Friesland

Comes Uitvaartzorg

3 Reviews

My CMS | afscheid nemen op de wijze die bij u past Lees verder »
Reiny van der Vegt Uitvaartzorg

2 Reviews

Reiny van der Vegt Uitvaartzorg: Tijdens de dagen tussen het overlijden en de uitvaart begeleid ik het proces van afscheid nemen. Dat doe ik door heel goed naar u te luisteren en aan te sluiten bij uw wensen. Soms is het nodig de tijd te nemen om goeLees verder »
Haaksma en de Haan Uitvaart

1 Review

Haaksma & de Haan Uitvaart | Steenwijk, Heerenveen, Sneek Uitvaartzorg voor West en Zuidwest Friesland, Steenwijkerland, de kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe: Onafhankelijk, persoonlijk en betrokken.Lees verder »
Joh. van der Galiën Uitvaartverzorging

1 Review

Joh. van der Galiën Uitvaartverzorging: ik zorg ervoor dat de uitvaart volgens uw persoonlijke wensen wordt geregeld.Lees verder »
Van der Zwaag

1 Review

Al meer dan 65 jaar is Van der Zwaag een uitvaartverzorger die werkt aan kwaliteit in uitvaartverzorging. Wij profileren ons als een uitvaartverzorger die midden in het leven staat. Wij staan open voor nieuwe ontwikkelingen en proberen daarin oude trLees verder »
Goedkope Uitvaart Friesland

Waarom de kosten van een uitvaart vaak zo hoog zijn? Dat begrijpen wij ook niet! Goedkope Uitvaart Friesland is het antwoord op de veelal te dure uitvaartverzorging in Friesland. Ongeacht het feit of u nu wel of niet een uitvaartverzekering hebt, of

Lees verder »
Heslinga Uitvaartverzorging

Als een geliefde overlijdt, komt er veel op uw af. Bij Heslinga Uitvaartverzorging helpen en ondersteunen wij u bij het maken van al uw beslissingen.

Lees verder »
Tij Uitvaart

Tij Uitvaart – Persoonlijke en informele uitvaartzorg op maat Tij Uitvaart helpt en begeleidt in heel Friesland en Groningen nabestaanden bij het organiseren van een begrafenis of crematie op maat.Lees verder »
UitvaartFederatie

Home - Begraven of cremeren in Friesland Voor mensen die in Friesland wonen zijn de Friese uitvaartverenigingen in de Buurt, Betrokken en Betaalbaar.Lees verder »
Uitvaartvereniging Joure

Uitvaartvereniging Joure en omstreken: de afgelopen jaren heeft onze vereniging zich ontwikkeld tot een professionele organisatie. Een organisatie waar perfecte vakmensen de familie in moeilijke tijden terzijde staat en hen met alle zorg omringen.Lees verder »
Uitvaartverzorging H.S. Fennema

Uitvaartverzorging H.S. Fennema: na vele decennia is de dood eindelijk een bespreekbaar onderwerp geworden. Steeds meer wordt men er zich van bewust dat het actief betrokken zijn bij het afscheid zeker kan bijdragen aan een goede rouwverwerking.Lees verder »
Uitvaartverzorging J. A. De Boer & Zn.

Eens moeten we afscheid nemen van een dierbare. Een moment dat emotioneel bijzonder ingrijpend is. Er moet veel geregeld worden. Daarbij kunnen wij van Uitvaartverzorging J. Æ. De Boer & Zn. in Sneek u ter zijde staan. Door onze 87 jarige ervaring kLees verder »
Uitvaartverzorging Jouke Hoekstra

Als een dierbare overlijdt, volgt er voor de nabestaanden een verdrietige tijd. Bovendien moet er in korte tijd veel geregeld worden rondom de uitvaart. U heeft al genoeg aan uw hoofd. Fijn dat u dan kunt terugvallen op de hulp van UitvaartverzorgingLees verder »
Uitvaartverzorging Kiers

Uitvaartverzorging Kiers; dé uitvaartverzorger met respect. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. De wereld staat even stil. Op zo\'n moment moeten er veel beslissingen worden genomen. Wat moet er allemaalLees verder »