Nieuwste Reviews

De Groof Uitvaartverzorging - Gastvrij, zorgvuldig en aandacht

0

Review:
Mijn kinderen en ik kijken net een goed gevoel terug op de samenwerking met de dames van De Groof uitvaartverzorging. Het regelen, het verzorgen van mijn vrouw en de crematie is goed verlopen. Blij dat we gekozen hebben voor dit nieuwe crematorium. Mooie aula. Ondanks het verdriet een prettige ervaring. Heb het met mijn ouders anders mee gemaakt.

Sterke punten:
Er werd overal aan gedacht, kon organisatie met vertrouwen loslaten

Zwakke punten:
Geen

Jan Bouman beveelt De Groof Uitvaartverzorging aan bij vrienden/bekenden

Uitvaartverzorging De Vries - Geweldige begeleiding gehad!

0

Review:
Wij kwamen in contact met Uitvaartverzorging de Vries nadat het bedrijf dat we als eerste hadden gebeld, geen tijd bleek te hebben om langs te komen. Hadden we ze maar meteen gebeld! Christa Smit werd ons aanspreekpunt en zij wist ons heel snel gerust te stellen dat alles goed zou komen. We hebben in enkele dagen onder begeleiding van Christa een hele mooie uitvaartdienst bedacht.
Tootje was van onschatbare waarde door onze lieve H. zo op te maken dat ze het echt was zoals we haar kenden. Haar uitspraak: "Je probeert het altijd zo te doen, alsof het iemand van je eigen familie is", klopte helemaal.
Onze dank gaat uit naar het gehele team, jullie zijn van grote waarde voor ons geweest!

Sterke punten:
Veel begrip voor de situatie, en iedereen van het team, ook op kantoor, gaat daar enorm goed mee om.
Geen moeite is te veel.
Aandacht voor de jongeren en kinderen in de familie.
Ook na de uitvaart, goede, persoonlijke nazorg

Zwakke punten:
Helemaal niets

Chris beveelt Uitvaartverzorging De Vries aan bij vrienden/bekenden

Mereboer Uitvaartzorg - uitstekend, met liefde en respect

0

Review:
Mereboer Hippolytushoef heeft de uitvaart van mijn moeder uitstekend met liefde en respect verzorgd. In een hectische en emotionele periode stonden zij voor ons klaar. Zij hebben ons begeleid en geholpen besluiten te nemen. Daarvoor onze dank. Wij kijken terug op een waardig afscheid. Dit heeft veel voor ons betekend en helpt bij de verwerking van het verlies.

Sterke punten:
Liefde en respect.

Zwakke punten:
Geen

E vd Steeg beveelt Mereboer Uitvaartzorg aan bij vrienden/bekenden

Uitvaart Uitendaal - Fijn bedrijf vakkennis

0

Review:
Wat een topper Sonja is een vrouw met vakkennis die je alle ruimte geeft voor eigen inbreng voelt als een warme deken.

Sterke punten:
Niet afhankelijk van derden doet alles zelf

Zwakke punten:
Geen

Ermert beveelt Uitvaart Uitendaal aan bij vrienden/bekenden

John Venhovens Uitvaartverzorging - Moeder overleden 2 mei 2014 Top geregelde crematie

0

Review:
Onze vader kon alles vooraf zelf met John Venhovens bepalen, maar mijn moeder had alzheimer, en psychische ernstig ziek.
John Venhovens was net zoals bij onze vader super. Alles was en is tot in de puntjes geregeld.
Ruimtes schoon en netjes net als bij mijn vader. het is een geweldige begrafenis onderneming. Wij vinden dit bedrijf zo top dat wij allemaal onze begrafenis door John Venhovens laten uitvoeren als ons klokje op termijn stil blijft staan!

Sterke punten:
Zo als voorheen gewoon top beroepshouding.
Goed geschoold personeel.
Houd zich aan de afspraken.
Regelde voor ons het opbaren en reeds 2 crematies super.
We zijn zelf van beroep verpleegkundigen en gediplomeerde ziekenverzorgende en kunnen dus ook mee beoordelen in onze situatie of iemand goed is opgebaard en hoe de laatste zorg is verricht. (dit omdat we beiden op het terminale vlak werkten)

Vandaag ben ik bij de crematie van een vriend van ons geweest, familie was ook zeer tevreden.

Zwakke punten:
geen

Math Wille beveelt John Venhovens Uitvaartverzorging aan bij vrienden/bekenden

John Venhovens Uitvaartverzorging - crematie van vader overleden 14 oktober 2012 Top g

0

Review:
John Venhoven:
Zeer betrokken in het gesprek en ingaan op de wensen van mijn vader.
Zeer correct na het overlijden van mijn vader en betrokken bij het familie gesprek hoe wij als kinderen en aan getrouwden de crematie graag hadden.
Zeer correct tijdens de crematie en na de crematie.onze vader super opgebaard, in mooie ruimte, personeel zeer correct alles echt toppie!

Sterke punten:
Top beroepshouding.
Komt alle afspraken keurig na!
Gewoon super!

Zwakke punten:
geen.
We hebben besloten als onze moeder zou overlijden, dit ook John Venhovens te laten doen!
Zag hieronder een negatief revieuw staan. Denk / dacht hier kunnen wij ons niet in vinden, dus deel onze ervaring m.b.t onze vader en zet zo nog een revieuw met betrekking tot onze moeder die inmiddels ook overleden is.

Josť Wille beveelt John Venhovens Uitvaartverzorging aan bij vrienden/bekenden

Segbroek Uitvaartverzorging - Waardig afscheid

0

Review:
Erik de Jong heeft zoín groot inlevingsvermogen dat in de verdrietige periode dat mijn moeder overleed en tijdens regelen van de crematie hij een grote steun is gebleken. Hij denkt mee en geeft goede meelevende adviezen. Is in staat om in een paar dagen zich in te leven in de familie en namen te onthouden. Tijdens de dienst spreekt Erik op zijn eigen rustige manier en steunt ook de sprekers. Ik wil Erik dan ook heel erg bedanken dat mijn moeder een waardig en mooi afscheid heeft gekregen.

Sterke punten:
Zijn rustige meedenkende manier van werken

E. Vermeulen beveelt Segbroek Uitvaartverzorging aan bij vrienden/bekenden

Van der Spek Uitvaart - Goldiggers

0

Review:
Gisteren is mijn schoonmoeder overleden en gebeld. Zouden vanmorgen worden gebeld voor de mogelijkheden om de begrafenis te regelen. Wij wilden veel zelf doen, maar daar verdient vd Spek kennelijk te weinig aan, dus helaas zij kunnen NIETS voor ons betekenen. Schoften! Hoezo ondersteuning in verdrietige tijden en bieden vele mogelijkheden aan..... ja als het geld kost.

lankeren beveelt Van der Spek Uitvaart NIET aan bij vrienden/bekenden

Ardanta - misleidend

0

Review:
Ik ben reeds meer dan 20 jaar ingeschreven bij Ardanta en de heer J.M. Hendriksen is op het oud adres in Maarssenbroek bij mij geweest om alles te regelen en nu krijg ik geen antwoord op mijn emails en men zend brieven voor mij met de naam J.M. Hendrikse en vermeld ook zijn telefoon en als ik bel hoor ik de heer Hendrikse ken ik niet en men noemt mij als verzekeringsnemer en mijn man als verzekerde H.H. Antonius en mijn naam wordt niet genoemd op de betalingsrekening, terwijl wij in december 1993 zijn getrouwd, dus wil ik u vragen m ij hiermee te helpen, want eerlijk duurt het langst!!!!!!!!!

Van der Spek Uitvaart - Gedenkwaardige uitvaart door Van der Spek

0

Review:
Wij hadden al van Van der Spek gehoord dat zij zeer professioneel te werk gaan en dat is ook uit alles gebleken. We werden door Angela goed geïnformeerd over wat we moesten regelen en veel werd ons uit handen genomen. Heel de periode het gevoel gehad dat we ons geen zorgen hoefden te maken om de organisatie. Angela is een warme persoonlijkheid die erg goed met de familie is omgegaan en al onze wensen heeft gerealiseerd. Zo is het een gedenkwaardige uitvaart geworden.

Sterke punten:
Meedenken
Veel uit handen nemen
Professionaliteit

Zwakke punten:
Wanneer je naar kantoor belt krijg je verschillende mensen aan de telefoon, dat is niet altijd even prettig, maar ook niet heel storend.

Rotterdamm beveelt Van der Spek Uitvaart aan bij vrienden/bekenden