Comes Uitvaartzorg

My CMS | afscheid nemen op de wijze die bij u past

Comes Uitvaartzorg Reviews

  Warm en betrokken.

  Zaterdagavond 31 juli kregen wij het bericht van het overlijden van mijn moeder. Vervolgens, binnen 36 uur kwam ook mijn vader te overlijden. Vanaf het eerste contact kregen wij een goed gevoel bij de aanpak van Petra. Haar liefdevolle benadering en respectvolle gedrag richting mijn ouders heeft ons zeer goed gedaan. Voor ons een rots in de branding tijdens deze emotionele periode.

  Sterke punten
  Warm, betrokken, toegankelijk en professionele uitstraling.

  Zwakke punten
  Geen.

  Staat voor haar missie en visie. Vakvrouw

  José is een warme persoonlijkheid. Ze is troostend, communicatief sterk en doortastend waar passend. Ze heeft onze verschillende behoeften als gezin goed aangevoeld en wist deze in goede banen te leiden. Op de dag van de crematie was ze in positieve zin weinig zichtbaar. José zag, hoorde en voelde goed aan waar ze aanwezig moest zijn. Wij zijn dankbaar en hebben veel respect voor hoe José ons heeft ondersteund.

  Sterke punten
  Warm, structuur biedend, respectvol, communicatief sterk, doortastend en aanwezig waar nodig

  Warm, betrokken en professioneel

  Ik kan iedereen Comes Uitvaartzorg aanraden! José haar warme persoonlijkheid en oprechte belangstelling in combinatie met haar kennis van zaken is precies wat je nodig hebt in de zware tijd van afscheid nemen. Ze luistert naar je wensen, biedt steun en troost waar nodig, komt met tips waar je zelf niet aan denkt. Maar geeft ook alle ruimte als dat wenselijk is. José is iemand die echt naast je staat en alles regelt wat nodig is. Daardoor konden wij ons volledig met de inhoud van de dienst bezig houden. Wij hebben haar aanwezigheid ervaren als een warme deken in een moeilijke tijd.

  Sterke punten
  Warm
  Persoonlijk
  Betrokken
  Professioneel
  Punctueel

  Zwakke punten
  Geen enkele kunnen vinden

Bezoek Comes Uitvaartzorg

Schrijf een review