• De zakelijke afhandeling is in goede handen bij de firma Bijnen.
    De herdenkingsdienst was in handen van Henk Bijnen. Empatisch en zorgvuldig, flexibel en vooral goed invoelend wat voor een familie hij voor zich heeft.
    Niets dan lof voor Henk

    Door Bertus op 8 december 2019 Reageer

  • Bij het overlijden van mijn vader hebben ze ons aan alle kanten bijgestaan.
    Alles was bespreekbaar en overal werd mee gedacht.
    Boekjes voor de kids vlinders die ze mochten houden.
    Hoewel dit voor ons de zwaarste periode in onze leven was was het ook een hele mooie periode. We zijn en blijven van gorp en zijn team ten alle tijden dankbaar voor hun hulp.
    Petje af!

    Sterke punten
    Alles bespreekbaar en welkom gevoel.

    Zwakke punten
    Heel eerlijk. Niet gehad.

    Door Jennifer op 21 november 2019 Reageer

  • Nette behandeling, goed advies, alles werd prima verzorgd. We zijn erg tevreden.

    Sterke punten
    kennis van zaken

    Zwakke punten
    geen

    Door Minnemee op 1 november 2019 Reageer

  • Mijn zoon Martijn had de Eenvoud gebeld en Henk Bouwhuis kwam bij ons om de zaken omtrent de crematie te regelen, en tevens de verzorging te doen. Ik vroeg Henk kom je toevallig uit Wilsum hij zei ja en toen vroeg ik hem ben je dan toevallig getrouwd met Carolien hij zei ja. Bij hem ging een lichtje branden en vroeg ben jij dan toevallig Corry en Jan. Ik zei ja. Wij kenden elkaar van jaren geleden dat Henk en Carolien ook mee gingen wandelen op zondagmiddag met een therapiegroep, Hierdoor ontstond er gelijk weer een klik. Henk en Jan hadden veel gelopen en diepgaande gesprekken met elkaar. Ik vond dit zeer byzonder

    Sterke punten
    De verzorging en opbaring die Renate en Henk hebben gedaan was zeer liefdevol en met veel respect. Echt top.

    Zwakke punten
    Ik had heel graag dat Henk ook de uitvaart ging verzorgen maar dit was niet mogelijk zei men helaas. Ik zou De Eenvoud zeer zeker aanbebevelen aan vrienden en bekenden maar dan Henk als uitvaartleider.

    Door Corry Hubers op 28 oktober 2019 Reageer

  • Toen mijn vrouw Betsy in juni 2017 aan een hartaanval overleed verbleef ik al jaren in een verpleeghuis. Wat moest ik doen? Ik was immers al die jaren dat ik in het verpleeghuis verbleef niet meer echt verbonden met de "organisatie thuis", dat deed mijn vrouw immers. Gelukkig kende ik Femke die eerder een uitvaart bij een kennis had geleid en ik heb haar gebeld. Femke reageerde direct en nam alle zaken die verband hielden met het overlijden van mijn vrouw tot en met de uitvaart van mij over. Zij deed dit met heel veel liefde, begrip en professionaliteit.
    Wij (mijn zoon, dochter en ik) mochten Betsy in de auto van Volatus van Zwolle naar Dronten brengen en zijn langs alle dierbare plaatsen mogen rijden waar Betsy zo graag was. Ook de periode toen Betsy lag opgebaard tot en met de ter aarde bestelling van haar lichaam was fantastisch geregeld. Ook de periode na de begrafenis was Femke er voor ons. Femke heel, heel hartelijk bedankt voor alle liefdevolle steun en troost in die moeilijke dagen en daarna.

    Sterke punten
    De professionele, liefdevolle betrokkenheid, en begrip.

    Zwakke punten
    Geen

    Door D. Brakkee op 27 oktober 2019 Reageer

  • Van a tot z slecht! Leeuwarden niet respectvol rommelig en vele fouten .Onnodig commentaar op speech verkeerde opname opgestuurd! Van iemand anders.etc etc

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onduidelijk financieel Grof als u niet mee eens bent gaat u toch elders.geen respect ervaren.Rommelig

    Door Jolanda op 11 oktober 2019 Reageer

  • Hebben ons uitstekend bij gestasn in de zo moeilijke periode voor ons

    Sterke punten
    Alle aamdacht voor ons en denken meer dan mee.

    Door Balkhoven op 2 september 2019 Reageer

  • Als gevolg van het plotseling overlijden van een familielid in Amsterdam, op donderdag, waren wij (komende uit Brabant) de volgende dag ter plaatse om zaken m.b.t. de uitvaart te regelen.
    Op deze dag moesten we dus op zeer korte termijn iemand van een uitvaartonderneming zien te vinden, waarmee een en ander kon worden doorgenomen. Na 2 vruchteloze pogingen van ons om voor deze dag iemand te vinden die à la minute acte de présence kon geven, kwamen wij bij de derde poging in contact met de Directeur van Amstel uitvaarten, Dhr. Peter van Schaik. Deze was in no time ter plaatse! Achteraf mogen wij constateren dat we naar onze mening het niet beter hadden kunnen treffen. Wij komen superlatieven te kort om deze persoon en zijn medewerkers te bewieroken. Echt alles werd tot onze grote tevredenheid zeer consciëntieus aangepakt en in overleg geregeld. Helaas hebben wij dit wel eens anders meegemaakt. Temeer als we dit afzetten tegen de bijzonder redelijke prijs van de door ons gekozen “budgetcrematie”. Wij willen deze “Amstel uitvaarten” ten zeerste aanbevelen. Op ons is deze onderneming overgekomen als zéér correct en betrouwbaar!
    Mede namens mijn Familie,
    Ir. J.C. Zwanenberg

    Door Zwanenberg op 27 augustus 2019 Reageer

  • De uit vaart van mijn geliefde is uitstekend verzorgt door amstel mijn ervaring is dat het soepel verliep en een uitstekende service en afhandeling heb dit als heel prettig ervaren

    Door W.Gelderblom op 16 augustus 2019 Reageer

  • De 27ste juli is onze moeder overleden en wij hebben kontakt opgenomen met De Eenvoud wij zijn meer dan tevreden over de service de correcte behandeling..de correcte verzorging..niets dan lof alles is prima en met respect verlopen

    Sterke punten
    De snelheid, de sevice eigenlijk alles wat je hoopt te verwachten is correct uitgevoerd voor ons een 10+

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten

    Door bianca op 4 augustus 2019 Reageer

  • Na het overlijden van mijn schoonmoeder hebben wij gekozen voor John Heskes uitvaartverzorger. We kenden hem vanuit een advertentie in de krant. Wat heeft hij ons goed geholpen om van deze uitvaart een mooie gedenkwaardige dag te maken. Hij is zeer professioneel en vriendelijk. Samen kijkt hij naar de mogelijkheden die er zijn en geeft alle ruimte aan de wensen die je hebt. Wij zijn heel blij dat we voor John hebben gekozen.

    Sterke punten
    professioneel, vriendelijk, respectvol.
    Houd heel goed rekening met de wensen, die je hebt.
    Goede gastheer.

    Zwakke punten
    geen

    Door Sjef van der op 25 juli 2019 Reageer

  • Uitvaart24 hebben ons heel netjes, open en eerlijk bijgestaan in een waardig afscheid van mjn moeder. Transparant in alles Wij werden bijgestaan door Thea en over haar en uitvaart24 niets dan lof.

    Sterke punten
    Transparant, open, eerlijk en meedenken

    Zwakke punten
    Niets

    Door Jan op 18 juli 2019 Reageer

  • De uitvaart van mijn vader is met heel veel zorg en respect geregeld.
    Mijn vader is in een hospice overleden. Toen Christiaan dit had vernomen stelde hij voor om mijn vader daar te laten verzorgen. Hier waren wij heel blij mee. Mijn vaders wens was weg in de hospice in een kist. Ook hier werd aan voldaan. De verzorging werd gedaan door twee hele lieve dames. Toen mijn vader de hospice verliet legde ze hem met heel veel respect in de auto en liep 1 van de dames voor de auto de straat uit tot ze uit ons zicht waren en stapte toen pas in. Zelfs de vrijwilligers van de hospice vertelde dat ze dit nog niet hadden meegemaakt met hoeveel respect alles ging.

    Sterke punten
    Heel erg betrokken
    Respectvol
    Altijd beschikbaar voor vragen
    Hele aardige mensen.

    Zwakke punten
    Geen

    Door patricia op 12 juli 2019 Reageer

  • Graag willen wij Gerbert Eikelboom dank zeggen voor de voortreffelijke uitvaart van mijn moeder, mw Adriana Schouten-Oostenrijk.
    De uitvaart is door Timmers netjes rustig en naar volle tevredenheid verlopen en met de groots mogelijk zorg afgerond.
    Wij hebben gekozen voor een uitvaart in besloten kring, ondanks het kleine aantal mensen was alles tot in de puntjes verzorgt, nogmaals dank voor de mooi en rustige afhandeling.

    Sterke punten
    Rust en zorgzaamheid naar de nabestaanden.

    Zwakke punten
    geen.

    Door Jannie Heij op 10 juli 2019 Reageer

  • Attento is een top uitvaartcentrum niet te groot en niet te commercieel, eigenaresse heeft me heel fijn geholpen op een menselijke manier met de crematie van mijn moedertje, een herinnering die ik nooit zal vergeten.
    Ingeborg nogmaals gigantisch bedankt voor het regelen en voor de persoonlijke noot die je er aan gaf.
    Bedankt namens mijn man en mij en de fam. die erbij aanwezig waren uit duitsland.

    Sterke punten
    Meedenken, zich inleven in leven van overledene en fam.
    Is niet afstandelijk.

    Zwakke punten
    Zou het niet weten.

    Door M.E.Bakker op 10 juli 2019 Reageer

  • Vreselijke ervaring bij begrafenis van mijn moeder. Er word geen enkele rekening gehouden met familie.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Doek de zaak op

    Door A Hegman op 27 juni 2019 Reageer

  • Beste Christiaan, Silke en Daniel. Eigenlijk heb ik geen woorden voor de manier waarop jullie de laatste reis van mijn vrouw Paula hebben verzorgd.
    Met tranen van verdriet door het verlies van mijn smurffie, maar ook met tranen van vreugde door het geven van zo veel gelegenheid en liefde van jullie kant. Ik zal jullie nooit vergeten en heb jullie in mijn hart gesloten. Nogmaals bedankt voor alles. Het ga jullie goed.

    Sterke punten
    Alleen maar sterke punten

    Zwakke punten
    Bij de eenvoud weten ze niet wat zwakke punten zijn.

    Door P vd Berg op 27 mei 2019 Reageer

  • Mijn man en ik hebben sinds 1996 een uitvaartverzekering. Wij hebben uitgerekend, dat wij onze uitvaart allang betaald hebben, nl.€10.000,-
    Wij willen deze verzekering dus afkopen. Wat schetst onze
    verbazing: dat kan wel, maar wij krijgen € 3525,- terug.
    Waarbij wij ook nog administratiekosten van € 150, - moeten betalen. Dit is echt te gek voor woorden, als je een
    verzekering opzegt, dat je daarvoor moet betalen!!!!
    Ik wil U waarschuwen, kijk goed om U heen en laat U niet afzetten.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Er wordt te weinig uitgelegd, als je met Dela in zee gaat.
    Dus doe het niet. Dit is een welgemeend advies.
    Ik zal Dela beslist niet aanbevelen.

    Door Mevr. Jenner op 21 mei 2019 Reageer

  • Zo mooi als het bij mijn ouders was geregeld, zo weinig betrokken vond ik het bij het afscheid van mijn man. Mijn man werd thuis opgehaald en de mensen van de “ lijkauto” verontschuldigden zich dat de auto niet schoon was wegens drukte.. condoleancekaarten die bij Mok aankwamen werden bij de overburen afgeleverd nadat ik een mail had gestuurd of er geen kaarten waren. De box werd toevallig die dag geleegd en de kaarten zouden worden verstuurd. Er waren foto,s en filmpjes gemaakt van det afscheid. Dhr. Mok zou, nadat het via we transfer door mij niet geopend kon worden,mij de filmpjes via een USB stick doen toekomen.. nooit ontvangen. Nee, het persoonlijke en de warmte die we hebben ervaren bij het afscheid van mijn ouders, was er niet bij het afscheid van mijn man. En dat voelt heel naar..

    Door Joyce oyen op 19 mei 2019 Reageer

  • Dankjewel Christiaan dat jullie een mooie uitvaart mogelijk hebben gemaakt voor ons! jullie zijn meedenkend en vriendelijk en daarnaast ook erg begripvol. ik zag door de bomen het bos niet meer maar dankzij jullie heb ik een waardig afscheid gehad voor mijn vader.Staan ook dag en nacht voor je klaar! Onze avond na het rouwbezoek was echt een leuke verassing, zowel voor onze kindjes als ons, dankjewel christiaan!

    Sterke punten
    vakkundig vriendelijk medelevend.

    Zwakke punten
    geen

    Door Winona vdV op 8 mei 2019 Reageer

  • de uitvaart van mijn tante is met veel respect en begrip verzorgd.

    Sterke punten
    goed luisteren wat de wensen zijn .

    Zwakke punten
    geen

    Door Schijns op 2 mei 2019 Reageer

  • Mijn kinderen en ik kijken net een goed gevoel terug op de samenwerking met de dames van De Groof uitvaartverzorging. Het regelen, het verzorgen van mijn vrouw en de crematie is goed verlopen. Blij dat we gekozen hebben voor dit nieuwe crematorium. Mooie aula. Ondanks het verdriet een prettige ervaring. Heb het met mijn ouders anders mee gemaakt.

    Sterke punten
    Er werd overal aan gedacht, kon organisatie met vertrouwen loslaten

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jan Boumans op 12 april 2019 Reageer

  • Wij kwamen in contact met Uitvaartverzorging de Vries nadat het bedrijf dat we als eerste hadden gebeld, geen tijd bleek te hebben om langs te komen. Hadden we ze maar meteen gebeld! Christa Smit werd ons aanspreekpunt en zij wist ons heel snel gerust te stellen dat alles goed zou komen. We hebben in enkele dagen onder begeleiding van Christa een hele mooie uitvaartdienst bedacht.
    Tootje was van onschatbare waarde door onze lieve H. zo op te maken dat ze het echt was zoals we haar kenden. Haar uitspraak: "Je probeert het altijd zo te doen, alsof het iemand van je eigen familie is", klopte helemaal.
    Onze dank gaat uit naar het gehele team, jullie zijn van grote waarde voor ons geweest!

    Sterke punten
    Veel begrip voor de situatie, en iedereen van het team, ook op kantoor, gaat daar enorm goed mee om.
    Geen moeite is te veel.
    Aandacht voor de jongeren en kinderen in de familie.
    Ook na de uitvaart, goede, persoonlijke nazorg

    Zwakke punten
    Helemaal niets

    Door Chris op 24 maart 2019 Reageer

  • Mereboer Hippolytushoef heeft de uitvaart van mijn moeder uitstekend met liefde en respect verzorgd. In een hectische en emotionele periode stonden zij voor ons klaar. Zij hebben ons begeleid en geholpen besluiten te nemen. Daarvoor onze dank. Wij kijken terug op een waardig afscheid. Dit heeft veel voor ons betekend en helpt bij de verwerking van het verlies.

    Sterke punten
    Liefde en respect.

    Zwakke punten
    Geen

    Door E vd Steeg op 19 maart 2019 Reageer

  • Wat een topper Sonja is een vrouw met vakkennis die je alle ruimte geeft voor eigen inbreng voelt als een warme deken.

    Sterke punten
    Niet afhankelijk van derden doet alles zelf

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ermert op 16 maart 2019 Reageer


Vergelijk Begrafenisondernemers

Op VergelijkBegrafenisondernemers.nl lees je reviews over alle begrafenisondernemers van Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Begrafenisondernemers