• De uitvaart zou om 13:30 starten, maar vanwege de Corona mochten we er niet bij aanwezig zijn. Na 5 minuten was de stream nog niet gestart. Gebeld en eindeloos in de wacht gezet te worden door een medewerker werd ik eindelijk doorverbonden. Wederom gemeld dat we de uitvaart niet konden volgen. Er zaten inmiddels al 70 mensen naar een banner van Bijnen te staren. Weer wachten en nummer laten noteren om terug gebeld te worden. Twintig minuten na aanvang van de uitvaart werd de livestream eindelijk gestart. Het grootste deel van de uitvaartceremonie was toen al voorbij en hadden we gemist. Direct na de plechtigheid heb ik een mail gestuurd met het verzoek of we ook de eerste 20 minuten van de uitvaart nog konden bekijken, maar ruim 24 uur later heeft men niet eens de moeite genomen om op de mail te reageren. Op deze manier ontneemt deze uitvaart ondernemer zelfs de allerlaatste kans om afscheid te nemen van onze dierbare.

    Sterke punten
    Mooie site

    Zwakke punten
    - Grootste deel van de uitvaart gemist doordat de livestream niet is gestart - Lange wachttijden aan de telefoon bij bellen over bovenstaand probleem - Geen reactie op de e-mail. ook niet na 27 uur wachten.

    Door Mark op 16 april 2020 Reageer
  • Bruijns Uitvaartverzorging Florijnstraat 60, 4903 RM Oosterhout Hallo team Bruins. Ondanks het corona virus toch persoonlijk, samen met mijn broer, de crematie van onze moeder kunnen regelen. Wat een fijn mens ben je Maarten. Je nam de tijd, luisterde goed naar wat we wilden. Bovendien gaf je ons de ruimte om keuzes te maken. Je stelde jezelf goed op de achtergrond, maar was er voor ons als we je nodig hadden. De communicatie, terugkoppeling van zaken etc, zeer goed geregeld. Je presentie, aandacht en oog voor zaken had je goed op orde tijdens de dienst. Dit alles maakt een afscheid waardig. Ook compliment aan de begeleiding op de avond van het rouwbezoek. Ook hier weer aandacht voor de nabestaanden. Top hoor. We hebben de warmte en geborgenheid gevoeld en dat is prettig in een tijd waarin je in een wirwar van gevoelens en emoties zit. Ook dank aan hen die achter de schermen werken. Nogmaals dank, namens Dinny, Cora, John, Maura.

    Sterke punten
    Betrokkenheid. Empathie

    Zwakke punten
    Geen

    Door D den Herder op 9 april 2020 Reageer
  • Zwakke punten
    Nooit tot herziening van inzicht gekomen

    Door C op 22 maart 2020 Reageer
  • Pas op! - Review over Ilya Uitvaartzorg

    Nadat mijn vrouw overleed in Duitsland zou het door uitvaartzorg Ilya wel allemaal geregeld worden. Hij heeft zelf ondertekend als zijnde wettelijke opdrachtgever. Uiteraard had hij daar volgens het burgerlijk wetboek van mij een officiële ondertekende machtiging-volmacht voor nodig. Hieruit voortvloeiend is er dus as aan derde gegeven waar ik het niet mee eens was, maar door zijn handtekening was hij zogenaamd wel bevoegd. Hij heeft het mij gevraagd op de dag van de crematie in de familiekamer of dat ik wat as wilde afgeven aan de zusters. Wat denkt u nu..... dat ik op dat moment nee zou zeggen... ik was in een soort trance, verdriet en ik moest nog met de dames de uitvaart doen... Ik wist van een kennis later dat er een maand rust is voor de asbestemming en had gedacht dat ik dus na die maand benaderd zou worden en dat ik toch gewoon nee kon zeggen. Ik moest er gewoon nog even over nadenken, en daarom word die maand in de wet op lijkbezorging ook gewoon geregeld. Helaas...... de dames kregen hun as, en ik heb het na 2 jaar pas ontvangen. In 1e instantie wilde Ilya het niet afgeven, omdat ik de rekening niet wilde betalen omdat er een fiks conflict is ontstaan. Ik dacht we gaan naar de rechter... maar hij heeft mij bij verstek laten veroordelen door te zeggen dat ik geen vaste woon en verblijf adres heb. Terwijl ik helemaal niet verhuisd was. En de dagvaarding is nooit aangetekend verstuurd. Hoe kan dit allemaal zo maar gebeuren.... Het heeft mij enorm veel verdriet gedaan, schandalig hoe hier mee om wordt gegaan en dat er geen advocaten genoeg in Nederland zijn die binnen 4 weken verzet kunnen aantekenen. Ik heb het moeten opgeven, maar zal wel eerlijk zeggen wat er is gebeurd. Laat nooit een uitvaartleider-ondernemer uw uitvaart tekenen als zijnde opdrachtgever zonder machtiging, volmacht van u. Want dan realiseert u zich dat Hij nooit zal handelen zoals uw geliefde het zou willen.....

    Door N.B op 17 maart 2020 Reageer
  • Pas op ! - Review over Ardanta

    Een waarschuwing aan reeds verzekerden. Hoewel ze vermelden dat u in plaats van een gecontracteerde uitvaart organisatie van ARDANTA ook zelf uw eigen uitvaart organisatie mag kiezen bij een overlijden, dan wacht u niet alleen een enorme financiële kater maar ook uw zelf gekozen uitvaart organisatie wordt oeverloos bestookt met specificatie vragen die resulteren in het korten van basisvergoedingen (kist-afleggen etc. etc.) en maandenlange vertraging in uitbetaling. Nergens staat informatie vermeld dat uw eigen keuze debet is dat nabestaanden een vieze smaak in de mond overhouden doordat ARDANTA alles uit de kast haalt om niet tot betalen over te gaan. Schande !

    Door Zeeuw op 8 maart 2020 Reageer
  • Alexandra Markusse en haar team ben ik zeer dankbaar. Ervaren, zeer professioneel en, nog belangrijker, niets is hen teveel waardoor mijn moeder een bijzondere en gedenkwaardige uitvaart heeft gekregen waar wij als nabestaanden met veel voldoening op terugkijken. Ook in afwikkelingsperikelen met een uitvaart verzekeringsorganisatie is de zeer betrokken ondersteuning van Alexandra Markusse onmisbaar geweest. Veel lof en dank daarvoor

    Sterke punten
    Meedenken, uitstekende uitleg van alle mogelijkheden, problemen worden soepel omgezet in oplossingen, en tenslotte zeer ervaren en professioneel zo ook haar team.

    Zwakke punten
    geen

    Door Sam op 4 maart 2020 Reageer
  • Op 3 februari 2020 is mijn lieve echtgenoot en onze lieve vader in ons midden overleden. Met ons hele gezin hadden we al ruim een jaar van tevoren contact gehad met Angé om een toekomstige uitvaart te bespreken. Met elkaar namen wij destijds van alles door om een afscheid van één van onze dierbaren enigszins voor te bereiden. Dat was fijn, wij als gezin voelden elkaar goed aan en Angé begeleidde ons op een heel ontspannen manier bij de stappen die nodig zouden zijn om een definitief afscheid te kunnen organiseren. Angé gaf ons alle ruimte voor onze eigen inbreng. Met een lach gingen we uit elkaar, voorlopig was het nog niet zover! Begin februari belden we Angé om te vertellen dat we haar nodig hadden. Ze begreep direct waar het om ging en kwam ons huis binnen als een goede bekende om ons te ondersteunen in de weg die we moesten gaan. Rustig en flexibel hielp zij ons dagenlang intensief om ons te helpen bij het uitvoeren van onze wensen betreffende de begrafenis. Zij heeft alles helpen realiseren, ook al was de tijd kort en weken we soms iets af van de gebaande paden. Dankzij haar tomeloze inzet om het ons naar onze zin te maken, kijken wij terug op een afscheid precies zoals mijn lieve echtgenoot en onze vader het wenste. Dit helpt enorm mee bij de verwerking van het grote verlies en daar zijn we Angé heel dankbaar voor. Wij zullen haar van harte aan bevelen bij anderen!

    Door Dochter op 16 februari 2020 Reageer
  • Mijn moeder werd overgebracht van Van der Stappen naar de rouwkamer in onze woonplaats. Mijn moeder lag onverzorgd in de kist (op alle fronten), details zal ik allemaal niet noemen! Mijn moeder zelf met hulp opgemaakt, dit werd nog vet doorberekend ook! Er werd nog tegoed vd uitvaartverzekering teruggestort....op een voor mij vreemde rekening en naam die op de factuur stond. Voor mij en mijn zus niks dan lof voor de 2 dames die ons begeleid hebben, maar wat betreft de afhandeling vd kosten en met name de verzorging van onze moeder......schande! Excuses hebben we gehad, maar dit heeft er niet voor gezorgd dat, ondanks de mooie dienst die we in elkaar hebben gezet, de bittere nasmaak die we er aan overgehouden hebben minder is. Op mijn verzekeringspapieren voor mijn uitvaart staat in ieder geval: "NIET Van der Stappen"!

    Sterke punten
    De uitvaartbegeleiders.

    Zwakke punten
    Blijkbaar mensen in dienst die op de verkeerde plek staan. Overledenen niet met respect verzorgen/behandelen.

    Door Sharon op 18 januari 2020 Reageer
  • Ik kan iedereen Comes Uitvaartzorg aanraden! José haar warme persoonlijkheid en oprechte belangstelling in combinatie met haar kennis van zaken is precies wat je nodig hebt in de zware tijd van afscheid nemen. Ze luistert naar je wensen, biedt steun en troost waar nodig, komt met tips waar je zelf niet aan denkt. Maar geeft ook alle ruimte als dat wenselijk is. José is iemand die echt naast je staat en alles regelt wat nodig is. Daardoor konden wij ons volledig met de inhoud van de dienst bezig houden. Wij hebben haar aanwezigheid ervaren als een warme deken in een moeilijke tijd.

    Sterke punten
    Warm Persoonlijk Betrokken Professioneel Punctueel

    Zwakke punten
    Geen enkele kunnen vinden

    Door Agnes op 15 januari 2020 Reageer
  • Wij zijn uitstekend begeleid bij het afscheid van mijn vader. Robin is een hartelijke, gestructureerde man die ons heel goed heeft geholpen. Hij maakt het stukje "met liefde geregeld" waar door zijn respectvolle en warme uitstraling. We hebben elke dag contact met elkaar gehad en hij was nauw betrokken bij het hele proces. Ook was er ruimte voor verhalen over mijn vader die op dat moment niet zo relevant waren, maar voor ons fijn om te vertellen. De locatie in het voormalig patronaat in Kaatsheuvel is prachtig. Het is in huiselijke sfeer ingericht. Dit mooie afscheid zal ons helpen om zijn overlijden beter te verwerken.

    Door Monique op 15 januari 2020 Reageer
  • In een paar jaar tijd heeft Segbroek Uitvaartverzorging de uitvaart van mijn moeder, zus en schoonmoeder geregeld. Door positieve aanbevelingen kwam ik uit bij dit bedrijf en Erik de Jong heeft bij elke gelegenheid mijn verwachting meer dan waargemaakt. Hij laat je volledig vrij in je wensen voor de uitvaart, helpt met goed doordachte adviezen en neemt zorgen uit handen. Al met al mooie ervaringen in droevige omstandigheden.

    Sterke punten
    Empathisch, ervaren, professioneel

    Door Richard op 3 januari 2020 Reageer
  • Met een jaar tussentijd is de uitvaart van onze beide ouders geregeld door Amstel uitvaarten. Vooraf waren wij wat wantrouwig over de service, omdat we een "budgetcrematie" kozen. Van bugetservice was gelukkig helemaal geen sprake. Wij waren twee keer erg tevreden over de wijze waarop we konden communiceren met Peter van Schaik en de manier waarop de uitvaart verliep. Dank daarvoor.

    Door Verboom op 13 december 2019 Reageer
  • De zakelijke afhandeling is in goede handen bij de firma Bijnen. De herdenkingsdienst was in handen van Henk Bijnen. Empatisch en zorgvuldig, flexibel en vooral goed invoelend wat voor een familie hij voor zich heeft. Niets dan lof voor Henk

    Door Bertus op 8 december 2019 Reageer
  • Bij het overlijden van mijn vader hebben ze ons aan alle kanten bijgestaan. Alles was bespreekbaar en overal werd mee gedacht. Boekjes voor de kids vlinders die ze mochten houden. Hoewel dit voor ons de zwaarste periode in onze leven was was het ook een hele mooie periode. We zijn en blijven van gorp en zijn team ten alle tijden dankbaar voor hun hulp. Petje af!

    Sterke punten
    Alles bespreekbaar en welkom gevoel.

    Zwakke punten
    Heel eerlijk. Niet gehad.

    Door Jennifer op 21 november 2019 Reageer
  • Nette behandeling, goed advies, alles werd prima verzorgd. We zijn erg tevreden.

    Sterke punten
    kennis van zaken

    Zwakke punten
    geen

    Door Minnemee op 1 november 2019 Reageer
  • Mijn zoon Martijn had de Eenvoud gebeld en Henk Bouwhuis kwam bij ons om de zaken omtrent de crematie te regelen, en tevens de verzorging te doen. Ik vroeg Henk kom je toevallig uit Wilsum hij zei ja en toen vroeg ik hem ben je dan toevallig getrouwd met Carolien hij zei ja. Bij hem ging een lichtje branden en vroeg ben jij dan toevallig Corry en Jan. Ik zei ja. Wij kenden elkaar van jaren geleden dat Henk en Carolien ook mee gingen wandelen op zondagmiddag met een therapiegroep, Hierdoor ontstond er gelijk weer een klik. Henk en Jan hadden veel gelopen en diepgaande gesprekken met elkaar. Ik vond dit zeer byzonder

    Sterke punten
    De verzorging en opbaring die Renate en Henk hebben gedaan was zeer liefdevol en met veel respect. Echt top.

    Zwakke punten
    Ik had heel graag dat Henk ook de uitvaart ging verzorgen maar dit was niet mogelijk zei men helaas. Ik zou De Eenvoud zeer zeker aanbebevelen aan vrienden en bekenden maar dan Henk als uitvaartleider.

    Door Corry Hubers op 28 oktober 2019 Reageer
  • Toen mijn vrouw Betsy in juni 2017 aan een hartaanval overleed verbleef ik al jaren in een verpleeghuis. Wat moest ik doen? Ik was immers al die jaren dat ik in het verpleeghuis verbleef niet meer echt verbonden met de "organisatie thuis", dat deed mijn vrouw immers. Gelukkig kende ik Femke die eerder een uitvaart bij een kennis had geleid en ik heb haar gebeld. Femke reageerde direct en nam alle zaken die verband hielden met het overlijden van mijn vrouw tot en met de uitvaart van mij over. Zij deed dit met heel veel liefde, begrip en professionaliteit. Wij (mijn zoon, dochter en ik) mochten Betsy in de auto van Volatus van Zwolle naar Dronten brengen en zijn langs alle dierbare plaatsen mogen rijden waar Betsy zo graag was. Ook de periode toen Betsy lag opgebaard tot en met de ter aarde bestelling van haar lichaam was fantastisch geregeld. Ook de periode na de begrafenis was Femke er voor ons. Femke heel, heel hartelijk bedankt voor alle liefdevolle steun en troost in die moeilijke dagen en daarna.

    Sterke punten
    De professionele, liefdevolle betrokkenheid, en begrip.

    Zwakke punten
    Geen

    Door D. Brakkee op 27 oktober 2019 Reageer
  • Slecht! - Review over Yarden

    Van a tot z slecht! Leeuwarden niet respectvol rommelig en vele fouten .Onnodig commentaar op speech verkeerde opname opgestuurd! Van iemand anders.etc etc

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onduidelijk financieel Grof als u niet mee eens bent gaat u toch elders.geen respect ervaren.Rommelig

    Door Jolanda op 11 oktober 2019 Reageer
  • Hebben ons uitstekend bij gestasn in de zo moeilijke periode voor ons

    Sterke punten
    Alle aamdacht voor ons en denken meer dan mee.

    Door Balkhoven op 2 september 2019 Reageer
  • Als gevolg van het plotseling overlijden van een familielid in Amsterdam, op donderdag, waren wij (komende uit Brabant) de volgende dag ter plaatse om zaken m.b.t. de uitvaart te regelen. Op deze dag moesten we dus op zeer korte termijn iemand van een uitvaartonderneming zien te vinden, waarmee een en ander kon worden doorgenomen. Na 2 vruchteloze pogingen van ons om voor deze dag iemand te vinden die à la minute acte de présence kon geven, kwamen wij bij de derde poging in contact met de Directeur van Amstel uitvaarten, Dhr. Peter van Schaik. Deze was in no time ter plaatse! Achteraf mogen wij constateren dat we naar onze mening het niet beter hadden kunnen treffen. Wij komen superlatieven te kort om deze persoon en zijn medewerkers te bewieroken. Echt alles werd tot onze grote tevredenheid zeer consciëntieus aangepakt en in overleg geregeld. Helaas hebben wij dit wel eens anders meegemaakt. Temeer als we dit afzetten tegen de bijzonder redelijke prijs van de door ons gekozen “budgetcrematie”. Wij willen deze “Amstel uitvaarten” ten zeerste aanbevelen. Op ons is deze onderneming overgekomen als zéér correct en betrouwbaar! Mede namens mijn Familie, Ir. J.C. Zwanenberg

    Door Zwanenberg op 27 augustus 2019 Reageer
  • De uit vaart van mijn geliefde is uitstekend verzorgt door amstel mijn ervaring is dat het soepel verliep en een uitstekende service en afhandeling heb dit als heel prettig ervaren

    Door W.Gelderblom op 16 augustus 2019 Reageer
  • De 27ste juli is onze moeder overleden en wij hebben kontakt opgenomen met De Eenvoud wij zijn meer dan tevreden over de service de correcte behandeling..de correcte verzorging..niets dan lof alles is prima en met respect verlopen

    Sterke punten
    De snelheid, de sevice eigenlijk alles wat je hoopt te verwachten is correct uitgevoerd voor ons een 10+

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten

    Door bianca op 4 augustus 2019 Reageer
  • Na het overlijden van mijn schoonmoeder hebben wij gekozen voor John Heskes uitvaartverzorger. We kenden hem vanuit een advertentie in de krant. Wat heeft hij ons goed geholpen om van deze uitvaart een mooie gedenkwaardige dag te maken. Hij is zeer professioneel en vriendelijk. Samen kijkt hij naar de mogelijkheden die er zijn en geeft alle ruimte aan de wensen die je hebt. Wij zijn heel blij dat we voor John hebben gekozen.

    Sterke punten
    professioneel, vriendelijk, respectvol. Houd heel goed rekening met de wensen, die je hebt. Goede gastheer.

    Zwakke punten
    geen

    Door Sjef van der op 25 juli 2019 Reageer
  • Uitvaart24 hebben ons heel netjes, open en eerlijk bijgestaan in een waardig afscheid van mjn moeder. Transparant in alles Wij werden bijgestaan door Thea en over haar en uitvaart24 niets dan lof.

    Sterke punten
    Transparant, open, eerlijk en meedenken

    Zwakke punten
    Niets

    Door Jan op 18 juli 2019 Reageer
  • De uitvaart van mijn vader is met heel veel zorg en respect geregeld. Mijn vader is in een hospice overleden. Toen Christiaan dit had vernomen stelde hij voor om mijn vader daar te laten verzorgen. Hier waren wij heel blij mee. Mijn vaders wens was weg in de hospice in een kist. Ook hier werd aan voldaan. De verzorging werd gedaan door twee hele lieve dames. Toen mijn vader de hospice verliet legde ze hem met heel veel respect in de auto en liep 1 van de dames voor de auto de straat uit tot ze uit ons zicht waren en stapte toen pas in. Zelfs de vrijwilligers van de hospice vertelde dat ze dit nog niet hadden meegemaakt met hoeveel respect alles ging.

    Sterke punten
    Heel erg betrokken Respectvol Altijd beschikbaar voor vragen Hele aardige mensen.

    Zwakke punten
    Geen

    Door patricia op 12 juli 2019 Reageer

Vergelijk Begrafenisondernemers

Op VergelijkBegrafenisondernemers.nl lees je reviews over alle begrafenisondernemers van Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Begrafenisondernemers