Segbroek Uitvaartverzorging - 6 Reviews

Last updated: 21 februari 2019
Segbroek Uitvaartverzorging Logo

87.5% aanbevolen, 6 Reviews

  1. Segbroek Uitvaartverzorging
  2. Segbroek Uitvaartverzorging Reviews
  3. Schrijf ook een review over Segbroek Uitvaartverzorging

Niet tevreden over Segbroek Uitvaartverzorging? Probeer dan eens PC uitvaart.

Segbroek Uitvaartverzorging

Bij Segbroek Uitvaartverzorging is de klant koning. Doordat uzelf de regie in handen houdt, met onze deskundige begeleiding, voorkomt u verrassingen en wordt het afscheid een waardevolle herinnering.

Wij worden beoordeeld met een 9,6, zijn altijd bereikbaar én u ontvangt een duidelijke prijsopgaaf vooraf. Belt u 070-3625961 of bezoek onze website.

Segbroek Uitvaartverzorging Details

Hits: 261

URL: http://www.segbroekuitvaart.nl/

Categorieën: Zuid-Holland

Reviews: 6


Segbroek Uitvaartverzorging reviews (6):

Segbroek Uitvaartverzorging - Waardig afscheid

0

Review:
Erik de Jong heeft zo’n groot inlevingsvermogen dat in de verdrietige periode dat mijn moeder overleed en tijdens regelen van de crematie hij een grote steun is gebleken. Hij denkt mee en geeft goede meelevende adviezen. Is in staat om in een paar dagen zich in te leven in de familie en namen te onthouden. Tijdens de dienst spreekt Erik op zijn eigen rustige manier en steunt ook de sprekers. Ik wil Erik dan ook heel erg bedanken dat mijn moeder een waardig en mooi afscheid heeft gekregen.

Sterke punten:
Zijn rustige meedenkende manier van werken

E. Vermeulen beveelt Segbroek Uitvaartverzorging aan bij vrienden/bekenden

Segbroek Uitvaartverzorging - ideale begeleiding

0

Review:
Ik heb Erik de Jong nu twee keer ingeschakeld, voor mijn moeder 1,5 jaar geleden en onlangs voor mijn man en beide keren heeft hij het zo goed gedaan! Kan niet anders zeggen. Vooral ook met de uitvaart van mijn man, waarbij we veel dingen anders wilden dan gebruikelijk: daar is hij zo goed mee omgegaan en heeft bij alles zo goed en passend geholpen! Zodanig, dat dus alles is gegaan zoals m'n man het had gewild. Heel bijzonder, heel fijn. Hij verstaat zijn vak, hij is aardig en heeft het talent om, als je overal een beetje anders over denkt, daar dan in mee te denken om het voor elkaar te krijgen en je zelfs nog te inspireren.
Zie ook de andere positieve reviews: helemaal mee eens
Ik beveel Erik de Jong van Segbroek Uitvaartverzorging van harte aan!

Sterke punten:
Vakkundig, sociaal, aardig, zorgvuldig, niet te formeel (voor mij belangrijk), zeer ervaren, flexibel etc.

Zwakke punten:
Niet gevonden.

V. Sparrow beveelt Segbroek Uitvaartverzorging aan bij vrienden/bekenden

Segbroek Uitvaartverzorging - Een mooie uitvaart zoals mijn vader had verdiend

0

Review:
Mijn vader is helaas begin 2018 overleden. Op dat moment komt er enorm veel op je af. De eerste keuze is de begrafenis ondernemer kiezen. Na wat speurwerk hebben we Segbroek Uitvaartverzorging gebeld. Wat een goede keus is dit geweest. Erik de Jong was ons steunpilaar gedurende deze tijd. Hij wist ons op een fijne manier de juiste keuzes te laten maken en kon zich goed inleven wat er bij ons als gezin past. Niets is te veel en geen enkele vraag of wens is gek. Ook lastminute changes was voor hem geen enkel probleem. Erik laat je vrij in keuzes maar laat alle mogelijkheden zien. Je hebt natuurlijk maar 1 kans om de begrafenis te doen op de juiste manier. De begrafenis was precies zoals we voor ogen hadden. Niets dan lof over Segbroek Uitvaartverzorging en Erik. Hij heeft het perfect verzorgd.

Sterke punten:
Persoonlijke aanpak, eerlijk, transparant en verstaat zijn vak.

Zwakke punten:
Ik kan er geen 1 noemen om eerlijk te zijn.

Charlotte beveelt Segbroek Uitvaartverzorging aan bij vrienden/bekenden

Segbroek Uitvaartverzorging - Crematie Klaas

0

Review:
De crematie van onze vader Klaas is door Segbroek Uitvaartverzorging meer dan uitstekend geregeld. De eerste contacten met Erik waren heel warm maar ook op een prettige manier zakelijk. Alles klopte op de dag van de crematie; de logistiek, de afspraken welke wij hadden gemaakt met Erik, etc.. Door Erik is een zeer droevige situatie een fijne ervaring geworden voor onze moeder en onszelf. Ook de nazorg, het regelen van de verzekeringen, etc. was uitstekend. Een dikke pluim voor Segbroek Uitvaartverzorging/Erik

Sterke punten:
zie boven

Zwakke punten:
geen

Pieter beveelt Segbroek Uitvaartverzorging aan bij vrienden/bekenden

Segbroek Uitvaartverzorging - Goede zorg door Segbroek uitvaartverzorging

0

Review:
Als je voor het feit van een uitvaart staat wil je je zoveel mogelijk concentreren op de begrafenis en niet belast worden met wat voor jou op dat moment randzaken zijn, terwijl het wel allemaal praktische en belangrijke zaken zijn.

Wij waren heel blij met Segbroek uitvaart omdat ze bovenstaande, met het juiste gevoel daarbij,perfect hebben gedaan, complimenten!

Sterke punten:
Dhr De Jong weet zich goed in te leven en zodoende aan te passen aan de behoeften van de nabestaanden op dat moment!

Zwakke punten:
Niet gezien!

JAN DRAAIJ beveelt Segbroek Uitvaartverzorging aan bij vrienden/bekenden

Segbroek Uitvaartverzorging - De perfecte crematie met liefde en zorg geregeld

0

Review:
Mijn man overleed op eerste kerstdag 2017. Wij hadden al mondeling van vrienden gehoord dat 'Segbroek uitvaartverzorging' alles tot in de puntjes voor je kan regelen. En dat is ook gebeurd! Niets dan lof voor de heer Erik de Jong. Het maakt niet uit of je al ergens een begrafenisverzekering hebt lopen. Want hij regelt de begrafenis of crematie ook dan voor u, omdat hij een zelfstandig ondernemer is.
We hebben veel contact gehad tijdens de afgelopen weken. Ook onze kinderen zijn zeer tevreden over de afwikkeling van alles, zoals de kaarten en de tekst, hoe de crematie moest verlopen, de powerpoint presentatie (die we op een bepaalde tijd af moesten hebben en konden doorsturen). enz. enz Ook tijdens de ceremonie werden de sprekers keurig door hem voorgesteld en begeleidde hij alles.
En zelfs over de kosten en hoe e.e.a. inelkaar zit en waar je aan moet denken was hij zeer transparant. (want natuurlijk kun je voor dingen wel of niet kiezen). Wij willen iedereen aanmoedigen ook eens op deze site van 'Segbroek Uitvaartverzorging' te kijken, wanneer u over deze droevige gebeurtenis na moet denken.

Sterke punten:
Eerlijk, transparant, denkt echt mee maar, laat aan jouzelf de keuzes open. Betrokken en zeer vriendelijk. Blijft op de achtergrond en heeft heel veel ervaring.

Zwakke punten:
eerlijk gezegd heb ik die echt niet gevonden.

Anneke Pel beveelt Segbroek Uitvaartverzorging aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Segbroek Uitvaartverzorging

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Segbroek Uitvaartverzorging aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Segbroek Uitvaartverzorging aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Segbroek Uitvaartverzorging


Home » Zuid-Holland » Segbroek Uitvaartverzorging