Er wordt veel van u gevraagd wanneer een naaste komt te overlijden. U wilt tijd en aandacht hebben voor de gevoelens van verlies en verdriet en niet de zorgen hebben over de vele praktische zaken die moeten worden geregeld. Hierbij kan ik u helpen.

Geertje Ponsteen Uitvaartverzorging Reviews

 • Geertje Ponsteen is zeer professioneel in haar dienstverlening en daarnaast uitermate empathisch en behulpzaam. Zij levert zeer persoonlijke en op de person afgestemde zorg op vrijwel alle momenten van de dag. Haar dienstverlening is in tijden die toch al moeilijk zijn volledig gericht op zoveel mogelijk ontzorgen en daarbij heft zij oog voor zakelijke en persoonlijke aspecten. Ik kan haar dan ook volmondig aanbevelen als uitvaartverzorgster. Haar dienstverlening stijgt ver uit boven die van de grote uitvaartondernemeningen.

  Sterke punten
  professioneel empathisch zeer veel persoonlijke aandacht gericht op de betrokken familie geen moeite is te veel

  Zwakke punten
  geen

  Door S Gischler op 22 augustus 2017 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Wat heeft geertje precies begrepen wat onze bedoeling was tijdens het afscheid van mijn moeder. Bescheiden, krachtig, hulpvaardig en aanwezig op juiste manier en moment.

  Door Caroline op 23 maart 2017 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Geertje Ponsteen Uitvaartverzorging

Schrijf je eigen reviewVergelijk Begrafenisondernemers

Op VergelijkBegrafenisondernemers.nl lees je reviews over alle begrafenisondernemers van Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Begrafenisondernemers