuid-Holland

Segbroek Uitvaartverzorging

8 Reviews

Bij Segbroek Uitvaartverzorging is de klant koning. Doordat uzelf de regie in handen houdt, met onze deskundige begeleiding, voorkomt u verrassingen en wordt het afscheid een waardevolle herinnering. Wij worden beoordeeld met een 9,6, zijn altijd Lees verder »
Van der Spek Uitvaart

5 Reviews

Uitvaartverzorging Rotterdam en omgeving • Van der Spek Uitvaart Voor een passend en waardevol afscheid waarbij úw wensen centraal staan. Wij zijn werkzaam in de gehele regio Rotterdam. Bel: 010 - 447 99 00Lees verder »
Rotteveel & Fokkema Uitvaartzorg

3 Reviews

Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg verzorgt uitvaarten en heeft ervaring in de gehele regio: Den Haag, Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, Delft, Rijswijk, Wateringen, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Benthuizen, Bleiswijk, Wassenaar, Leiden, LeiderdoLees verder »
De Drechtstreek & Timmers

2 Reviews

De Drechtstreek & Timmers is van oudsher een betrouwbare organisatie die kwaliteit en transparantie in uitvaartverzorging hoog in het vaandel heeft staan. Bij ons kunt u rekenen op professionaliteit en stijl, op discretie en betrokkenheid, op openheiLees verder »
DenO Uitvaartverzorging

2 Reviews

DenO Uitvaartverzorging, persoonlijk en betrokken Een uitvaart is een bepalend moment in ieders leven. Ingrijpend en vaak emotioneel. Op zo'n moment willen wij uw steun en toeverlaat zijn. Samen kunnen we een onvergetelijk afscheid regelen. Wij doen d

Lees verder »
Geertje Ponsteen Uitvaartverzorging

2 Reviews

Er wordt veel van u gevraagd wanneer een naaste komt te overlijden. U wilt tijd en aandacht hebben voor de gevoelens van verlies en verdriet en niet de zorgen hebben over de vele praktische zaken die moeten worden geregeld. Hierbij kan ik u helpen.Lees verder »
Uitvaartcentrum Zuid

2 Reviews

UZ | Uitvaartcentrum Zuid Persoonlijk en betrokken, stijlvol en met aandacht voor details. Uitvaartcentrum Zuid is groot en professioneel genoeg om een kwalitatieve uitvaart te regelen. Maar ook kleinschalig genoeg om persoonlijke aandacht te geveLees verder »
Uitvaartverzorging Attento

2 Reviews

Attento is afgeleid van het Italiaanse werkwoord Attentamente, dat betekent betrokken, zorgzaam. Daar staan wij voor als onderneming. Bij Attento vinden wij het meer dan vanzelfsprekend dat de uitvaart op uw manier verloopt. Daarvoor nemen wij met elLees verder »
Budget Uitvaartverzorging

1 Review

Budget Uitvaartverzorging is een geheel zelfstandige onderneming, die uitvaarten organiseert en deze laat uitvoeren door regionale gerenommeerde uitvaartondernemingen. Wij werken in geheel Rotterdam en omstreken, maar onze pakketprijs geldt alleen inLees verder »
Faber Uitvaartzorg

1 Review

Faber Uitvaartzorg | Den Haag, Delft, Rijswijk e.o. Een uitvaart regelen zonder verrassingen achteraf. Wij doen dit met persoonlijke begeleiding en zijn 24/7 voor u bereikbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.Lees verder »
Helen Mainasse Uitvaartbegeleiding

1 Review

Helen Mainasse Uitvaartbegeleiding - Home Zoals de waringin (levensboom) in een hechte gemeenschap een veilige plek geeft en troost biedt, bied ik mijn steun aan de familie in rouw. Samen met u, stap voor stap.Lees verder »
Ivonne Clemens

1 Review

Uitvaart hoofddorp, noordwijk, nieuw-vennep & noordwijkerhout Uitvaartverzorging van Yvonne Clemens in de regio Hoofddorp, Noordwijk, Nieuw-Vennep en Noordwijkerhout. Een persoonlijke en mooie uitvaart.Lees verder »
P. Steehouwer Uitvaartverzorging

1 Review

P. Steehouwer Uitvaartverzorging is al meer dan 81 jaar een toonaangevende Rotterdamse uitvaartonderneming, welke een goede naam heeft opgebouwd door klein te blijven en geen concessies te doen in kwaliteit.Lees verder »
Sereen Uitvaartverzorging

1 Review

Welkom bij Sereen Uitvaartvaartverzorging. Petra Verschoor en Sylvia van Leeuwen werken samen onder de naam Sereen Uitvaartverzorging. Wij zijn vrouwen die met hoofd en hart uitvaarten begeleiden van kinderen en volwassenen. We nemen de tijd, biedenLees verder »
Uitvaartverzorging Storm

1 Review

Uitvaartverzorging Storm is opgericht omstreeks 1910 en had tot doel het verzorgen van uitvaarten in de omgeving van Loosduinen, tegenwoordig is Storm uitvaartverzorging actief in de gehele regio Haaglanden en het Westland.Lees verder »
van Ballegooijen Uitvaartverzorging

1 Review

Uitvaartverzorging zoals u dat wilt | van Ballegooijen Uitvaartverzorging Van Ballegooijen Uitvaartverzorging is reeds 50 jaar een familiebedrijf dat staat voor kwaliteit en zorg in moeilijke tijden. Wij adviseren en u beslist.Lees verder »
Van Bezeij Uitvaartverzorging

1 Review

Welkom bij Van Bezeij Uitvaartverzorging alles over begrafenis onderneming Peter van BezeijLees verder »
ABOVO

ABOVO staat voor: Vanaf het begin in het Latijns of Algemene Begrafenis Onderneming Voorne en Omgeving. In 1991 kwam John den Breejen eigenaar van ABOVO Uitvaartverzorging, voor het eerst in aanraking met een overlijden, buiten zijn familie en werd Lees verder »
Ad Patres

Welkom bij Ad Patres – Inget Mati Lees verder »
Ardesch Uitvaartbegeleiding

Welkom - Ardesch Uitvaartbegeleiding voor een persoonlijke uitvaart in de regio Heino, Dalfsen en Raalte Ardesch Uitvaartbegeleiding voor regio Heino, Dalfsen en Raalte.Lees verder »
Attendo Uitvaartzorg

Attendo biedt ruimte voor verdriet. Er is tijd voor gesprekken over en herinneringen aan de overledene, wie was hij of zij? Attendo stemt steeds af op de juiste toonhoogte zodat eigenheden van de overledene en wensen van de nabestaanden samenkomen.DaLees verder »
Budget Uitvaart Rotterdam

Om een voordelige uitvaart te regelen hebben wij verschillende pakketten samengesteld. Dit zijn slechts voorbeelden van goedkope crematies of begrafenissen. Wij kunnen alles naar uw wens aanpassen tot u geheel tevreden bent. Wij bieden u in tegenstelLees verder »
BuitengewoonAfscheid

Uitvaartonderneming Buitengewoonafscheid in en rondom Rotterdam Zorgvuldig en met liefde afscheid nemen op je eigen manier. Een vernieuwende, eigen, informeel, stijlvol en betrokken uitvaart begeleiding.Lees verder »
D.C. Vis en Zn.

Dé uitvaartverzorger van Katwijk en omstreken. Aangenaam! Mijn naam is Huig van Duijn. Geboren en getogen Katwijker, getrouwd met Lena Schaap, vader van drie kinderen en grootvader van twee kleinkinderen. Samen met mijn gezin en met tien medewerkersLees verder »
De Horsten Uitvaartverzorging

Welkom bij De Horsten Uitvaartverzorging. Het enige dat vaststaat bij de geboorte, is dat we eens zullen sterven. Dat is iets waar we vaak liever niet bij stilstaan. Maar àls we er bij stil (moeten) staan, denken wij graag met u mee... over hoe, heLees verder »