Uitvaartverzorging Attento

Attento is afgeleid van het Italiaanse werkwoord Attentamente, dat betekent betrokken, zorgzaam. Daar staan wij voor als onderneming. Bij Attento vinden wij het meer dan vanzelfsprekend dat de uitvaart op uw manier verloopt. Daarvoor nemen wij met elkaar de tijd die nodig is om het afscheid van een dierbare naar uw wensen in te vullen. Uitvaartverzorging Attento werkt vanuit de gemeente Hellevoetsluis. Ons werkgebied omvat Voorne-Putten Rozenburg en Goeree Overflakkee. Ook buiten ons werkgebied kunt u 24 uur per dag rekenen op onze dienstverlening.

Uitvaartverzorging Attento Reviews

  Raad Attento aan

  Helaas twee keer in 4 maanden gebruik gemaakt van Attento door overlijden beide ouders . Maar alles word goed geregeld door Ingeborg .Ze luisterd goed wat de wensen zijn en komt alle afspraken na die gemaakt zijn .En denkt zelf mee en gaat met ieder respectvol om .Hier bij deze wil ik ook namens mijn en \\\\\\\\r\\\\\\\\nde familie Ingeborg bedanken voor de goede begeleiding met de respectvolle uitvaart dienst van onze beide ouders.

  Sterke punten
  Goede afspraken komt op tijd luisterd goed en respectvol naar ieder

  Zwakke punten
  Zijn we niet tegen gekomen

  Mooi afscheid

  Attento is een top uitvaartcentrum niet te groot en niet te commercieel, eigenaresse heeft me heel fijn geholpen op een menselijke manier met de crematie van mijn moedertje, een herinnering die ik nooit zal vergeten.
  Ingeborg nogmaals gigantisch bedankt voor het regelen en voor de persoonlijke noot die je er aan gaf.
  Bedankt namens mijn man en mij en de fam. die erbij aanwezig waren uit duitsland.

  Sterke punten
  Meedenken, zich inleven in leven van overledene en fam.
  Is niet afstandelijk.

  Zwakke punten
  Zou het niet weten.

Bezoek Uitvaartverzorging Attento

Schrijf een review