Reviews over Begrafenisondernemers


  Dela vult alleen de eigen portemonnee - Review over Dela

  Ik heb Dela ervaren als een starre organisatie die geen blijk geeft van souplesse of meeleven met de klant. Mijn tante die 28 jaar premie heeft betaald (ca. 5.500 euro) krijgt voor haar uitvaart slechts 3500 vergoed van Dela. Stank voor dank. Geen begrip, alleen maar uitleg van de regels. Mijn advies: neem een andere verzekeraar of een geldverzekering. Dan heb je zelf de regie en ben je niet overgeleverd aan een organisatie die slecht op eigen gewin uit is.

  Sterke punten
  De eigen portemonnee vullen

  Zwakke punten
  Niet meedenken, niet mee-leven, geen souplesse, geen klantgerichte houding, neemt haar klanten niet serieus.

  Een mooie, persoonlijke en goed verzorgde uitvaart - Review over Arlene uitvaart

  Bij het overlijden van mijn vader heeft Marion van Arléne Uitvaart voor ons de uitvaart verzorgd. Ze deed dat met veel tijd en aandacht voor onze wensen. Ze helpt met kiezen door opties te geven, met voor en nadelen. Door haar ervaring wordt gezorgd dat overal aan is gedacht.

  Sterke punten
  Veel persoonlijke aandacht, geen haast.

  Teleurstellende traumatische ervaring - Review over Uitvaartzorg van Bree

  Het betrof de crematie van een nabij familielid. De diensten van van Bree waren kwalitatief slecht (rouwkaarten uitgeprint op de huisprinter, weinig contact, onduidelijkheid over de mogelijkheden en de kosten). De afhandeling was uitermate zakelijk en op geen enkele wijze empatisch. Geen aanrader.

  Sterke punten
  Afwezig

  Zwakke punten
  Slechte kwaliteit, slechte afhandeling, niet empatisch.

  Super service, meedenken, improviseren, ontzorgd in de praktijk - Review over Yarden

  Vanaf het begin tot het eind heeft Heleen vd Kwaak ons geholpen bij de uitvaart van mijn vader. Korte lijnen, heel vriendelijk, professioneel, behulpzaam, creatief, kortom alles wat wij nodig hadden in de aanloop naar de uitvaart tot na de uitvaart. Heleen heeft ons echt ALLES uit handen genomen. Hoe fijn is dat! Ik wens iedereen een "Heleen" toe om de uitvaart te regelen. Ik vond het groots en dat meen ik met heel mijn hart.

  Sterke punten
  Accuratesse, professionaliteit, flexibiliteit

  Zwakke punten
  heb ik eigenlijk niet ontdekt

  Hele fijne uitvaartonderneming die met je meedenkt! - Review over Acheron

  Samen met Peter hebben wij een hele mooie passende uitvaart gehad. Peter denkt heel goed mee om een heel mooi afscheid te kunnen geven, alle ideeën zijn mogelijk, zowel voor een grote als een kleine uitvaart. Wij hebben gekozen voor een intieme afscheidsdienst in de huiskamer van Acheron. Wij bewaren hele mooie liefdevolle en warme herinneringen aan deze uitvaart mede door Peter en zijn vrouw. Acheron is een klein familiebedrijf maar groot in het laatste afscheid!

  Sterke punten
  persoonlijke benadering, laagdrempelig, ruimte voor eigen ideeën

  Zwakke punten
  geen

  Een liefdevolle uitvaart. - Review over Hulzebus Uitvaartverzorging

  Een mooie, heel respectvolle uitvaart die het verdriet om het verscheiden van mijn tante heeft verzacht. Ik denk er met dankbaarheid aan terug.

  Sterke punten
  de empathie

  Zwakke punten
  geen

  Moeite met afspraken nakomen - Review over Uitvaartcentrum Ubachs

  De uitvaart van mijn moeder is door begrafenisondernemer Ubachs in Geleen verzorgd. De initiële contacten ware prima en zaken als het drukwerk zijn prima geregeld. Ook het opbaren van mijn moeder was heel mooi gedaan. Hier werd bij vertrek nog gemeld dat er nog een contactmoment de volgende week zou zijn. Helaas is bij de crematie een afspraak niet nagekomen maar ik denk dat dat een eerlijke vergissing geweest is. Ik heb aangegeven wat mis was maar hier verder niks meer over gehoord. Ook in de weken na de crematie helemaal niets gehoord. Telefoon (gsm) werd ook niet beantwoord en ook niet terug gebeld. Uiteindelijk maar het algemene nummer gebeld dat bedoeld is om een sterfgeval aan te geven. Dan wordt er wel opgepakt. Weer afspraak dat ik de dag erna terug gebeld zou worden. Uiteraard weer niks gehoord. Wel de rekening gekregen. Die was dan weer wel op tijd. Het gaat me niet over een eventueel prijsverschil tussen wat was afgesproken en wat werd geleverd. Dat maakt me niet uit. Maar een excuus was toch wel het minste geweest.

  Sterke punten
  Het opbaren was erg mooi gedaan en het drukwerk was erg snel en goed geregeld. Ook voor de ritueel begeleider Frans Ringens niets dan lof.

  Zwakke punten
  Nakomen van afspraken over contactmomenten. Lijkt dat als de opdracht binnen is dat ze dan klaar met je zijn.

  Simpele uitvaart, heel duur. - Review over Van Gorp Uitvaartzorg

  Stond stijf toen ik hoorde wat de simpele crematie bij van Gorp koste. Alleen kist, verzorgen overledene en crematie (dus geen dienst, kaarten etc.) Poeh poeh. niet normaal. Na telefoontje van mijn kant, nooit meer iets gehoord van van Gorp!!!!! Niet netjes.

  Te laat gestartte live stream - Review over Bijnen Uitvaartverzorging

  De uitvaart zou om 13:30 starten, maar vanwege de Corona mochten we er niet bij aanwezig zijn. Na 5 minuten was de stream nog niet gestart. Gebeld en eindeloos in de wacht gezet te worden door een medewerker werd ik eindelijk doorverbonden. Wederom gemeld dat we de uitvaart niet konden volgen. Er zaten inmiddels al 70 mensen naar een banner van Bijnen te staren. Weer wachten en nummer laten noteren om terug gebeld te worden. Twintig minuten na aanvang van de uitvaart werd de livestream eindelijk gestart. Het grootste deel van de uitvaartceremonie was toen al voorbij en hadden we gemist. Direct na de plechtigheid heb ik een mail gestuurd met het verzoek of we ook de eerste 20 minuten van de uitvaart nog konden bekijken, maar ruim 24 uur later heeft men niet eens de moeite genomen om op de mail te reageren. Op deze manier ontneemt deze uitvaart ondernemer zelfs de allerlaatste kans om afscheid te nemen van onze dierbare.

  Sterke punten
  Mooie site

  Zwakke punten
  - Grootste deel van de uitvaart gemist doordat de livestream niet is gestart - Lange wachttijden aan de telefoon bij bellen over bovenstaand probleem - Geen reactie op de e-mail. ook niet na 27 uur wachten.

  Samen maak je het verschil - Review over Bruijns Uitvaartverzorging

  Bruijns Uitvaartverzorging Florijnstraat 60, 4903 RM Oosterhout Hallo team Bruins. Ondanks het corona virus toch persoonlijk, samen met mijn broer, de crematie van onze moeder kunnen regelen. Wat een fijn mens ben je Maarten. Je nam de tijd, luisterde goed naar wat we wilden. Bovendien gaf je ons de ruimte om keuzes te maken. Je stelde jezelf goed op de achtergrond, maar was er voor ons als we je nodig hadden. De communicatie, terugkoppeling van zaken etc, zeer goed geregeld. Je presentie, aandacht en oog voor zaken had je goed op orde tijdens de dienst. Dit alles maakt een afscheid waardig. Ook compliment aan de begeleiding op de avond van het rouwbezoek. Ook hier weer aandacht voor de nabestaanden. Top hoor. We hebben de warmte en geborgenheid gevoeld en dat is prettig in een tijd waarin je in een wirwar van gevoelens en emoties zit. Ook dank aan hen die achter de schermen werken. Nogmaals dank, namens Dinny, Cora, John, Maura.

  Sterke punten
  Betrokkenheid. Empathie

  Zwakke punten
  Geen

  Nog steeds een zwarte plek in mijn herinnering. - Review over Andante

  Zwakke punten
  Nooit tot herziening van inzicht gekomen

  Pas op! - Review over Ilya Uitvaartzorg

  Nadat mijn vrouw overleed in Duitsland zou het door uitvaartzorg Ilya wel allemaal geregeld worden. Hij heeft zelf ondertekend als zijnde wettelijke opdrachtgever. Uiteraard had hij daar volgens het burgerlijk wetboek van mij een officiële ondertekende machtiging-volmacht voor nodig. Hieruit voortvloeiend is er dus as aan derde gegeven waar ik het niet mee eens was, maar door zijn handtekening was hij zogenaamd wel bevoegd. Hij heeft het mij gevraagd op de dag van de crematie in de familiekamer of dat ik wat as wilde afgeven aan de zusters. Wat denkt u nu..... dat ik op dat moment nee zou zeggen... ik was in een soort trance, verdriet en ik moest nog met de dames de uitvaart doen... Ik wist van een kennis later dat er een maand rust is voor de asbestemming en had gedacht dat ik dus na die maand benaderd zou worden en dat ik toch gewoon nee kon zeggen. Ik moest er gewoon nog even over nadenken, en daarom word die maand in de wet op lijkbezorging ook gewoon geregeld. Helaas...... de dames kregen hun as, en ik heb het na 2 jaar pas ontvangen. In 1e instantie wilde Ilya het niet afgeven, omdat ik de rekening niet wilde betalen omdat er een fiks conflict is ontstaan. Ik dacht we gaan naar de rechter... maar hij heeft mij bij verstek laten veroordelen door te zeggen dat ik geen vaste woon en verblijf adres heb. Terwijl ik helemaal niet verhuisd was. En de dagvaarding is nooit aangetekend verstuurd. Hoe kan dit allemaal zo maar gebeuren.... Het heeft mij enorm veel verdriet gedaan, schandalig hoe hier mee om wordt gegaan en dat er geen advocaten genoeg in Nederland zijn die binnen 4 weken verzet kunnen aantekenen. Ik heb het moeten opgeven, maar zal wel eerlijk zeggen wat er is gebeurd. Laat nooit een uitvaartleider-ondernemer uw uitvaart tekenen als zijnde opdrachtgever zonder machtiging, volmacht van u. Want dan realiseert u zich dat Hij nooit zal handelen zoals uw geliefde het zou willen.....

  Pas op ! - Review over Ardanta

  Een waarschuwing aan reeds verzekerden. Hoewel ze vermelden dat u in plaats van een gecontracteerde uitvaart organisatie van ARDANTA ook zelf uw eigen uitvaart organisatie mag kiezen bij een overlijden, dan wacht u niet alleen een enorme financiële kater maar ook uw zelf gekozen uitvaart organisatie wordt oeverloos bestookt met specificatie vragen die resulteren in het korten van basisvergoedingen (kist-afleggen etc. etc.) en maandenlange vertraging in uitbetaling. Nergens staat informatie vermeld dat uw eigen keuze debet is dat nabestaanden een vieze smaak in de mond overhouden doordat ARDANTA alles uit de kast haalt om niet tot betalen over te gaan. Schande !

  Onmisbare steun ! - Review over Alexandra Markusse Uitvaartverzorging

  Alexandra Markusse en haar team ben ik zeer dankbaar. Ervaren, zeer professioneel en, nog belangrijker, niets is hen teveel waardoor mijn moeder een bijzondere en gedenkwaardige uitvaart heeft gekregen waar wij als nabestaanden met veel voldoening op terugkijken. Ook in afwikkelingsperikelen met een uitvaart verzekeringsorganisatie is de zeer betrokken ondersteuning van Alexandra Markusse onmisbaar geweest. Veel lof en dank daarvoor

  Sterke punten
  Meedenken, uitstekende uitleg van alle mogelijkheden, problemen worden soepel omgezet in oplossingen, en tenslotte zeer ervaren en professioneel zo ook haar team.

  Zwakke punten
  geen

  Mooi afscheid - Review over Charon Uitvaartbegeleiding

  Op 3 februari 2020 is mijn lieve echtgenoot en onze lieve vader in ons midden overleden. Met ons hele gezin hadden we al ruim een jaar van tevoren contact gehad met Angé om een toekomstige uitvaart te bespreken. Met elkaar namen wij destijds van alles door om een afscheid van één van onze dierbaren enigszins voor te bereiden. Dat was fijn, wij als gezin voelden elkaar goed aan en Angé begeleidde ons op een heel ontspannen manier bij de stappen die nodig zouden zijn om een definitief afscheid te kunnen organiseren. Angé gaf ons alle ruimte voor onze eigen inbreng. Met een lach gingen we uit elkaar, voorlopig was het nog niet zover! Begin februari belden we Angé om te vertellen dat we haar nodig hadden. Ze begreep direct waar het om ging en kwam ons huis binnen als een goede bekende om ons te ondersteunen in de weg die we moesten gaan. Rustig en flexibel hielp zij ons dagenlang intensief om ons te helpen bij het uitvoeren van onze wensen betreffende de begrafenis. Zij heeft alles helpen realiseren, ook al was de tijd kort en weken we soms iets af van de gebaande paden. Dankzij haar tomeloze inzet om het ons naar onze zin te maken, kijken wij terug op een afscheid precies zoals mijn lieve echtgenoot en onze vader het wenste. Dit helpt enorm mee bij de verwerking van het grote verlies en daar zijn we Angé heel dankbaar voor. Wij zullen haar van harte aan bevelen bij anderen!

  Bittere nasmaak - Review over Van der Stappen Uitvaartverzorging

  Mijn moeder werd overgebracht van Van der Stappen naar de rouwkamer in onze woonplaats. Mijn moeder lag onverzorgd in de kist (op alle fronten), details zal ik allemaal niet noemen! Mijn moeder zelf met hulp opgemaakt, dit werd nog vet doorberekend ook! Er werd nog tegoed vd uitvaartverzekering teruggestort....op een voor mij vreemde rekening en naam die op de factuur stond. Voor mij en mijn zus niks dan lof voor de 2 dames die ons begeleid hebben, maar wat betreft de afhandeling vd kosten en met name de verzorging van onze moeder......schande! Excuses hebben we gehad, maar dit heeft er niet voor gezorgd dat, ondanks de mooie dienst die we in elkaar hebben gezet, de bittere nasmaak die we er aan overgehouden hebben minder is. Op mijn verzekeringspapieren voor mijn uitvaart staat in ieder geval: "NIET Van der Stappen"!

  Sterke punten
  De uitvaartbegeleiders.

  Zwakke punten
  Blijkbaar mensen in dienst die op de verkeerde plek staan. Overledenen niet met respect verzorgen/behandelen.

  Warm, betrokken en professioneel - Review over Comes Uitvaartzorg

  Ik kan iedereen Comes Uitvaartzorg aanraden! José haar warme persoonlijkheid en oprechte belangstelling in combinatie met haar kennis van zaken is precies wat je nodig hebt in de zware tijd van afscheid nemen. Ze luistert naar je wensen, biedt steun en troost waar nodig, komt met tips waar je zelf niet aan denkt. Maar geeft ook alle ruimte als dat wenselijk is. José is iemand die echt naast je staat en alles regelt wat nodig is. Daardoor konden wij ons volledig met de inhoud van de dienst bezig houden. Wij hebben haar aanwezigheid ervaren als een warme deken in een moeilijke tijd.

  Sterke punten
  Warm Persoonlijk Betrokken Professioneel Punctueel

  Zwakke punten
  Geen enkele kunnen vinden

  met liefde geregeld door Robin - Review over Van Gorp Uitvaartzorg

  Wij zijn uitstekend begeleid bij het afscheid van mijn vader. Robin is een hartelijke, gestructureerde man die ons heel goed heeft geholpen. Hij maakt het stukje "met liefde geregeld" waar door zijn respectvolle en warme uitstraling. We hebben elke dag contact met elkaar gehad en hij was nauw betrokken bij het hele proces. Ook was er ruimte voor verhalen over mijn vader die op dat moment niet zo relevant waren, maar voor ons fijn om te vertellen. De locatie in het voormalig patronaat in Kaatsheuvel is prachtig. Het is in huiselijke sfeer ingericht. Dit mooie afscheid zal ons helpen om zijn overlijden beter te verwerken.

  Mooie ervaring in droevige omstandigheden - Review over Segbroek Uitvaartverzorging

  In een paar jaar tijd heeft Segbroek Uitvaartverzorging de uitvaart van mijn moeder, zus en schoonmoeder geregeld. Door positieve aanbevelingen kwam ik uit bij dit bedrijf en Erik de Jong heeft bij elke gelegenheid mijn verwachting meer dan waargemaakt. Hij laat je volledig vrij in je wensen voor de uitvaart, helpt met goed doordachte adviezen en neemt zorgen uit handen. Al met al mooie ervaringen in droevige omstandigheden.

  Sterke punten
  Empathisch, ervaren, professioneel

  uitvaart ouders - Review over Amstel Uitvaarten

  Met een jaar tussentijd is de uitvaart van onze beide ouders geregeld door Amstel uitvaarten. Vooraf waren wij wat wantrouwig over de service, omdat we een "budgetcrematie" kozen. Van bugetservice was gelukkig helemaal geen sprake. Wij waren twee keer erg tevreden over de wijze waarop we konden communiceren met Peter van Schaik en de manier waarop de uitvaart verliep. Dank daarvoor.

  Zorgvuldigheid in alles - Review over Bijnen Uitvaartverzorging

  De zakelijke afhandeling is in goede handen bij de firma Bijnen. De herdenkingsdienst was in handen van Henk Bijnen. Empatisch en zorgvuldig, flexibel en vooral goed invoelend wat voor een familie hij voor zich heeft. Niets dan lof voor Henk

  Wat een toppers - Review over Van Gorp Uitvaartzorg

  Bij het overlijden van mijn vader hebben ze ons aan alle kanten bijgestaan. Alles was bespreekbaar en overal werd mee gedacht. Boekjes voor de kids vlinders die ze mochten houden. Hoewel dit voor ons de zwaarste periode in onze leven was was het ook een hele mooie periode. We zijn en blijven van gorp en zijn team ten alle tijden dankbaar voor hun hulp. Petje af!

  Sterke punten
  Alles bespreekbaar en welkom gevoel.

  Zwakke punten
  Heel eerlijk. Niet gehad.

  goed verzorgd - Review over Van der Spek Uitvaart

  Nette behandeling, goed advies, alles werd prima verzorgd. We zijn erg tevreden.

  Sterke punten
  kennis van zaken

  Zwakke punten
  geen

  Uitvaart Dhr Jan Hubers - Review over Uitvaartverzorging De Eenvoud

  Mijn zoon Martijn had de Eenvoud gebeld en Henk Bouwhuis kwam bij ons om de zaken omtrent de crematie te regelen, en tevens de verzorging te doen. Ik vroeg Henk kom je toevallig uit Wilsum hij zei ja en toen vroeg ik hem ben je dan toevallig getrouwd met Carolien hij zei ja. Bij hem ging een lichtje branden en vroeg ben jij dan toevallig Corry en Jan. Ik zei ja. Wij kenden elkaar van jaren geleden dat Henk en Carolien ook mee gingen wandelen op zondagmiddag met een therapiegroep, Hierdoor ontstond er gelijk weer een klik. Henk en Jan hadden veel gelopen en diepgaande gesprekken met elkaar. Ik vond dit zeer byzonder

  Sterke punten
  De verzorging en opbaring die Renate en Henk hebben gedaan was zeer liefdevol en met veel respect. Echt top.

  Zwakke punten
  Ik had heel graag dat Henk ook de uitvaart ging verzorgen maar dit was niet mogelijk zei men helaas. Ik zou De Eenvoud zeer zeker aanbebevelen aan vrienden en bekenden maar dan Henk als uitvaartleider.

  Liefde en zorg - Review over Volatus Uitvaartzorg

  Toen mijn vrouw Betsy in juni 2017 aan een hartaanval overleed verbleef ik al jaren in een verpleeghuis. Wat moest ik doen? Ik was immers al die jaren dat ik in het verpleeghuis verbleef niet meer echt verbonden met de "organisatie thuis", dat deed mijn vrouw immers. Gelukkig kende ik Femke die eerder een uitvaart bij een kennis had geleid en ik heb haar gebeld. Femke reageerde direct en nam alle zaken die verband hielden met het overlijden van mijn vrouw tot en met de uitvaart van mij over. Zij deed dit met heel veel liefde, begrip en professionaliteit. Wij (mijn zoon, dochter en ik) mochten Betsy in de auto van Volatus van Zwolle naar Dronten brengen en zijn langs alle dierbare plaatsen mogen rijden waar Betsy zo graag was. Ook de periode toen Betsy lag opgebaard tot en met de ter aarde bestelling van haar lichaam was fantastisch geregeld. Ook de periode na de begrafenis was Femke er voor ons. Femke heel, heel hartelijk bedankt voor alle liefdevolle steun en troost in die moeilijke dagen en daarna.

  Sterke punten
  De professionele, liefdevolle betrokkenheid, en begrip.

  Zwakke punten
  Geen