Groningen

Hulzebus Uitvaartverzorging

3 Reviews

Hulzebus Uitvaartverzorging Groningen verzorgt, organiseert en faciliteert maar staat u vooral bij in moeilijke tijden. Wij helpen u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, dat vinden wij onze belangrijkste verantwoordelijkheid als uitvaartverzorgiLees verder »
Uitvaartcentrum Boerhaavelaan

2 Reviews

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden, komt er veel op u af. Ineens moeten er allerlei beslissingen worden genomen. Dan is het goed om te weten dat u het regelen en het verzorgen van de uitvaart over kunt laten aan Uitvaartcentrum BoerhaaLees verder »
Uitvaartverzorging Diedel-Wessels

2 Reviews

Uitvaartverzorging Diedel-Wessels: afscheid nemen van een dierbare is nooit gemakkelijk en daarom nemen wij de tijd om u te helpen. Wij staan u terzijde waar nodig. Bijvoorbeeld bij het maken van keuzes rondom de uitvaart, de laatste verzorging van dLees verder »
Bert van Dijken Uitvaartzorg

1 Review

Bert van Dijken en Inez Zeldenrust vinden het erg belangrijk voldoende tijd te nemen om naar u te luisteren. Uw persoonlijke inbreng krijgt hierdoor alle ruimte. Hierna bereiden we, samen met u, de uitvaart voor en zorgen we voor een goede afhandelin

Lees verder »
Aandacht voor het afscheid

'Omdat het goed moet voelen' | Aandacht voor het afscheid uitvaartverzorging Uitvaartbegeleidster Ria Harkema - Groen werkzaam in de stad Groningen en de 3 noordelijke provincies 24/7 per dag bereikbaar De wens van de overledene en nabestaanden is vLees verder »
Carla van der Burg Uitvaartverzorging

Carla van der Burg Uitvaartverzorging werkt vanuit de stad Groningen. In een gebied dat zich globaal één uur rond de stad uitstrekt verzorg ik op een betrokken manier crematies en begrafenissen.Lees verder »
Catrien Coolsma Uitvaartverzorging

Catrien Coolsma Uitvaartverzorging: een uitvaart op uw manier. De dood van een dierbare kan gepaard gaan met veel emotie. Zo direct na een overlijden zijn die emoties vaak onvoorspelbaar en kunnen er spanningen optreden. Het regelen van een uitvaart Lees verder »
Gert Wiersma Uitvaartverzorging
Goedkope Uitvaart Groningen

Als Goedkope Uitvaart Groningen kunnen wij u met een pakket aan diensten de mogelijkheid bieden om waardig en respectvol afscheid van een dierbare te nemen. Wij zijn het antwoord op de veelal te dure uitvaartverzorging.Lees verder »
Marijke Buursink Uitvaartverzorging

Marijke Buursink Uitvaartverzorging: afscheid nemen op je eigen manier. Met zorg en aandacht voor detail begeleid ik u als nabestaande bij het regelen van een crematie of begrafenis. Door te luisteren en ideeën aan te reiken ondersteun ik u bij het Lees verder »
Memorum Uitvaartzorg

Soms ontdekken we pas tijdens een uitvaart hoe bijzonder iemand is. Ieder mens leeft zijn eigen, unieke verhaal. Ieder verhaal is het waard gekend en verteld te worden. Memorum Uitvaartzorg en Begeleiding brengt de verhalen van u en uw dierbaren tot Lees verder »
Uitvaart Noordenveld

Uitvaart Noordenveld, Uitvaartverzorging Carla van der Burg Wij helpen u met het regelen van de crematie of begrafenis in Noordenveld. Samen. Zorgvuldig. Passend. Uitvaartverzorging Carla van der Burg.Lees verder »
Uitvaartverzorging Dick Koster