Reviews over Begrafenisondernemers


  Perfect

  Review over Corridor Uitvaartverzorging

  Alles was heel goed georganiseerd. Gedoseerde info per dag. Waar nodig discretie. Aandacht en respect voor alle betrokkenen. Dagelijkse aandacht voor de overledene.

  Sterke punten
  Organisatie. Goede opbouw, timing. Rustige uitstraling. Fijne ondersteuning.

  Waardeloos

  Review over Ardanta

  Je geld ben je gewoon kwijt. Contact leggen is zowat onmogelijk. Mocht je eindelijk iemand aan de telefoon krijgen zijn ze asociaal en gooien ze de haak erop. Mafia praktijken.

  Sterke punten
  Geld afhandig maken en gijzelen.

  Zwakke punten
  Alles.

  Onzorgvuldig, onverzorgd en ongeinteresseerd.

  Review over Bijnen Uitvaartverzorging

  Zowel voorbespreking als, begrafenis en rekening slecht uitgevoerd: Voorbespreking, tweemaal uit mijn stoel moeten springen omdat zowel personeel als Bijnen geen 1,5 meter coronamaatregel in acht namen. Begrafenis, 1. Afnemen sieraden lomp en onhandig 2. Sluiten van kist tweemaal deksel eraf omdat gaten deksel en kist niet boven elkaar zaten. Daar werd ter plekke door Bijnen een uitgebreide uitleg op gegeven. Waar een verklaring is , kun je een dergelijke situatie ook voorkomen. 3. Bijnen die ongeinteresseerd onderuit gezakt in de aula zat tijdens de ceremonie. 4. Ceremonie al begonnen en Bijnen gaat alsnog de deur sluiten, piepend en met een luide knal. 5. Slechte begeleiding van Bijnen, heeft niet in de gaten wanneer verder gegaan kan worden met de ceremonie 6. Slecht voorbereid, hakkelende onafgemaakte zinnen zowel in aula als bij het graf. Ook tijdens de begrafenis werden de coronamaatregelen door Bijnen met handen en voeten getreden: Bijnen creeert zijn eigen markt! De rekening, 1. Postzegels in rekening brengen terwijl er geen kaart verstuurd is. 2. Substantiele oprenting begrafenispolis vergeten. 3. Rouwbezoek in rekening brengen terwijl er geen rouwbezoek heeft plaatsgevonden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel!!!

  Geleverd wat beloofd is! Echt enorm tevreden

  Review over Alice Loeters

  Alice Loeters heeft de uitvaart van onze vader 31-5-2021 top geregeld! Alle afspraken werden nagekomen en het was veel beter dan de uitvaart van onze moeder bij een grote uitvaartonderneming. Een uitvaart is maar één keer en moet daarom tot in de puntjes geregeld zijn. Onze hele familie is van mening dat dit gelukt is.

  Sterke punten
  nakomen prijsafspraak en persoonlijke aandacht.

  Geleverd wat beloofd is! Echt enorm tevreden

  Review over Alice Loeters

  Alice Loeters heeft de uitvaart van onze vader 31-5-2021 top geregeld! Alle afspraken werden nagekomen en het was veel beter dan de uitvaart van onze moeder bij een grote uitvaartonderneming. Een uitvaart is maar één keer en moet daarom tot in de puntjes geregeld zijn. Onze hele familie is van mening dat dit gelukt is.

  Sterke punten
  nakomen prijsafspraak en persoonlijke aandacht.

  ik voel me bestolen door Ardanta

  Review over Ardanta

  mijn moeder had 2 verzekeringen bij Ardanta eentje liep al 30 jaar en de andere 40 jaar waarvoor de premie best hoog was. Helaas is ze onlangs overleden en is het uitgekeerde bedrag voor de uitvaart beschamend laag. ik vraag me echt af wat er met het geld gebeurt is waarvoor ze 70 jaar betaald heeft

  Sterke punten
  geen idee

  Zwakke punten
  mensen hun hele leven laten betalen en uiteindelijk krijg je maar een fractie van de betaalde premie terug in de vorm van vergoedingen.

  Vreselijke ondernemer

  Review over Sereen Uitvaartverzorging

  Toen de uitvaart van mijn vader is overgenomen door een uitvaartonderneming die wel capabel is hebben we ervaren hoe het ook kan. Met betrokken medewerkers die hun beroep vanuit zorg invullen. Gelukkig heeft mijn vader dus alsnog de respectvolle uitvaart gekregen die hij zo enorm verdiende. Niet dankzij Sereen. De gevoelloze behandeling door de mensen van Sereen heeft ons heel veel verdriet gedaan. Terwijl we wilden bespreken wat er volgens ons niet goed ging heeft mevrouw ons weg gestuurd met de woorden... Het is beter dat jullie iemand anders zoeken. Terwijl mijn vader al overleden was. En wij in eerste instantie helemaal niet weg wilden. Er zijn kosten opgevoerd die, bij navraag niet bleken te zijn gemaakt. De kist, die een bevriende kunstenaar had gemaakt, werd belachelijk gemaakt en zou niet kunnen worden gebruikt. Waarschijnlijk omdat de dames er niet aan konden verdienen. Naar later bleek was er geen probleem. De heren die mijn vader kwamen verzorgen naaiden ongevraagd zijn mond dicht en maakten kwetsende opmerkingen over wat hij aanhad. Ik ben zelden zo boos en verdrietig geweest. En ik zal dit dan ook niet meer vergeten. Maar op alles dat we proberen te bespreken is de standaard reactie dat het niet waar is en dat ze nooit eerder klachten hebben gehad. Zelfs nu nog wordt mijn moeder voor leugenaar uitgemaakt. Ik zou dan ook iedereen ten zeerste afraden een uitvaart te laten verzorgen door Sereen in Rotterdam. Overigens niet te verwarren met de vrouwen van Sereen!! Dit is niet dezelfde onderneming.

  Een echtpaar dat hun vak verstaat.

  Review over Van der Wenden Uitvaartzorg

  Ondanks dat de wensen van van de overledene summier waren, hebben Rene en Magda, door goed te luisteren er een mooie uitvaart van kunnen maken. Daar waar nodig was gaven zij goede adviezen, toonden enorme betrokkenheid : de aandacht en rust die zij uitstralen hebben ons zeer geholpen en worden enorm gewaardeerd.Dank daarvoor.

  Afscheid van twee dierbaren

  Review over Amstel Uitvaarten

  Binnen een maand moesten wij als familie afscheid nemen van twee dierbaren; mijn schoonmoeder en mijn stiefmoeder. Ondanks al het verdriet en de maatregelen die er waren, wist Amstel Uitvaart met Peter van Schaik en Jack Ligtvoet ons zo bij te staan, te ondersteunen en te begeleiden dat we op een passende, liefdevolle en persoonlijke manier afscheid konden nemen . Hoe waardevol… Zo dankbaar voor jullie hulp en inzet, de manier waarop jullie communiceren, meedenken en ruimte geven voor een persoonlijk en waardig afscheid . Dat was voor ons van onschatbare waarde. Marcel, Peter, Anko, Judith en Ishii

  Sterke punten
  Meedenkend, met gevoel en respectvol, 24 uur per dag voor alle vragen , zeer deskundig en professioneel , op maat, volledig

  Zwakke punten
  Geen

  Om te janken

  Review over Yarden

  Opgezegd en wordt nog maandelijks geld af gehouden van mijn rekening. Wilde tussentijds polis wijzigen maar niks was mogelijk. Treurig omtrent service en onplezierig personeel. Jammer...

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Service Flexibiliteit Prijs kwaliteit

  Zeer professioneel en vriendelijk, een echte steun tijdens een moeilijke periode

  Review over Amstel Uitvaarten

  Onze lieve moeder had altijd de bedoeling om haar lichaam aan de medische wereld te schenken, als ze overleed. Daar kwam ze echter een aantal dagen vòòr haar overlijden van op terug dus we moesten met enige spoed haar aanstaande crematie regelen. Via Google de webpagina van Peter van Schaik van Amstel Uitvaarten gevonden. Er was heel veel telefonisch contact met Peter voor en na de crematie en alles werd heel open en transparant gecommuniceerd; hartstikke fijn! We kregen ook vele bruikbare tips voor de dingen die we na het overlijden van onze moeder zouden en moesten regelen. We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Amstel Uitvaarten, van het fijne en persoonlijke contact tot en met de duidelijke eindnota. Raar om te zeggen maar we zullen Amstel Uitvaarten zeker nog een keer gebruiken en raden ze 100% aan. Bedankt, Peter & Ria !

  Sterke punten
  Vriendelijk, behulpzaam, professioneel en vol met passie. En toch passend in het budget.

  Zwakke punten
  Geen.

  Van Harte Aanbevolen

  Review over Helen Mainasse Uitvaartbegeleiding

  Vanuit onze ervaringen willen we Mainasse Uitvaartbegeleiding graag graag aanbevelen. Deze begeleiding hebben we ervaren als: ontzorgend, oprecht, professioneel, open, laagdrempelig, compleet, meedenkend en liefdevol. Vanaf het eerste contact, en het moment dat er nog zoveel onduidelijk is, werden we gesterkt door de manier waarop Helen ons stap voor stap onze vragen kon beantwoorden. We werden gerustgesteld doordat Helen het proces kon faseren. Zodat de dingen waar de familie over moest beslissen niet alles op de 1e dag van het overlijden klaar moest zijn. Helen was altijd bereikbaar, het contact verliep erg prettig en geenszins afstandelijk. Meedenken in alle aspecten, van financien tot toezicht op de afstand van de belangstellenden tijdens het condoleren en zelfs de nazorg, maakt het geheel compleet. Helen en Rebana hebben een belangrijke bijdrage gehad in het mooie afscheid en we zijn hen hier erg dankbaar voor.

  Slechte ervaringen

  Review over Vredehof Uitvaartverzorging

  Onze ervaring is zeer slecht

  Sterke punten
  Niet gezien

  Zwakke punten
  Veel fouten . Kaarten fout, stream werkte niet. Onvriendelijk aan telefoon. Enz.

  Professioneel en betrokken

  Review over Westera Uitvaartverzorging

  "Wij proberen op een natuurlijke wijze gestalte te geven aan úw wensen", lazen we op de website van Westera - en dat was precies wat ze deden. Tammo Oldenhuis vroeg en luisterde, liet aan ons over wat we zelf wilden doen, en regelde alle overige dingen soepel en goed. Westera is een klein familiebedrijf, waardoor je altijd persoonlijk benaderd wordt. Wij waren erg tevreden, en kijken terug op een waardevol afscheid.

  Sterke punten
  Persoonlijk, betrokken, flexibel, professioneel

  Respectvolle uitvaart door Amstel Uitvaarten deskundig en menselijk verzorgd

  Review over Amstel Uitvaarten

  Van begin tot eind op een respectvolle en vriendelijke wijze begeleid. Vooral het meedenken en adviseren vanuit praktijk en ervaring was erg behulpzaam om keuzes te maken. De stijl van begeleiden van Iede Hoorn heeft veel indruk op ons gemaakt, grote klasse

  Uitstekende en persoonlijke verzorging

  Review over Alice Loeters

  Uitstekende verzorging alles wordt doorgenomen en dag en nacht bereikbaar . Handelen af wat je wilt alle contacten met begraafplaats en de noodzakelijke Corona instructies

  Sterke punten
  Persoonlijk , alles kan niets moet .

  Zwakke punten
  Geen

  Begrafenis moeder

  Review over Klopper & Kramer

  Zoals onze eerdere ervaring is er een waardig afscheid geregeld voor mijn moeder door Roland Kramer en medewerkers . Ondanks covid is het een persoonlijke begrafenis geworden met veel aandacht voor detail en veiligheid voor medewerkers en familie . Bedankt daar voor .

  Sterke punten
  Luisteren goed naar wensen . Geven advies nav situatie die er is . BV ook buiten beelden maken ivm familielid die in ziekenhuis lag

  Zwakke punten
  Nu geen te benoemen

  Onbeschofte eigenaar

  Review over Uitvaartcentrum van den Hout

  Als je moeder sterft dan heb je genoeg aan je hoofd en sta je niet te wachten op een eigenaar die onprofessioneel, onbeschoft en asociaal reageert door je uit te schelden als je als erfgenaam een standaard vraag stelt zoals het toesturen per email van de akte van overlijden.

  Zwakke punten
  Onbeschoft, brutaal en ondeskundig.

  TOP

  Review over Amstel Uitvaarten

  Wij hebben bij het overlijden van mijn moeder alleen maar positieve ervaringen gehad met Amstel uitvaarten. Alle zorg en warmte van Eefje. Een mooie herinnering dus!!

  Sterke punten
  Zorg en aandacht en meedenken!

  Zwakke punten
  Geen

  Onprofessioneel en asociaal

  Review over Uitvaartcentrum van den Hout

  Mijn moeder is onlangs overleden en als haar wettige zoon ben ik langs gegaan bij dit uitvaartcentrum omdat mijn moeder daar lag opgebaard en de eigenaar de akte van overlijden in zijn bezit heeft. Hij had namelijk het overlijden ook aangegeven bij de gemeente. Juridisch heb ik dus het recht om een kopie van de akte van overlijden te krijgen. Maar bij uitvaartcentrum van den Hout wordt dit nu al tot 3 keer toe geweigerd ! En word ik ook nog uitgescholden aan de telefoon als ik hun op de regels inzake de akte van overlijden wijs. We zijn nu 2 maanden verder en ze blijven weigeren. Ik ben verbijsterd over het onprofessionele en asociale gedrag wat daar gehanteerd wordt ! Uiteraard zal ik de benodigde juridische stappen ondernemen want zulk wangedrag is ontoelaatbaar naar mijn mening.

  Zwakke punten
  Onvoldoende kennis en kunde en een gebrek aan professioneel gedrag.

  Passie, gedrevenheid en expertise

  Review over Van der Wenden Uitvaartzorg

  Door de passie, gedrevenheid en expertise voor hun vak hebben Magda en René er aan bijgedragen dat mijn moeder de uitvaart heeft gekregen die zij heeft verdiend. Door hun aanwezigheid, ideeën en aanwijzingen heb ik mijzelf overtroffen. Hierdoor is het mij gelukt mijn moeder op te baren en heb ik kunnen spreken tijdens haar uitvaart. Achteraf gezien vind ik het zo fijn dat mij dit gelukt is en tevens is het helpend voor de rouwverwerking. Bij vragen of alles wat met mijn moeder haar uitvaart te maken had, kon ik te allen tijde bij Magda en René terecht en zij wisten het in goede banen te leiden. Ik ben hen dankbaar voor alle ideeën en aanvullingen die hebben geleid tot de uitvaart die bij mijn moeder hoort. Heel veel dank voor jullie steun en luisterend oor.

  Sterke punten
  Zij zijn in staat om, door goed naar ons te luisteren, de uitvaart te verzorgen die bij mijn moeder hoort

  Uitvaart Clyde Semmoh

  Review over Uitvaartcentrum Zuid

  Geacht Uitvaartcentrum, Net mogen kijken naar de livestream van Clyde zijn uitvaart. - Loop vast. Vele malen. - Geen geluid bij videoboodschappen. - Slecht geluid In een woord, repectloos, vernederend en zo naar voor alle mensen die afscheid aan het nemen zijn. Schaam jullie diep voor deze uitvaart. Met vriendelijke groet, Thomas

  Prachtige uitvaart, tot in de puntjes goed geregeld.

  Review over Marea Uitvaart

  Mevrouw Caroline Giltay-Kruizinga heeft ons begeleid met de uitvaart van mijn man. Zij heeft dat uitstekend gedaan. Zij voelde precies de toon aan van mij en mijn kinderen. Respectvol ging ze met de wensen om. Ook tijdens de uitvaart heeft ze mooi gesproken, kort tussendoor bij het aankondigen van de sprekers. Alleen maar positieve punten. Onze dank is groot. Mede hierdoor kunnen we terugkijken op een mooi afscheid en het helpt bij het verwerken.

  Sterke punten
  Respectvol. Meedenkend. Goede tips geven. Empatisch.

  Zwakke punten
  Geen

  Ondanks corona een mooie uitvaart

  Review over Van der Spek Uitvaart

  Wij zijn erg tevreden over Van der Spek. Een aantal weken geleden hebben ze de uitvaart van mijn schoonmoeder geregeld en dat was een mooi afscheid ondank se coronamaatregelen. Vriendelijke uitvaartleider en in het uitvaartcentrum. Naar onze wensen is goed geluisterd en de factuur was lager dan gedacht. De volgende keer bellen we weer Van der Spek.

  Sterke punten
  Behulpzaam, denken mee, vriendelijk. Attent.

  Zwakke punten
  Duurt soms lang voordat de telefoon word opgenomen.

  Ilya uitvaart zorg is top

  Review over Ilya Uitvaartzorg

  Een aantal jaren geleden is mijn schoonvader overleden, in Wermelskirschen in Duitsland. Mijn schoonvaders wens was gecremeerd worden in Nederland en in zee uitgestrooid worden. Ondanks dat het een zooitje was met vergunningen op het Duitse gemeente huis heeft Reinier van Ilya uitvaart zorg er voor gezorgd dat alles naar wens verliep. Mijn dank is dan ook groot, Groetjes Angelo Janszen en Joanna Kowalska uit Heemskerk

  Sterke punten
  Op tijd en betrouwbaar

  Zwakke punten
  Geen