Van der Wenden Uitvaartzorg

3 Reviews

Van der Wenden Uitvaartzorg Wij zijn René en Magda van der Wenden, en samen werken wij als zelfstandig uitvaartondernemers in de ruime regio van Hoogeveen.Lees verder »
Ellen Nooren Uitvaartverzorging

1 Review

Uitvaartverzorging Drenthe en Groningen - Ellen Nooren Uitvaartverzorging Uitvaartverzorging Drenthe en Groningen, Ellen Nooren Uitvaartverzorging begeleidt u met aandacht, rust en deskundigheid. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.Lees verder »
Westera Uitvaartverzorging

1 Review

Op het moment dat u een dierbare verliest, is het voor u en andere nabestaanden een hele geruststelling als de zorg voor de uitvaart goed geregeld is. Het is dan zo belangrijk dat u kunt terugvallen op een vertrouwde uitvaartonderneming die u de helpLees verder »
Achaat Uitvaartverzorging

Achaat Uitvaartverzorging: de enige onafhankelijke uitvaartverzorger voor Assen en omstreken. Er is geen handleiding voor afscheid nemen, waardoor ieder afscheid weer anders is en zijn eigen aandacht en zorg nodig heeft. Je weet als nabestaande alleLees verder »
BGNU
Caroline de Widt Uitvaartverzorging

Caroline de Widt Uitvaartverzorging: niets is zo moeilijk als afscheid nemen van een geliefd persoon. Het is een proces vol verdriet, machteloosheid en onzekerheden. Daarom is mijn uitvaartverzorging gebaseerd op persoonlijke aandacht: klaar staan voLees verder »
Kirsten Boerema Uitvaartverzorging

Kirsten Boerema Uitvaartverzorging: afscheid nemen op een goede manier. Mensen ervaren het als hartverwarmend wanneer er een passend afscheid wordt verzorgd. Van traditioneel tot eigentijds. Een uitvaart dient overeenkomstig uw wensen te verlopen.Lees verder »
Uitvaartvereniging ZOD

Uitvaartvereniging Zuid-Oost Drenthe - Home Uitvaartvereniging Zuid-Oost Drenthe heeft als doel om een kwalitatief goede uitvaart te verzorgen voor een zo laag mogelijke prijs, voor haar leden.Lees verder »
Uitvaartverzorging Midden-Drenthe

Uitvaartverzorging Midden-Drenthe is een kleine organisatie die alle aandacht heeft voor de mensen waar we voor werken. Aan de Ketellapperstraat in Assen staat het moderne rouwcentrum van Uitvaartverzorging Midden-Drenthe. Een klein centrum met een hLees verder »
Uitvaartverzorging Zuidwolde

Uitvaartverzorging Zuidwolde is een eenmansbedrijf; het verzorgen van een uitvaart wordt door één en dezelfde persoon van begin tot einde uitgevoerd. Wij proberen de wensen en ideeën van betrokkenen zoveel mogelijk in te vullen, opdat nabestaandenLees verder »
Uitvaartzorg Louissen

Uitvaartzorg Louissen Drenthe. Persoonlijke wensen staan centraal Uitvaartzorg Louissen verzorgt uw uitvaart met oog voor traditionele waarden en eigentijdse ideeen, detail en zal dát met u regelen wat als eerste moet worden geregeld. Het werkgebLees verder »
Vermeer Uitvaartzorg

Uitvaart, begrafenis of crematie regelen? Vermeer Uitvaartzorg Bel bij overlijden uitvaartondernemer Vermeer Uitvaartverzorging om uitvaart, begrafenis of crematie te regelen: 0591-227922. Dag en nacht bereikbaar.Lees verder »
Vlinder Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging Groningen en Drenthe | Vlinder Uitvaartverzorging Groningen & Drenthe Elk afscheid is het begin van een herinnering.Lees verder »