• Verzorging is heel goed alleen het restant terugstorten van de polis is erg moeilijk en moet je ook weer achteraan zoals overal

    Sterke punten
    Goede verzorging ,vriendelijk

    Zwakke punten
    Geen alleen jammer dat er een dierbare verloren is

    Door Jolanda op 10 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij hebben de mensen achter Meeuws Uitvaartverzorging ervaren als zeer betrokken mensen.
    Persoonlijk en invoelend.

    Sterke punten
    persoonlijk, betrokken

    Zwakke punten
    geen ervaren

    Door MartinJeuken op 17 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn schoonvader is 14 januari 2014 overleden. Wiljan was na het overlijden snel ter plekke en heeft ons uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Hij liet aan ons over hoe we de crematie wilden regelen en heeft ons daarbij uitstekend begeleid . Zijn echtgenote moest in die tijd een operatie ondergaan. Desondanks stond Wiljan steeds voor ons klaar als we vragen hadden.
    De rouwkaart werd precies zo gemaakt als wij het voor ogen hadden. Wiljan stelde met onze aanwijzingen een mooi levensverhaal op en samen zochten we toepasselijke muziek voor de crematie uit. Foto's voor een dvd-presentatie werden uitgezocht. De dienst in het crematorium werd deskundig geleid door Wiljan. Hij las het levensverhaal van mijn schoonvader rustig en duidelijk voor. We kregen de tekst van de dienst helemaal uitgewerkt in boekvorm, zodat we het nu nog eens rustig door kunnen lezen. Kortom beter of mooier had het niet kunnen zijn.
    Wiljan, dankjewel voor je steun de afgelopen week en ook bedankt voor de muziek van "The Rose", een lied dat voor mij heel veel betekent!

    Sterke punten
    Zeer persoonlijk.
    Meelevend, maar niet te.
    Rustig waar nodig.
    Staat steeds voor je klaar.
    Een echte steun in moeilijke tijden.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Maria Smies op 22 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Komt z'n afspraken niet na en krijgt vervolgens een rekening van meer dan het dubbele wat je dan maar bij moet betalen . Ze houden informatie achter liegen alles aan elkaar

    Sterke punten
    Geen

    Door Barendsen op 25 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Had een andere indeling van de dag verwacht

    Sterke punten
    Uivoering

    Zwakke punten
    Communicatie

    Door janssen op 11 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Tevreden. m.u.v. afhandeling van betalingen

    Sterke punten
    Goed voorkomen

    Zwakke punten
    afhandeling van de betalingen

    Door M. Kuipers op 7 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bij het overlijden van mijn zo geliefde Moeder,op 27 juni j.l.heeft Steehouwer uitvaartverzorging al mijn (en haar) wensen vervuld,zowel de voorbespreking als het opbaren thuis was prima en mooi verzorgd,een hoop "rompslomp" werd mij uit handen genomen.

    Ook de bijzetting in het familiegraf op Oud Kralingen was waardig en punctueel precies zoals mijn Moeder het gewenst zou hebben.

    Ik ben de Fa Steehouwer ontzettend dankbaar voor deze waardige en goed verzorgde uitvaart van begin tot eind.

    Ik kan de Fa Steehouwer uitvaartverzorging alleen maar van harte aanbevelen.

    Sterke punten
    Zeer betrokken,ondersteunend,en punctueel.

    Zwakke punten
    Kan ze niet vinden !

    Door D.Zwartenbol op 18 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Geen fijne ervaring tijdens en voor de crematie dienst.

    Zwakke punten
    Afwikkeling van de rekening.

    Door W. Willems op 9 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • In September 2012 ben ik in contact gekomen met Zuylen. Vanaf het eerste telefoongesprek tot de asbestemming was alles erg prettig. Er werd ons niks op gedrongen! De uitvaartverzorger heeft ons erg goed geholpen om met een redelijk klein budget een zo mooi mogelijke uitvaart te verzorgen. Ook het contact in de tussen liggende dagen waren gewoon goed. Net als de dag van de uitvaart. Je werd heel erg vriendelijk behandeld en je kreeg echt het gevoel dat je de enige was! In positieve zin. Ik doe Zuylen aan iedereen aanbevelen! Complimenten.

    Sterke punten
    De hele dienstverlening. Wat me vooral is opgevallen is dat Zuylen je een volledige dienstverlening kan bieden zonder tussenkomst van derden. Je merkt als familie zijnde dat ze bij Zuylen als een groot team samen werken om een zon mooi mogelijke uitvaart te kunnen realiseren! Grote klasse!!

    Zwakke punten
    Die zijn er niet denk ik...

    Door Onbekend op 7 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De uitvaartonderneminglaat duidelijk merken dat een meer eenvoudige uitvaart minder oplevert.
    Er worden bovenbudgetaire voorstellen gedaan. In emotie valt dit zwaar. Mevrouw eiste te veel ruimte op.

    Sterke punten
    Rouwcentrum

    Zwakke punten
    Nadrukkelijke aanwezigheid van mevrouw.

    Door Johannes op 4 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Fam. Van Lokven heeft de crematie van mijn vader geregeld toen deze op 06 maart 2013 thuis overleed. Dan moet je om 03.00 uur in de nacht gaan bellen :"Goedemorgen mijn vader is overleden, wat moeten wij nu doen?" Binnen de kortste tijd was Wiljan samen met zijn vrouw en een medewerkster bij ons thuis. Er werd uitgelegd wat er ging gebeuren en het belangrijkste, er werd gevraagd wat en hoe wij het wilden. Wij wisten het allemaal niet, wat wil je op zo'n moment. Wij hebben vanaf dat moment het volste vertrouwen in handen van de familie Lokven gelegd. Zij hebben alles geregeld vanaf het begin tot het einde, met een gevoel dat deze mensen vanaf het eerste moment een deel van onze familie was. Zij voelen precies aan, wat je voelt en wat je wilt. Ook de nazorg t.a.v mijn moeder is fantastisch geweest Ook na de crematie was het contact er en werd er gevraagd: " hoe gaat het met je". Wij werden in deze harde dagen geleefd en waren allemaal hartstikke blij dat Wiljan en zijn vrouw er waren. Alle complimenten die wij hebben gekregen voor de gehele uitvaart geef ik hierbij verder. Jullie zijn fantastisch en voelden aan als een deel van onze Familie en dat is wat je wil op zo'n moment. Hartelijk dank voor deze ervaring, ik ben blij dat jullie er zijn en veel succes voor de toekomst.

    Sterke punten
    Een dikke 10+

    Zwakke punten
    Geen.

    Door A. Fransen op 5 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • MAREA UITVAART is bekend bij vele personen in Zeeland. Marianne heeft samen met Annemieke al vele uitvaarten op de dorpen en steden van Walcheren en daarbuiten mogen begeleiden tot veler tevredenheid. Zij staan voor een liefdevol afscheid waarin er aandacht is voor datgene WAT U van hen vraagt. Tussen overlijden en begraven of cremeren maakt u met elkaar een intensieve periode door waarin er een intensief contact plaats vindt. . Hierdoor ontstaat een vertrouwensrelatie waar zij zeer zorgvuldig mee omgaan. Het doel is door informatie van u te verkrijgen d.m.v. luisteren, een uitvaart voor u te organiseren welke een afspiegeling is van de overledene, zoals u deze persoon gekend heeft. Zij zijn voor de persoonlijke benadering op een betrokken wijze, ieder mens verdient immers een liefdevol afscheid.
    Hier nemen zij ruimschoots de tijd voor zodat zij in alle rust, samen met u alle mogelijkheden kunnen onderzoeken.

    Sterke punten
    Zowel kerkelijk-als niet kerkelijke uitvaarten/crematies.
    Sleutelwoorden:
    Integriteit, rust, betrokkenheid, inlevingsvermogen, creativiteit, flexibiliteit, transparantie, betrouwbaarheid, kleurrijk (ook in kleding indien wenselijk), 24-uurs beschikbaarheid, laagdrempeligheid, zorgend voor, ervaring met kinderen, (ook kinderuitvaarten helaas), begrafenissen, crematies, opbaringen thuis en in rouwcentra, laatste verzorging. allerlei soorten van vervoer, allerlei kisten/manden etc., goede contacten met dorpshuizen, kerken en andere locaties waar de uitvaart/condoleancekan worden gehouden, alles is bespreekbaar.
    Betaalbaar voor iedereen, afhankelijk van uw wensen.
    Eigenlijk is alles mogelijk, binnen normen en waarden.

    Zwakke punten
    MAREA beschikt niet over een eigen rouwcentrum.
    Wel kunnen zij rouwcentra via derden aan u aanbieden, in Middelburg en Vlissingen.
    Veelal wordt er gebruik gemaakt van de faciliteit om thuis op te baren, in plaats van de rouwcentra.

    Door Marianne op 20 april 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Vergelijk Begrafenisondernemers

Op VergelijkBegrafenisondernemers.nl lees je reviews over alle begrafenisondernemers van Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Begrafenisondernemers