Van der Wenden Uitvaartzorg

Van der Wenden Uitvaartzorg Wij zijn René en Magda van der Wenden, en samen werken wij als zelfstandig uitvaartondernemers in de ruime regio van Hoogeveen.

Van der Wenden Uitvaartzorg Reviews

  Een echtpaar dat hun vak verstaat.

  Ondanks dat de wensen van van de overledene summier waren, hebben Rene en Magda, door goed te luisteren er een mooie uitvaart van kunnen maken. Daar waar nodig was gaven zij goede adviezen, toonden enorme betrokkenheid : de aandacht en rust die zij uitstralen hebben ons zeer geholpen en worden enorm gewaardeerd.Dank daarvoor.

  Passie, gedrevenheid en expertise

  Door de passie, gedrevenheid en expertise voor hun vak hebben Magda en René er aan bijgedragen dat mijn moeder de uitvaart heeft gekregen die zij heeft verdiend. Door hun aanwezigheid, ideeën en aanwijzingen heb ik mijzelf overtroffen. Hierdoor is het mij gelukt mijn moeder op te baren en heb ik kunnen spreken tijdens haar uitvaart. Achteraf gezien vind ik het zo fijn dat mij dit gelukt is en tevens is het helpend voor de rouwverwerking. Bij vragen of alles wat met mijn moeder haar uitvaart te maken had, kon ik te allen tijde bij Magda en René terecht en zij wisten het in goede banen te leiden. Ik ben hen dankbaar voor alle ideeën en aanvullingen die hebben geleid tot de uitvaart die bij mijn moeder hoort. Heel veel dank voor jullie steun en luisterend oor.

  Sterke punten
  Zij zijn in staat om, door goed naar ons te luisteren, de uitvaart te verzorgen die bij mijn moeder hoort

  Geweldig, ondanks het verdriet

  Wij hebben Ren en Magda ervaren als zeer rustige, professionele en vooral punctuele werkwijze. Alles is verlopen zoals wij dat verwachtten.

  Sterke punten
  Rust. Vakkennis. Altijd bereikbaar voor vragen.

Bezoek Van der Wenden Uitvaartzorg

Schrijf je eigen review