• Mijn moeder werd overgebracht van Van der Stappen naar de rouwkamer in onze woonplaats. Mijn moeder lag onverzorgd in de kist (op alle fronten), details zal ik allemaal niet noemen! Mijn moeder zelf met hulp opgemaakt, dit werd nog vet doorberekend ook! Er werd nog tegoed vd uitvaartverzekering teruggestort....op een voor mij vreemde rekening en naam die op de factuur stond. Voor mij en mijn zus niks dan lof voor de 2 dames die ons begeleid hebben, maar wat betreft de afhandeling vd kosten en met name de verzorging van onze moeder......schande! Excuses hebben we gehad, maar dit heeft er niet voor gezorgd dat, ondanks de mooie dienst die we in elkaar hebben gezet, de bittere nasmaak die we er aan overgehouden hebben minder is. Op mijn verzekeringspapieren voor mijn uitvaart staat in ieder geval: "NIET Van der Stappen"!

    Sterke punten
    De uitvaartbegeleiders.

    Zwakke punten
    Blijkbaar mensen in dienst die op de verkeerde plek staan. Overledenen niet met respect verzorgen/behandelen.

    Door Sharon op 18 januari 2020 Reageer

  • Ik kan iedereen Comes Uitvaartzorg aanraden! José haar warme persoonlijkheid en oprechte belangstelling in combinatie met haar kennis van zaken is precies wat je nodig hebt in de zware tijd van afscheid nemen. Ze luistert naar je wensen, biedt steun en troost waar nodig, komt met tips waar je zelf niet aan denkt. Maar geeft ook alle ruimte als dat wenselijk is. José is iemand die echt naast je staat en alles regelt wat nodig is. Daardoor konden wij ons volledig met de inhoud van de dienst bezig houden. Wij hebben haar aanwezigheid ervaren als een warme deken in een moeilijke tijd.

    Sterke punten
    Warm
    Persoonlijk
    Betrokken
    Professioneel
    Punctueel

    Zwakke punten
    Geen enkele kunnen vinden

    Door Agnes op 15 januari 2020 Reageer

  • Wij zijn uitstekend begeleid bij het afscheid van mijn vader. Robin is een hartelijke, gestructureerde man die ons heel goed heeft geholpen. Hij maakt het stukje "met liefde geregeld" waar door zijn respectvolle en warme uitstraling.
    We hebben elke dag contact met elkaar gehad en hij was nauw betrokken bij het hele proces. Ook was er ruimte voor verhalen over mijn vader die op dat moment niet zo relevant waren, maar voor ons fijn om te vertellen.
    De locatie in het voormalig patronaat in Kaatsheuvel is prachtig. Het is in huiselijke sfeer ingericht.
    Dit mooie afscheid zal ons helpen om zijn overlijden beter te verwerken.

    Door Monique op 15 januari 2020 Reageer

  • In een paar jaar tijd heeft Segbroek Uitvaartverzorging de uitvaart van mijn moeder, zus en schoonmoeder geregeld. Door positieve aanbevelingen kwam ik uit bij dit bedrijf en Erik de Jong heeft bij elke gelegenheid mijn verwachting meer dan waargemaakt. Hij laat je volledig vrij in je wensen voor de uitvaart, helpt met goed doordachte adviezen en neemt zorgen uit handen. Al met al mooie ervaringen in droevige omstandigheden.

    Sterke punten
    Empathisch, ervaren, professioneel

    Door Richard op 3 januari 2020 Reageer

  • Met een jaar tussentijd is de uitvaart van onze beide ouders geregeld door Amstel uitvaarten. Vooraf waren wij wat wantrouwig over de service, omdat we een "budgetcrematie" kozen. Van bugetservice was gelukkig helemaal geen sprake. Wij waren twee keer erg tevreden over de wijze waarop we konden communiceren met Peter van Schaik en de manier waarop de uitvaart verliep. Dank daarvoor.

    Door Verboom op 13 december 2019 Reageer

  • De zakelijke afhandeling is in goede handen bij de firma Bijnen.
    De herdenkingsdienst was in handen van Henk Bijnen. Empatisch en zorgvuldig, flexibel en vooral goed invoelend wat voor een familie hij voor zich heeft.
    Niets dan lof voor Henk

    Door Bertus op 8 december 2019 Reageer

  • Bij het overlijden van mijn vader hebben ze ons aan alle kanten bijgestaan.
    Alles was bespreekbaar en overal werd mee gedacht.
    Boekjes voor de kids vlinders die ze mochten houden.
    Hoewel dit voor ons de zwaarste periode in onze leven was was het ook een hele mooie periode. We zijn en blijven van gorp en zijn team ten alle tijden dankbaar voor hun hulp.
    Petje af!

    Sterke punten
    Alles bespreekbaar en welkom gevoel.

    Zwakke punten
    Heel eerlijk. Niet gehad.

    Door Jennifer op 21 november 2019 Reageer

  • Nette behandeling, goed advies, alles werd prima verzorgd. We zijn erg tevreden.

    Sterke punten
    kennis van zaken

    Zwakke punten
    geen

    Door Minnemee op 1 november 2019 Reageer

  • Mijn zoon Martijn had de Eenvoud gebeld en Henk Bouwhuis kwam bij ons om de zaken omtrent de crematie te regelen, en tevens de verzorging te doen. Ik vroeg Henk kom je toevallig uit Wilsum hij zei ja en toen vroeg ik hem ben je dan toevallig getrouwd met Carolien hij zei ja. Bij hem ging een lichtje branden en vroeg ben jij dan toevallig Corry en Jan. Ik zei ja. Wij kenden elkaar van jaren geleden dat Henk en Carolien ook mee gingen wandelen op zondagmiddag met een therapiegroep, Hierdoor ontstond er gelijk weer een klik. Henk en Jan hadden veel gelopen en diepgaande gesprekken met elkaar. Ik vond dit zeer byzonder

    Sterke punten
    De verzorging en opbaring die Renate en Henk hebben gedaan was zeer liefdevol en met veel respect. Echt top.

    Zwakke punten
    Ik had heel graag dat Henk ook de uitvaart ging verzorgen maar dit was niet mogelijk zei men helaas. Ik zou De Eenvoud zeer zeker aanbebevelen aan vrienden en bekenden maar dan Henk als uitvaartleider.

    Door Corry Hubers op 28 oktober 2019 Reageer

  • Toen mijn vrouw Betsy in juni 2017 aan een hartaanval overleed verbleef ik al jaren in een verpleeghuis. Wat moest ik doen? Ik was immers al die jaren dat ik in het verpleeghuis verbleef niet meer echt verbonden met de "organisatie thuis", dat deed mijn vrouw immers. Gelukkig kende ik Femke die eerder een uitvaart bij een kennis had geleid en ik heb haar gebeld. Femke reageerde direct en nam alle zaken die verband hielden met het overlijden van mijn vrouw tot en met de uitvaart van mij over. Zij deed dit met heel veel liefde, begrip en professionaliteit.
    Wij (mijn zoon, dochter en ik) mochten Betsy in de auto van Volatus van Zwolle naar Dronten brengen en zijn langs alle dierbare plaatsen mogen rijden waar Betsy zo graag was. Ook de periode toen Betsy lag opgebaard tot en met de ter aarde bestelling van haar lichaam was fantastisch geregeld. Ook de periode na de begrafenis was Femke er voor ons. Femke heel, heel hartelijk bedankt voor alle liefdevolle steun en troost in die moeilijke dagen en daarna.

    Sterke punten
    De professionele, liefdevolle betrokkenheid, en begrip.

    Zwakke punten
    Geen

    Door D. Brakkee op 27 oktober 2019 Reageer

  • Van a tot z slecht! Leeuwarden niet respectvol rommelig en vele fouten .Onnodig commentaar op speech verkeerde opname opgestuurd! Van iemand anders.etc etc

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onduidelijk financieel Grof als u niet mee eens bent gaat u toch elders.geen respect ervaren.Rommelig

    Door Jolanda op 11 oktober 2019 Reageer

  • Hebben ons uitstekend bij gestasn in de zo moeilijke periode voor ons

    Sterke punten
    Alle aamdacht voor ons en denken meer dan mee.

    Door Balkhoven op 2 september 2019 Reageer

  • Als gevolg van het plotseling overlijden van een familielid in Amsterdam, op donderdag, waren wij (komende uit Brabant) de volgende dag ter plaatse om zaken m.b.t. de uitvaart te regelen.
    Op deze dag moesten we dus op zeer korte termijn iemand van een uitvaartonderneming zien te vinden, waarmee een en ander kon worden doorgenomen. Na 2 vruchteloze pogingen van ons om voor deze dag iemand te vinden die à la minute acte de présence kon geven, kwamen wij bij de derde poging in contact met de Directeur van Amstel uitvaarten, Dhr. Peter van Schaik. Deze was in no time ter plaatse! Achteraf mogen wij constateren dat we naar onze mening het niet beter hadden kunnen treffen. Wij komen superlatieven te kort om deze persoon en zijn medewerkers te bewieroken. Echt alles werd tot onze grote tevredenheid zeer consciëntieus aangepakt en in overleg geregeld. Helaas hebben wij dit wel eens anders meegemaakt. Temeer als we dit afzetten tegen de bijzonder redelijke prijs van de door ons gekozen “budgetcrematie”. Wij willen deze “Amstel uitvaarten” ten zeerste aanbevelen. Op ons is deze onderneming overgekomen als zéér correct en betrouwbaar!
    Mede namens mijn Familie,
    Ir. J.C. Zwanenberg

    Door Zwanenberg op 27 augustus 2019 Reageer

  • De uit vaart van mijn geliefde is uitstekend verzorgt door amstel mijn ervaring is dat het soepel verliep en een uitstekende service en afhandeling heb dit als heel prettig ervaren

    Door W.Gelderblom op 16 augustus 2019 Reageer

  • De 27ste juli is onze moeder overleden en wij hebben kontakt opgenomen met De Eenvoud wij zijn meer dan tevreden over de service de correcte behandeling..de correcte verzorging..niets dan lof alles is prima en met respect verlopen

    Sterke punten
    De snelheid, de sevice eigenlijk alles wat je hoopt te verwachten is correct uitgevoerd voor ons een 10+

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten

    Door bianca op 4 augustus 2019 Reageer

  • Na het overlijden van mijn schoonmoeder hebben wij gekozen voor John Heskes uitvaartverzorger. We kenden hem vanuit een advertentie in de krant. Wat heeft hij ons goed geholpen om van deze uitvaart een mooie gedenkwaardige dag te maken. Hij is zeer professioneel en vriendelijk. Samen kijkt hij naar de mogelijkheden die er zijn en geeft alle ruimte aan de wensen die je hebt. Wij zijn heel blij dat we voor John hebben gekozen.

    Sterke punten
    professioneel, vriendelijk, respectvol.
    Houd heel goed rekening met de wensen, die je hebt.
    Goede gastheer.

    Zwakke punten
    geen

    Door Sjef van der op 25 juli 2019 Reageer

  • Uitvaart24 hebben ons heel netjes, open en eerlijk bijgestaan in een waardig afscheid van mjn moeder. Transparant in alles Wij werden bijgestaan door Thea en over haar en uitvaart24 niets dan lof.

    Sterke punten
    Transparant, open, eerlijk en meedenken

    Zwakke punten
    Niets

    Door Jan op 18 juli 2019 Reageer

  • De uitvaart van mijn vader is met heel veel zorg en respect geregeld.
    Mijn vader is in een hospice overleden. Toen Christiaan dit had vernomen stelde hij voor om mijn vader daar te laten verzorgen. Hier waren wij heel blij mee. Mijn vaders wens was weg in de hospice in een kist. Ook hier werd aan voldaan. De verzorging werd gedaan door twee hele lieve dames. Toen mijn vader de hospice verliet legde ze hem met heel veel respect in de auto en liep 1 van de dames voor de auto de straat uit tot ze uit ons zicht waren en stapte toen pas in. Zelfs de vrijwilligers van de hospice vertelde dat ze dit nog niet hadden meegemaakt met hoeveel respect alles ging.

    Sterke punten
    Heel erg betrokken
    Respectvol
    Altijd beschikbaar voor vragen
    Hele aardige mensen.

    Zwakke punten
    Geen

    Door patricia op 12 juli 2019 Reageer

  • Graag willen wij Gerbert Eikelboom dank zeggen voor de voortreffelijke uitvaart van mijn moeder, mw Adriana Schouten-Oostenrijk.
    De uitvaart is door Timmers netjes rustig en naar volle tevredenheid verlopen en met de groots mogelijk zorg afgerond.
    Wij hebben gekozen voor een uitvaart in besloten kring, ondanks het kleine aantal mensen was alles tot in de puntjes verzorgt, nogmaals dank voor de mooi en rustige afhandeling.

    Sterke punten
    Rust en zorgzaamheid naar de nabestaanden.

    Zwakke punten
    geen.

    Door Jannie Heij op 10 juli 2019 Reageer

  • Attento is een top uitvaartcentrum niet te groot en niet te commercieel, eigenaresse heeft me heel fijn geholpen op een menselijke manier met de crematie van mijn moedertje, een herinnering die ik nooit zal vergeten.
    Ingeborg nogmaals gigantisch bedankt voor het regelen en voor de persoonlijke noot die je er aan gaf.
    Bedankt namens mijn man en mij en de fam. die erbij aanwezig waren uit duitsland.

    Sterke punten
    Meedenken, zich inleven in leven van overledene en fam.
    Is niet afstandelijk.

    Zwakke punten
    Zou het niet weten.

    Door M.E.Bakker op 10 juli 2019 Reageer

  • Vreselijke ervaring bij begrafenis van mijn moeder. Er word geen enkele rekening gehouden met familie.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Doek de zaak op

    Door A Hegman op 27 juni 2019 Reageer

  • Beste Christiaan, Silke en Daniel. Eigenlijk heb ik geen woorden voor de manier waarop jullie de laatste reis van mijn vrouw Paula hebben verzorgd.
    Met tranen van verdriet door het verlies van mijn smurffie, maar ook met tranen van vreugde door het geven van zo veel gelegenheid en liefde van jullie kant. Ik zal jullie nooit vergeten en heb jullie in mijn hart gesloten. Nogmaals bedankt voor alles. Het ga jullie goed.

    Sterke punten
    Alleen maar sterke punten

    Zwakke punten
    Bij de eenvoud weten ze niet wat zwakke punten zijn.

    Door P vd Berg op 27 mei 2019 Reageer

  • Mijn man en ik hebben sinds 1996 een uitvaartverzekering. Wij hebben uitgerekend, dat wij onze uitvaart allang betaald hebben, nl.€10.000,-
    Wij willen deze verzekering dus afkopen. Wat schetst onze
    verbazing: dat kan wel, maar wij krijgen € 3525,- terug.
    Waarbij wij ook nog administratiekosten van € 150, - moeten betalen. Dit is echt te gek voor woorden, als je een
    verzekering opzegt, dat je daarvoor moet betalen!!!!
    Ik wil U waarschuwen, kijk goed om U heen en laat U niet afzetten.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Er wordt te weinig uitgelegd, als je met Dela in zee gaat.
    Dus doe het niet. Dit is een welgemeend advies.
    Ik zal Dela beslist niet aanbevelen.

    Door Mevr. Jenner op 21 mei 2019 Reageer

  • Zo mooi als het bij mijn ouders was geregeld, zo weinig betrokken vond ik het bij het afscheid van mijn man. Mijn man werd thuis opgehaald en de mensen van de “ lijkauto” verontschuldigden zich dat de auto niet schoon was wegens drukte.. condoleancekaarten die bij Mok aankwamen werden bij de overburen afgeleverd nadat ik een mail had gestuurd of er geen kaarten waren. De box werd toevallig die dag geleegd en de kaarten zouden worden verstuurd. Er waren foto,s en filmpjes gemaakt van det afscheid. Dhr. Mok zou, nadat het via we transfer door mij niet geopend kon worden,mij de filmpjes via een USB stick doen toekomen.. nooit ontvangen. Nee, het persoonlijke en de warmte die we hebben ervaren bij het afscheid van mijn ouders, was er niet bij het afscheid van mijn man. En dat voelt heel naar..

    Door Joyce oyen op 19 mei 2019 Reageer

  • Dankjewel Christiaan dat jullie een mooie uitvaart mogelijk hebben gemaakt voor ons! jullie zijn meedenkend en vriendelijk en daarnaast ook erg begripvol. ik zag door de bomen het bos niet meer maar dankzij jullie heb ik een waardig afscheid gehad voor mijn vader.Staan ook dag en nacht voor je klaar! Onze avond na het rouwbezoek was echt een leuke verassing, zowel voor onze kindjes als ons, dankjewel christiaan!

    Sterke punten
    vakkundig vriendelijk medelevend.

    Zwakke punten
    geen

    Door Winona vdV op 8 mei 2019 Reageer


Vergelijk Begrafenisondernemers

Op VergelijkBegrafenisondernemers.nl lees je reviews over alle begrafenisondernemers van Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Begrafenisondernemers