Van der Spek Uitvaart

Uitvaartverzorging Rotterdam en omgeving • Van der Spek Uitvaart Voor een passend en waardevol afscheid waarbij úw wensen centraal staan. Wij zijn werkzaam in de gehele regio Rotterdam. Bel: 010 - 447 99 00

Van der Spek Uitvaart Reviews

  goed verzorgd

  Nette behandeling, goed advies, alles werd prima verzorgd. We zijn erg tevreden.

  Sterke punten
  kennis van zaken

  Zwakke punten
  geen

  Goldiggers

  Gisteren is mijn schoonmoeder overleden en gebeld. Zouden vanmorgen worden gebeld voor de mogelijkheden om de begrafenis te regelen. Wij wilden veel zelf doen, maar daar verdient vd Spek kennelijk te weinig aan, dus helaas zij kunnen NIETS voor ons betekenen. Schoften! Hoezo ondersteuning in verdrietige tijden en bieden vele mogelijkheden aan..... ja als het geld kost.

  Gedenkwaardige uitvaart door Van der Spek

  Wij hadden al van Van der Spek gehoord dat zij zeer professioneel te werk gaan en dat is ook uit alles gebleken. We werden door Angela goed genformeerd over wat we moesten regelen en veel werd ons uit handen genomen. Heel de periode het gevoel gehad dat we ons geen zorgen hoefden te maken om de organisatie. Angela is een warme persoonlijkheid die erg goed met de familie is omgegaan en al onze wensen heeft gerealiseerd. Zo is het een gedenkwaardige uitvaart geworden.

  Sterke punten
  Meedenken Veel uit handen nemen Professionaliteit

  Zwakke punten
  Wanneer je naar kantoor belt krijg je verschillende mensen aan de telefoon, dat is niet altijd even prettig, maar ook niet heel storend.

  Een begrip in Rotterdam!

  Na een goede ervaring 15 jaar geleden wederom de uitvaart laten verzorgen door Van der Spek. Rik Kamphuis geeft de uitvaart voorbeeldig geleid. Een goede combinatie van gepaste afstand en (professionele) betrokkenheid met de mogelijkheid van actieve deelname door de familieleden. In een later stadium werd een kleine onvolkomenheid in de factuur door Kitty Rouwbos bevredigend glad gestreken.

Bezoek Van der Spek Uitvaart

Schrijf je eigen review