Reviews over Begrafenisondernemers


  Professioneel en betrokken - Review over Westera Uitvaartverzorging

  "Wij proberen op een natuurlijke wijze gestalte te geven aan úw wensen", lazen we op de website van Westera - en dat was precies wat ze deden. Tammo Oldenhuis vroeg en luisterde, liet aan ons over wat we zelf wilden doen, en regelde alle overige dingen soepel en goed. Westera is een klein familiebedrijf, waardoor je altijd persoonlijk benaderd wordt. Wij waren erg tevreden, en kijken terug op een waardevol afscheid.

  Sterke punten
  Persoonlijk, betrokken, flexibel, professioneel

  Respectvolle uitvaart door Amstel Uitvaarten deskundig en menselijk verzorgd - Review over Amstel Uitvaarten

  Van begin tot eind op een respectvolle en vriendelijke wijze begeleid. Vooral het meedenken en adviseren vanuit praktijk en ervaring was erg behulpzaam om keuzes te maken. De stijl van begeleiden van Iede Hoorn heeft veel indruk op ons gemaakt, grote klasse

  Uitstekende en persoonlijke verzorging - Review over Alice Loeters

  Uitstekende verzorging alles wordt doorgenomen en dag en nacht bereikbaar . Handelen af wat je wilt alle contacten met begraafplaats en de noodzakelijke Corona instructies

  Sterke punten
  Persoonlijk , alles kan niets moet .

  Zwakke punten
  Geen

  Begrafenis moeder - Review over Klopper & Kramer

  Zoals onze eerdere ervaring is er een waardig afscheid geregeld voor mijn moeder door Roland Kramer en medewerkers . Ondanks covid is het een persoonlijke begrafenis geworden met veel aandacht voor detail en veiligheid voor medewerkers en familie . Bedankt daar voor .

  Sterke punten
  Luisteren goed naar wensen . Geven advies nav situatie die er is . BV ook buiten beelden maken ivm familielid die in ziekenhuis lag

  Zwakke punten
  Nu geen te benoemen

  Onbeschofte eigenaar - Review over Uitvaartcentrum van den Hout

  Als je moeder sterft dan heb je genoeg aan je hoofd en sta je niet te wachten op een eigenaar die onprofessioneel, onbeschoft en asociaal reageert door je uit te schelden als je als erfgenaam een standaard vraag stelt zoals het toesturen per email van de akte van overlijden.

  Zwakke punten
  Onbeschoft, brutaal en ondeskundig.

  TOP - Review over Amstel Uitvaarten

  Wij hebben bij het overlijden van mijn moeder alleen maar positieve ervaringen gehad met Amstel uitvaarten. Alle zorg en warmte van Eefje. Een mooie herinnering dus!!

  Sterke punten
  Zorg en aandacht en meedenken!

  Zwakke punten
  Geen

  Onprofessioneel en asociaal - Review over Uitvaartcentrum van den Hout

  Mijn moeder is onlangs overleden en als haar wettige zoon ben ik langs gegaan bij dit uitvaartcentrum omdat mijn moeder daar lag opgebaard en de eigenaar de akte van overlijden in zijn bezit heeft. Hij had namelijk het overlijden ook aangegeven bij de gemeente. Juridisch heb ik dus het recht om een kopie van de akte van overlijden te krijgen. Maar bij uitvaartcentrum van den Hout wordt dit nu al tot 3 keer toe geweigerd ! En word ik ook nog uitgescholden aan de telefoon als ik hun op de regels inzake de akte van overlijden wijs. We zijn nu 2 maanden verder en ze blijven weigeren. Ik ben verbijsterd over het onprofessionele en asociale gedrag wat daar gehanteerd wordt ! Uiteraard zal ik de benodigde juridische stappen ondernemen want zulk wangedrag is ontoelaatbaar naar mijn mening.

  Zwakke punten
  Onvoldoende kennis en kunde en een gebrek aan professioneel gedrag.

  Passie, gedrevenheid en expertise - Review over Van der Wenden Uitvaartzorg

  Door de passie, gedrevenheid en expertise voor hun vak hebben Magda en René er aan bijgedragen dat mijn moeder de uitvaart heeft gekregen die zij heeft verdiend. Door hun aanwezigheid, ideeën en aanwijzingen heb ik mijzelf overtroffen. Hierdoor is het mij gelukt mijn moeder op te baren en heb ik kunnen spreken tijdens haar uitvaart. Achteraf gezien vind ik het zo fijn dat mij dit gelukt is en tevens is het helpend voor de rouwverwerking. Bij vragen of alles wat met mijn moeder haar uitvaart te maken had, kon ik te allen tijde bij Magda en René terecht en zij wisten het in goede banen te leiden. Ik ben hen dankbaar voor alle ideeën en aanvullingen die hebben geleid tot de uitvaart die bij mijn moeder hoort. Heel veel dank voor jullie steun en luisterend oor.

  Sterke punten
  Zij zijn in staat om, door goed naar ons te luisteren, de uitvaart te verzorgen die bij mijn moeder hoort

  Uitvaart Clyde Semmoh - Review over Uitvaartcentrum Zuid

  Geacht Uitvaartcentrum, Net mogen kijken naar de livestream van Clyde zijn uitvaart. - Loop vast. Vele malen. - Geen geluid bij videoboodschappen. - Slecht geluid In een woord, repectloos, vernederend en zo naar voor alle mensen die afscheid aan het nemen zijn. Schaam jullie diep voor deze uitvaart. Met vriendelijke groet, Thomas

  Prachtige uitvaart, tot in de puntjes goed geregeld. - Review over Marea Uitvaart

  Mevrouw Caroline Giltay-Kruizinga heeft ons begeleid met de uitvaart van mijn man. Zij heeft dat uitstekend gedaan. Zij voelde precies de toon aan van mij en mijn kinderen. Respectvol ging ze met de wensen om. Ook tijdens de uitvaart heeft ze mooi gesproken, kort tussendoor bij het aankondigen van de sprekers. Alleen maar positieve punten. Onze dank is groot. Mede hierdoor kunnen we terugkijken op een mooi afscheid en het helpt bij het verwerken.

  Sterke punten
  Respectvol. Meedenkend. Goede tips geven. Empatisch.

  Zwakke punten
  Geen

  Ondanks corona een mooie uitvaart - Review over Van der Spek Uitvaart

  Wij zijn erg tevreden over Van der Spek. Een aantal weken geleden hebben ze de uitvaart van mijn schoonmoeder geregeld en dat was een mooi afscheid ondank se coronamaatregelen. Vriendelijke uitvaartleider en in het uitvaartcentrum. Naar onze wensen is goed geluisterd en de factuur was lager dan gedacht. De volgende keer bellen we weer Van der Spek.

  Sterke punten
  Behulpzaam, denken mee, vriendelijk. Attent.

  Zwakke punten
  Duurt soms lang voordat de telefoon word opgenomen.

  Ilya uitvaart zorg is top - Review over Ilya Uitvaartzorg

  Een aantal jaren geleden is mijn schoonvader overleden, in Wermelskirschen in Duitsland. Mijn schoonvaders wens was gecremeerd worden in Nederland en in zee uitgestrooid worden. Ondanks dat het een zooitje was met vergunningen op het Duitse gemeente huis heeft Reinier van Ilya uitvaart zorg er voor gezorgd dat alles naar wens verliep. Mijn dank is dan ook groot, Groetjes Angelo Janszen en Joanna Kowalska uit Heemskerk

  Sterke punten
  Op tijd en betrouwbaar

  Zwakke punten
  Geen

  Mooie herinnering - Review over Amstel Uitvaarten

  Het afscheid van de liefde van mijn leven is door Eefje Visser (Uitvaartzorg Eefje) en Amstel/Top Uitvaarten een bijzondere dag geworden. Eenvoudig, maar zó mooi. Alles wat we wilden werd door Eefje perfect geregeld, zelfs meer dan dat. We zijn dankbaar voor de mooie herinnering die we daardoor, ondanks alle verdriet, aan deze dag hebben. Dat geeft troost.

  Sterke punten
  - Er wordt meegedacht - Er wordt niets opgedrongen - Alle wensen worden, indien mogelijk, ingevuld - Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

  Professie met een menselijke maat! - Review over Van Bezeij Uitvaartverzorging

  Vanaf het eerste gesprek kwam Peter van Bezeij professioneel en integer over. Voor, tijdens en na de uitvaart heeft hij en zijn medewerkers laten zien zeer vakbekwaam te zijn. Een bedrijf om aan te bevelen!

  Budget uitvaart 24 - Review over Budget Uitvaart 24

  Netjes behulpzaam telefonisch goed bereikbaar zeer tevreden !

  Sterke punten
  Budget uitvaart 24 is zeer betaalbaar .

  Zwakke punten
  Geen

  Dela vult alleen de eigen portemonnee - Review over Dela

  Ik heb Dela ervaren als een starre organisatie die geen blijk geeft van souplesse of meeleven met de klant. Mijn tante die 28 jaar premie heeft betaald (ca. 5.500 euro) krijgt voor haar uitvaart slechts 3500 vergoed van Dela. Stank voor dank. Geen begrip, alleen maar uitleg van de regels. Mijn advies: neem een andere verzekeraar of een geldverzekering. Dan heb je zelf de regie en ben je niet overgeleverd aan een organisatie die slecht op eigen gewin uit is.

  Sterke punten
  De eigen portemonnee vullen

  Zwakke punten
  Niet meedenken, niet mee-leven, geen souplesse, geen klantgerichte houding, neemt haar klanten niet serieus.

  Een mooie, persoonlijke en goed verzorgde uitvaart - Review over Arlene uitvaart

  Bij het overlijden van mijn vader heeft Marion van Arléne Uitvaart voor ons de uitvaart verzorgd. Ze deed dat met veel tijd en aandacht voor onze wensen. Ze helpt met kiezen door opties te geven, met voor en nadelen. Door haar ervaring wordt gezorgd dat overal aan is gedacht.

  Sterke punten
  Veel persoonlijke aandacht, geen haast.

  Teleurstellende traumatische ervaring - Review over Uitvaartzorg van Bree

  Het betrof de crematie van een nabij familielid. De diensten van van Bree waren kwalitatief slecht (rouwkaarten uitgeprint op de huisprinter, weinig contact, onduidelijkheid over de mogelijkheden en de kosten). De afhandeling was uitermate zakelijk en op geen enkele wijze empatisch. Geen aanrader.

  Sterke punten
  Afwezig

  Zwakke punten
  Slechte kwaliteit, slechte afhandeling, niet empatisch.

  Super service, meedenken, improviseren, ontzorgd in de praktijk - Review over Yarden

  Vanaf het begin tot het eind heeft Heleen vd Kwaak ons geholpen bij de uitvaart van mijn vader. Korte lijnen, heel vriendelijk, professioneel, behulpzaam, creatief, kortom alles wat wij nodig hadden in de aanloop naar de uitvaart tot na de uitvaart. Heleen heeft ons echt ALLES uit handen genomen. Hoe fijn is dat! Ik wens iedereen een "Heleen" toe om de uitvaart te regelen. Ik vond het groots en dat meen ik met heel mijn hart.

  Sterke punten
  Accuratesse, professionaliteit, flexibiliteit

  Zwakke punten
  heb ik eigenlijk niet ontdekt

  Hele fijne uitvaartonderneming die met je meedenkt! - Review over Acheron

  Samen met Peter hebben wij een hele mooie passende uitvaart gehad. Peter denkt heel goed mee om een heel mooi afscheid te kunnen geven, alle ideeën zijn mogelijk, zowel voor een grote als een kleine uitvaart. Wij hebben gekozen voor een intieme afscheidsdienst in de huiskamer van Acheron. Wij bewaren hele mooie liefdevolle en warme herinneringen aan deze uitvaart mede door Peter en zijn vrouw. Acheron is een klein familiebedrijf maar groot in het laatste afscheid!

  Sterke punten
  persoonlijke benadering, laagdrempelig, ruimte voor eigen ideeën

  Zwakke punten
  geen

  Een liefdevolle uitvaart. - Review over Hulzebus Uitvaartverzorging

  Een mooie, heel respectvolle uitvaart die het verdriet om het verscheiden van mijn tante heeft verzacht. Ik denk er met dankbaarheid aan terug.

  Sterke punten
  de empathie

  Zwakke punten
  geen

  Moeite met afspraken nakomen - Review over Uitvaartcentrum Ubachs

  De uitvaart van mijn moeder is door begrafenisondernemer Ubachs in Geleen verzorgd. De initiële contacten ware prima en zaken als het drukwerk zijn prima geregeld. Ook het opbaren van mijn moeder was heel mooi gedaan. Hier werd bij vertrek nog gemeld dat er nog een contactmoment de volgende week zou zijn. Helaas is bij de crematie een afspraak niet nagekomen maar ik denk dat dat een eerlijke vergissing geweest is. Ik heb aangegeven wat mis was maar hier verder niks meer over gehoord. Ook in de weken na de crematie helemaal niets gehoord. Telefoon (gsm) werd ook niet beantwoord en ook niet terug gebeld. Uiteindelijk maar het algemene nummer gebeld dat bedoeld is om een sterfgeval aan te geven. Dan wordt er wel opgepakt. Weer afspraak dat ik de dag erna terug gebeld zou worden. Uiteraard weer niks gehoord. Wel de rekening gekregen. Die was dan weer wel op tijd. Het gaat me niet over een eventueel prijsverschil tussen wat was afgesproken en wat werd geleverd. Dat maakt me niet uit. Maar een excuus was toch wel het minste geweest.

  Sterke punten
  Het opbaren was erg mooi gedaan en het drukwerk was erg snel en goed geregeld. Ook voor de ritueel begeleider Frans Ringens niets dan lof.

  Zwakke punten
  Nakomen van afspraken over contactmomenten. Lijkt dat als de opdracht binnen is dat ze dan klaar met je zijn.

  Simpele uitvaart, heel duur. - Review over Van Gorp Uitvaartzorg

  Stond stijf toen ik hoorde wat de simpele crematie bij van Gorp koste. Alleen kist, verzorgen overledene en crematie (dus geen dienst, kaarten etc.) Poeh poeh. niet normaal. Na telefoontje van mijn kant, nooit meer iets gehoord van van Gorp!!!!! Niet netjes.

  Te laat gestartte live stream - Review over Bijnen Uitvaartverzorging

  De uitvaart zou om 13:30 starten, maar vanwege de Corona mochten we er niet bij aanwezig zijn. Na 5 minuten was de stream nog niet gestart. Gebeld en eindeloos in de wacht gezet te worden door een medewerker werd ik eindelijk doorverbonden. Wederom gemeld dat we de uitvaart niet konden volgen. Er zaten inmiddels al 70 mensen naar een banner van Bijnen te staren. Weer wachten en nummer laten noteren om terug gebeld te worden. Twintig minuten na aanvang van de uitvaart werd de livestream eindelijk gestart. Het grootste deel van de uitvaartceremonie was toen al voorbij en hadden we gemist. Direct na de plechtigheid heb ik een mail gestuurd met het verzoek of we ook de eerste 20 minuten van de uitvaart nog konden bekijken, maar ruim 24 uur later heeft men niet eens de moeite genomen om op de mail te reageren. Op deze manier ontneemt deze uitvaart ondernemer zelfs de allerlaatste kans om afscheid te nemen van onze dierbare.

  Sterke punten
  Mooie site

  Zwakke punten
  - Grootste deel van de uitvaart gemist doordat de livestream niet is gestart - Lange wachttijden aan de telefoon bij bellen over bovenstaand probleem - Geen reactie op de e-mail. ook niet na 27 uur wachten.

  Samen maak je het verschil - Review over Bruijns Uitvaartverzorging

  Bruijns Uitvaartverzorging Florijnstraat 60, 4903 RM Oosterhout Hallo team Bruins. Ondanks het corona virus toch persoonlijk, samen met mijn broer, de crematie van onze moeder kunnen regelen. Wat een fijn mens ben je Maarten. Je nam de tijd, luisterde goed naar wat we wilden. Bovendien gaf je ons de ruimte om keuzes te maken. Je stelde jezelf goed op de achtergrond, maar was er voor ons als we je nodig hadden. De communicatie, terugkoppeling van zaken etc, zeer goed geregeld. Je presentie, aandacht en oog voor zaken had je goed op orde tijdens de dienst. Dit alles maakt een afscheid waardig. Ook compliment aan de begeleiding op de avond van het rouwbezoek. Ook hier weer aandacht voor de nabestaanden. Top hoor. We hebben de warmte en geborgenheid gevoeld en dat is prettig in een tijd waarin je in een wirwar van gevoelens en emoties zit. Ook dank aan hen die achter de schermen werken. Nogmaals dank, namens Dinny, Cora, John, Maura.

  Sterke punten
  Betrokkenheid. Empathie

  Zwakke punten
  Geen