Reviews over Begrafenisondernemers


  Zeer betrokken

  Review over Faber Uitvaartzorg

  Onze eerste ontmoeting met Stephan Faber was enige jaren geleden na het overlijden van onze vader.

  Toen nog werkzaam voor een grote organisatie, is hij intussen voor zichzelf begonnen.

  De ervaring toen was ondanke het verdriet om het verlies zodanig dat hem heel graag ook bij de uitvaart en begrafenis van onze moeder wilden betrekken.

  De wens ging in vervulling, Stephan was beschikbaar en het regelen van alle formaliteiten en de organisatie van de uitvaartplechtigheid en bijzetting lieten niets te wensen over.

  In tegendeel, ik weet niet hoe we het zonder Stephan voor elkaar gekregen zouden hebben. Iedere rimpel werd gladgestreken. Hij bleef kalm en professioneel bij het steeds wisselende scenario van de uitvaartlocatie, kan het wel, kan het niet, tot we zeker wisten dat het wel kon.

  Iedere dag was er een persoonlijk contactmoment, niets was teveel en Stephan was altijd te bereiken, per email of telefoon.

  De uitvaartbloemist werd aanbevolen, de catering was zonder meer fantastisch en niets werd aan het toeval overgelaten.

  De bloemstukken waren prachtig, werden na twee dagen nogmaals gecontroleerd op versheid en toen bij een van de stukken bleek, dat het (mooie) lint een iets te lichte kleur had waardoor de text moeilijk te lezen was, werd ook dat snel geregeld.

  Ik kan Stephan zonder meer aanbevelen, met veel invoelingsvermogen en warmte heeft hij ons vanaf het moment van overlijden tot enige weken na de bijzetting begeleid, met een introductie voor de firma die het grafmonument regelt, zodat alles door een en dezelfde uitvaartbegeleiding georganiseerd werd.

  Stephan, dank je wel. Mam heeft een waardige, mooie uitvaart gehad waar we met goede herinneringen aan kunnen terugdenken.

  Sterke punten
  Bereikbaarheid, inzet, invoelingsvermogen, warmte, respect, flexibiliteit

  Zwakke punten
  Er zijn geen zwakke punten, alles is tot in de puntjes geregeld.

  geweldig en uniek

  Review over Uitvaartcentrum van den Hout

  Wij hebben een ontzettend goede ervaring met van Hout uitvaartcentrum.
  Het begon al met het ophalen van mijn overleden moeder uit het verpleeghuis.
  Er liep een van de uitvaartverzorgers voor de auto, zo respectvol, totdat ze uit het zicht waren van ons.
  Daarna de communicatie, heel fijn, duidelijk en transparant.
  De bezoekuren aan het rouwcentrum waren alle dagen heel aangenaam. De kamer zag er gewoon sfeervol uit met bloemen die van Hout zelf had neergezet.
  Ik heb als verpleegkundige al veel uitvaarten meegemaakt, maar dit uitvaartcentrum verdient wat mij betreft echt een ster.
  Ik (wij) zou iedereen zo een fijn uitvaartcentrum gunnen en waren meer dan tevreden.

  Zwakke punten
  Het enige wat misschien beter kon zijn de bezoekuren. Dat zou wel iets langer mogen ipv 45 minuten. Hoewel het nooit een probleem was als wij iets langer bleven.

  top uitvaart van me vader

  Review over Van Gorp Uitvaartzorg

  geweldig hoe ze bij van gorp te werk gaan me vader was overleden en ik mocht alles mee doen heb papa mee op de brancard gelegd heb de uitgeleiden in de straat gedaan samen met shirley heb me vader aangekleed heb samen met me moeder, me vriend en goeie vriendin van me ouders de kist gesloten op de dag van de uitvaart heb ik papa binnen gebracht met me vriend me nichtje haar vriend een maat van me vader en de vriend van me tante. ik mocht papa zelfs begeleiden tot in de oven wat een mooi afscheid hebben ze bij van gorp aan me vader gegeven echt klasse

  Sterke punten
  vriendelijk rustig nemen de tijd voor je

  Zwakke punten
  geen

  Persoonlijk & betrokken

  Review over Van Lokven Uitvaartzorg

  Zo meedenkend in mogelijkheden, adviezen en persoonlijke aandacht.

  Sterke punten
  Betrokken, meedenkend, begrip en respectvol, neemt de tijd, altijd en iedereen netjes en beleefd

  Gouden mensen !

  Review over Tollenaar en De Keizer Uitvaartzorg

  Wat een geweldig stel , John en Arjo\\r\\nNiets anders dan lof voor deze lieve mensen \\r\\nZeer betrokken en respectvol\\r\\nEerlijk en transparant \\r\\nKlinkt raar , maar het voelde als thuiskomen bij lieve vrienden

  Sterke punten
  Alles

  Zwakke punten
  Kan niets bedenken

  Niet tevreden

  Review over Bijnen Uitvaartverzorging

  Helaas zijn wij niet tevreden over Bijnen. Wij kwamen aan bij het uitvaartcentrum om onze moeder de laatste zorg te geven, we werden netjes voorbereid op wat we te zien kregen qua ruimte e.d.
  Groot was de schrik dat zonder overleg de mond van onze moeder al gehecht was en zij daardoor een hele andere gezichtsuitdrukking gekregen had. Ook de ruimte was steriel met fel TL licht, dit kan m.i. echt anders!
  Nog geen kopje koffie of thee is ons aangeboden, ook niet toen we daarom vroegen, we werden verwezen naar het restaurant verderop. Nadat ik dhr. BIJNEN hiervan op de hoogte bracht reageerde hij dat hij zijn mensen moest beschermen en dit WEL gebeurd was! Niet dus! Wij worden hierdoor als leugenaars neergezet door deze ontkenning van dhr Bijnen... De volgende morgen vroeg ik of de kist al geleverd was, bleek onze moeder, alweer zonder overleg, gekist te zijn! Dit wilden wij zelf doen! Wat ik gemist heb bij dit uitvaartcentrum is OVERLEG! Dhr. Bijnen zegt naar aanleiding hiervan de protocollen veranderd te hebben omtrent de laatste zorg van de overledene. Wat ook nog veranderd mag worden zijn de eenheidsprijzen die gerekend worden, dat betekent als je iets zelf wilt doen, wel gewoon moet betalen! Dit mag ook wel herzien worden, gewoon prijzen voor verrichte handelingen en niet alsnog rekenen.

  Geen goeie ervaring

  Review over Ivonne Clemens

  Ik wilde Ivonne Clemens zelf, maar, zonder overleg, heeft een medewerker het afscheid geregeld. De medewerker drukte haar eigen stempel op het afscheid en heeft niet naar mijn wensen geluisterd. Er was ook van tevoren geen duidelijkheid over kosten ondanks mijn vele vragen daarover. Toen ik een klacht heb ingediend, toonde de manier waarin Ivonne Clemens met mijn klacht is omgegaan weinig begrip en respect. Zonder mijn klachten te onderzoeken en naar de vele bewijzen te kijken, heeft ze alles ontkend. Ze weigerde verantwoordelijkheid te nemen voor wat er namens haar bedrijf gebeurd is en gaf mij de schuld. Ik kreeg een heel gevoelloze en botte laatste mail die je nooit aan iemand die haar meest dierbare persoon in haar leven heeft verloren zou versturen. Mijn reactie op die mail is nooit beantwoord.

  Zwakke punten
  Ze weigerde verantwoordelijkheid te nemen voor wat namens haar bedrijf gebeurd is. Ze ontkende alles zonder de feiten te checken.

  Geen fijne ervaring!

  Review over Jolanda Hijmans Uitvaartverzorging

  De afwikkeling na het overlijden van mijn moeder was alles behalve respectvol.
  Op de factuur een onderdeel in rekening gebracht, die ze niet uitgevoerd had. Moeilijke communicatie en een bedenkelijke rol gespeeld bij de uitvaart.

  Respectloos, diep triest.

  Review over Uitvaartcentrum van den Hout

  Ik heb helaas al van meerdere dierbaren afscheid moeten nemen . Alles was altijd netjes verzorgd. Nog nooit in mijn leven bij een opbaring naar buiten gelopen totdat ik afscheid kwam nemen van mijn geliefde hartsvriendin bij jullie.
  Schandalig hoe ze erbij lag. Een lege kale kamer met vloerbedekking. Op een brancard met een laken. Ingevallen gezicht met open mond. Verschrikkelijk en mensonwaardig. Diep triest dit had ze zo niet verdiend. Een vrouw die altijd voor iedereen klaar stond met een hart van goud die wordt neergezet als afval voor bij de vuilnis zo voelt het. Dit doet pijn dit raakt heel diep. Ja ik ben Verschrikkelijk boos zo behandel je dierbaren niet. Heb sindsdien slapeloze nachten raak het beeld niet kwijt. Hoop dat jullie dit ter harte nemen want dit gun ik niemand.

  Zwakke punten
  Totaal geen respect voor de overlede .

  Netjes geregeld

  Review over Mok Uitvaartverzorging

  Wij waren zeer tevreden over Mok Uitvaartverzorging.
  Voor mijn schoonouders de uitvaart laten verzorgen door Mok. Alles netjes gedaan

  Sterke punten
  Meelevend, begrip eerlijk advies

  Warm en betrokken.

  Review over Comes Uitvaartzorg

  Zaterdagavond 31 juli kregen wij het bericht van het overlijden van mijn moeder. Vervolgens, binnen 36 uur kwam ook mijn vader te overlijden. Vanaf het eerste contact kregen wij een goed gevoel bij de aanpak van Petra. Haar liefdevolle benadering en respectvolle gedrag richting mijn ouders heeft ons zeer goed gedaan. Voor ons een rots in de branding tijdens deze emotionele periode.

  Sterke punten
  Warm, betrokken, toegankelijk en professionele uitstraling.

  Zwakke punten
  Geen.

  Zorgvuldig en respectvol

  Review over De Drechtstreek & Timmers

  De Drechtstreek & Timmers hebben de uitvaart van mijn 98-jarige moeder verzorgd. Ik ben hen daarvoor dankbaar. Ik had hen al vaker meegemaakt bij uitvaarten van familie van mijn moeder, maar nu was ik dan de opdrachtgever. Soepel, flexibel en ik voelde me ontzorgd.

  Sterke punten
  Respectvol, rustig, professioneel en heel aardig en invoelend.

  Zwakke punten
  Die heb ik gelukkig niet gezien.

  Zeer professioneel

  Review over Van Gorp Uitvaartzorg

  Na het overlijden van mijn tante heb ik van Gorp Uitvaarzorg meegemaakt als zeer prettig, respectvol en heel professioneel.
  Met name Laura heeft voor ons heel veel uit handen genomen en hebben van haar van begin tot eind een heel goede begeleiding gehad met ook wel een persoonlijk tintje. Top !!

  Zwakke punten
  Geen

  Top klantenservice

  Review over Dela

  Hi,

  Ik ben normaal niet van de reviews schrijven maar ik moet dit even kwijt!

  Uitmuntende klantenservice (Nicole V.) heeft voor mij een redelijke moeilijke handeling gedaan die ze eigenlijk niet eens hoeft te doen.
  Inmiddels is alles wat er nodig was goed afgerond en ze heeft het maar mooi voor elkaar gekregen.

  Groetjes,

  Sterke punten
  Klantenservice!

  Zwakke punten
  Geen

  Vriendelijk & coulant

  Review over Uitvaartcentrum Zuid

  Vriendelijke, medelevende en coulante behandeling bij Uitvaartcentrum Zuid. De uitvaart in goede banen leiden bracht veel hectiek met zich mee, Uitvaartcentrum Zuid heeft mij daar erg behulpzaam en medelevend in bijgestaan.

  Er moest een wijzing doorgevoerd worden op korte termijn en zij hebben dit erg professioneel en soepel aangepakt. Ook was er een misverstand over de kostenraming en zij hebben dit eveneens zeer medelevend en coulant opgelost.

  In een stressvolle periode heb ik een gedeelte van de zorgen achterwegen kunnen laten door de goede service van Uitvaartcentrum Zuid.

  Sterke punten
  Vriendelijk, Coulant, medelevend.

  Fijne geregelde crematie

  Review over Segbroek Uitvaartverzorging

  Bij het allereerste kontakt met Erik hadden wij al een goed gevoel. We werden direct goed en vriendelijk te woord gestaan.
  Bij het eerste kontakt thuis werd dit gevoel alleen nog maar versterkt. Erik had een luisterend oor en gaf ons goede aanwijzingen en ideeën in deze voor ons hele trieste aangelegenheid. Hij dacht voortdurend met ons mee. Erik is een buitengewoon aardige man die je zeker op je gemak stelt. Ook tijdens de crematie is hij voor ons zeker een rustpunt geweest en hield hij alles onder controle. Al met al niets dan lof voor zijn vriendelijke benadering en fijne manier van kontakt ondanks het zeer trieste afscheid van onze dierbare.
  Martina en Kees

  Sterke punten
  De professionele en vriendelijke manier waarop een trieste aangelegenheid toch wat draagbaar der wordt.

  Zwakke punten
  Wij hebben ze niet kunnen vaststellen.

  Alles perfect geregeld!

  Review over Haaksma en de Haan Uitvaart

  Froukje Tabak heeft op een fantastische manier de begrafenis van mijn vader verzorgd. Veel aandacht voor details, eigen inbreng wordt fantastich opgepakt en uitgevoerd, prima advies en vooral een fijne menselijke benadering.Vlot contact en de crematie zelf verliep vlekkeloos. De livestream van de uitvaart kunnen volgen door mensen die niet konden komen was fantastisch.

  Sterke punten
  De fijne persoonlijke benadering. Het kunnen leveren van maatwerk. Duidelijke prijsopgave zonder valkuilen en gedoe achteraf.

  Zwakke punten
  Geen. Niets op aan te merken.

  Mooi Afscheid

  Review over Van Gorp Uitvaartzorg

  Na het overlijden van mijn man hebben wij gelijk contact opgenomen met van Gorp uitvaartzorg.
  Een uurtje later stond Robin voor de deur en daarna ook Shirley.
  Wat zijn dat twee lieve mensen niets was teveel en alles kon en mocht.
  Ze namen ons heel veel uit handen op een hele waardige manier en respect.
  En voor de kleinkinderen was het ook heel mooi, ze werden overal in betrokken, het was daarom ook niet te zwaar voor iedereen maar wel heel persoonlijk en warm.
  Ook Bea was er iedere dag om mijn man netjes te verzorgen.
  Mede door jullie was het een prachtig afscheid.
  Jullie waren Top.
  Heel hartelijk dank hier voor.
  Familie W Netten.

  Sterke punten
  Vriendelijk en respectvol fijne mensen

  Zwakke punten
  Niet tegen gekomen

  Raad Attento aan

  Review over Uitvaartverzorging Attento

  Helaas twee keer in 4 maanden gebruik gemaakt van Attento door overlijden beide ouders . Maar alles word goed geregeld door Ingeborg .Ze luisterd goed wat de wensen zijn en komt alle afspraken na die gemaakt zijn .En denkt zelf mee en gaat met ieder respectvol om .Hier bij deze wil ik ook namens mijn en \\\\\\\\r\\\\\\\\nde familie Ingeborg bedanken voor de goede begeleiding met de respectvolle uitvaart dienst van onze beide ouders.

  Sterke punten
  Goede afspraken komt op tijd luisterd goed en respectvol naar ieder

  Zwakke punten
  Zijn we niet tegen gekomen

  Staat voor haar missie en visie. Vakvrouw

  Review over Comes Uitvaartzorg

  José is een warme persoonlijkheid. Ze is troostend, communicatief sterk en doortastend waar passend. Ze heeft onze verschillende behoeften als gezin goed aangevoeld en wist deze in goede banen te leiden. Op de dag van de crematie was ze in positieve zin weinig zichtbaar. José zag, hoorde en voelde goed aan waar ze aanwezig moest zijn. Wij zijn dankbaar en hebben veel respect voor hoe José ons heeft ondersteund.

  Sterke punten
  Warm, structuur biedend, respectvol, communicatief sterk, doortastend en aanwezig waar nodig

  Dankjewel!

  Review over Mereboer Uitvaartzorg

  Wij zijn heel dankbaar voor de zorg en de steun die van Diana hebben gekregen voor en tijdens de uitvaart van onze vader en opa. Alles wat tot in de …geregeld, dit heeft ons erg goed gedaan.

  Uitvaart schoonmoeder

  Review over Bert van Dijken Uitvaartzorg

  Beste Jan
  Ontzettend bedankt voor alles wat je voor onze familie hebt gedaan.
  Het geduld en je flexibiliteit hierin. Niks was te veel hoe laat er ook was.
  Ook fijn dat je onze zoon met zijn beperking zo goed overal bij betrokken hebt dat heeft hem goed gedaan.
  Je bent heel laag drempelig wat heel erg gewaardeerd werd.
  Heel erg bedankt Jan.. we hadden het niet anders kunnen wensen..

  Sterke punten
  Laag drempelig
  Heel betrokken
  Eigen initiatief

  Pas op voor de kleine lettertjes

  Review over Ardanta

  Toen mijn vader in augustus 2021 ziek bleek te zijn belde ik naar zijn uitvaartverzekering Ardanta en kreeg de afdeling uitbetaling van aan de lijn. Ik wilde weten wat er zou gebeuren wanneer hij zou overlijden. Ik had al eerder met de klantenservice gebeld en die verzekerden mij op dat moment in 2019 dat alles in orde was. Mijn vader had een al afbetaalde natura verzekering + een extra uitkering voor extra kosten. Toen het zover was bleek er toch een addertje onder het gras en moesten wij persé een zeer slecht aangeschreven uitvaartonderneming accepteren en anders genoegen nemen met een fooi van €3000,- (los van de zelf gespaarde aanvullende polis van €1400,-) Wat ik geleerd heb? Zelfs als mensen sterven willen andere mensen daarvan profiteren en is er geen enkele sprake van coulance, meedenken of begrip. De medewerkers van de afdeling uitbetaling waren keihard, gevoelloos en onvermurwbaar. Als je het al zo moeilijk hebt (je vader ligt na een kort maar heftig ziekbed op sterven) dan ga je geen risico nemen om uit te proberen of die slecht aangeschreven uitvaartonderneming het bij jouw vader heel misschien wel goed zal doen, dus nee dank je wel. Wij hebben zelf een uitvaartondernemer gezocht en uitgekozen.
  Mijn vader heeft een mooie uitvaart gekregen met een fijne, menselijke uitvaartondernemer die met mij meedacht en mij zorgen uit handen nam. En de kosten die 2 keer zo hoog zijn als de fooi die Ardanta heeft uitgekeerd? Die betalen we zelf wel. Ardanta heeft weer flink bespaard op deze client. Voor mij bevestigt onze ervaring helaas de verhalen over uitvaartverzekeringen en kleine letters. Een keiharde business is het :(

  Sterke punten
  Vóór het uitbetalen zijn ze heel vriendelijk.

  Zwakke punten
  De afdeling uitbetaling is keihard en meedogenloos. Er is geen sprake van meedenken of menselijk contact :(

  Schandalig

  Review over Dela

  Mijn moeder is overleden. Haar wens was om gecremeerd te worden bij een crematorium in de buurt.
  Dat doet Dela echter niet. Ze werken met hun eigen, crematoriums.

  Ze kunnen wel een geldbedrag uitkeren, zodat je het zelf kan regelen.
  DE HELFT van het verzekerde bedrag.

  Heel integer Dela, fijn dat jullie zo goed ontzorgen, NOT.

  Perfect

  Review over Corridor Uitvaartverzorging

  Alles was heel goed georganiseerd.
  Gedoseerde info per dag. Waar nodig discretie. Aandacht en respect voor alle betrokkenen.
  Dagelijkse aandacht voor de overledene.

  Sterke punten
  Organisatie. Goede opbouw, timing.
  Rustige uitstraling. Fijne ondersteuning.