Rotteveel & Fokkema Uitvaartzorg

Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg verzorgt uitvaarten en heeft ervaring in de gehele regio: Den Haag, Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, Delft, Rijswijk, Wateringen, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Benthuizen, Bleiswijk, Wassenaar, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Alphen aan den Rijn. Maar uiteraard desgewenst ook daarbuiten. Vraag naar de mogelijkheden.

Rotteveel & Fokkema Uitvaartzorg Reviews

  Wat een geweldig uitvaartteam

  Na een lang ziekbed overleed onze moeder toch onverwacht. We namen contact op met Iris Fokkema van Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg. Vanaf het eerste moment tot na de uitvaart was ze heel lief, betrokken en professsioneel. Alles was mogelijk en op geen enkel moment hebben we ons alleen gevoelt. Mochten we ooit weer een overlijden hebben, bellen we Iris zeker weer.

  Sterke punten
  Alles was mogelijk. Betrokken, lief, professioneel voor een normale (betaalbare) prijs.

  Zwakke punten
  Niets, alleen maar lof.

  zeer persoonlijk

  Rotteveel en Fokkema hebben ons zeer goed en persoonlijk begeleidt in een hele zware periode na het overlijden van mijn moeder. Wij zijn hun hier heel dankbaar voor. Niets was te veel.

  Sterke punten
  persoonlijk en weten overal van

  Zwakke punten
  geen

  Dankbaar

  Wij hebben de adequate en uiterst correcte handelwijze van Normen Rotteveel als zeer plezierig ervaren. Niet alleen voor, maar ook tijdens en na de begrafenis was zijn praktische steun een verlichting voor de nabestaanden.

  Sterke punten
  24/7 bereikbaar, vriendelijk en inlevend en tot in de puntjes verzorgd

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek Rotteveel & Fokkema Uitvaartzorg

Schrijf een review