Segbroek Uitvaartverzorging

Bij Segbroek Uitvaartverzorging is de klant koning. Doordat uzelf de regie in handen houdt, met onze deskundige begeleiding, voorkomt u verrassingen en wordt het afscheid een waardevolle herinnering. Wij worden beoordeeld met een 9,6, zijn altijd bereikbaar én u ontvangt een duidelijke prijsopgaaf vooraf. Belt u 070-3625961 of bezoek onze website.

Segbroek Uitvaartverzorging Reviews

  Fijne geregelde crematie

  Bij het allereerste kontakt met Erik hadden wij al een goed gevoel. We werden direct goed en vriendelijk te woord gestaan.
  Bij het eerste kontakt thuis werd dit gevoel alleen nog maar versterkt. Erik had een luisterend oor en gaf ons goede aanwijzingen en ideeën in deze voor ons hele trieste aangelegenheid. Hij dacht voortdurend met ons mee. Erik is een buitengewoon aardige man die je zeker op je gemak stelt. Ook tijdens de crematie is hij voor ons zeker een rustpunt geweest en hield hij alles onder controle. Al met al niets dan lof voor zijn vriendelijke benadering en fijne manier van kontakt ondanks het zeer trieste afscheid van onze dierbare.
  Martina en Kees

  Sterke punten
  De professionele en vriendelijke manier waarop een trieste aangelegenheid toch wat draagbaar der wordt.

  Zwakke punten
  Wij hebben ze niet kunnen vaststellen.

  Mooie ervaring in droevige omstandigheden

  In een paar jaar tijd heeft Segbroek Uitvaartverzorging de uitvaart van mijn moeder, zus en schoonmoeder geregeld. Door positieve aanbevelingen kwam ik uit bij dit bedrijf en Erik de Jong heeft bij elke gelegenheid mijn verwachting meer dan waargemaakt. Hij laat je volledig vrij in je wensen voor de uitvaart, helpt met goed doordachte adviezen en neemt zorgen uit handen. Al met al mooie ervaringen in droevige omstandigheden.

  Sterke punten
  Empathisch, ervaren, professioneel

  Waardig afscheid

  Erik de Jong heeft zo’n groot inlevingsvermogen dat in de verdrietige periode dat mijn moeder overleed en tijdens regelen van de crematie hij een grote steun is gebleken. Hij denkt mee en geeft goede meelevende adviezen. Is in staat om in een paar dagen zich in te leven in de familie en namen te onthouden. Tijdens de dienst spreekt Erik op zijn eigen rustige manier en steunt ook de sprekers. Ik wil Erik dan ook heel erg bedanken dat mijn moeder een waardig en mooi afscheid heeft gekregen.

  Sterke punten
  Zijn rustige meedenkende manier van werken

  ideale begeleiding

  Ik heb Erik de Jong nu twee keer ingeschakeld, voor mijn moeder 1,5 jaar geleden en onlangs voor mijn man en beide keren heeft hij het zo goed gedaan! Kan niet anders zeggen. Vooral ook met de uitvaart van mijn man, waarbij we veel dingen anders wilden dan gebruikelijk: daar is hij zo goed mee omgegaan en heeft bij alles zo goed en passend geholpen! Zodanig, dat dus alles is gegaan zoals m'n man het had gewild. Heel bijzonder, heel fijn. Hij verstaat zijn vak, hij is aardig en heeft het talent om, als je overal een beetje anders over denkt, daar dan in mee te denken om het voor elkaar te krijgen en je zelfs nog te inspireren.
  Zie ook de andere positieve reviews: helemaal mee eens
  Ik beveel Erik de Jong van Segbroek Uitvaartverzorging van harte aan!

  Sterke punten
  Vakkundig, sociaal, aardig, zorgvuldig, niet te formeel (voor mij belangrijk), zeer ervaren, flexibel etc.

  Zwakke punten
  Niet gevonden.

  Een mooie uitvaart zoals mijn vader had verdiend

  Mijn vader is helaas begin 2018 overleden. Op dat moment komt er enorm veel op je af. De eerste keuze is de begrafenis ondernemer kiezen. Na wat speurwerk hebben we Segbroek Uitvaartverzorging gebeld. Wat een goede keus is dit geweest. Erik de Jong was ons steunpilaar gedurende deze tijd. Hij wist ons op een fijne manier de juiste keuzes te laten maken en kon zich goed inleven wat er bij ons als gezin past. Niets is te veel en geen enkele vraag of wens is gek. Ook lastminute changes was voor hem geen enkel probleem. Erik laat je vrij in keuzes maar laat alle mogelijkheden zien. Je hebt natuurlijk maar 1 kans om de begrafenis te doen op de juiste manier. De begrafenis was precies zoals we voor ogen hadden. Niets dan lof over Segbroek Uitvaartverzorging en Erik. Hij heeft het perfect verzorgd.

  Sterke punten
  Persoonlijke aanpak, eerlijk, transparant en verstaat zijn vak.

  Zwakke punten
  Ik kan er geen 1 noemen om eerlijk te zijn.

  Crematie Klaas

  De crematie van onze vader Klaas is door Segbroek Uitvaartverzorging meer dan uitstekend geregeld. De eerste contacten met Erik waren heel warm maar ook op een prettige manier zakelijk. Alles klopte op de dag van de crematie; de logistiek, de afspraken welke wij hadden gemaakt met Erik, etc.. Door Erik is een zeer droevige situatie een fijne ervaring geworden voor onze moeder en onszelf. Ook de nazorg, het regelen van de verzekeringen, etc. was uitstekend. Een dikke pluim voor Segbroek Uitvaartverzorging/Erik

  Sterke punten
  zie boven

  Zwakke punten
  geen

  Goede zorg door Segbroek uitvaartverzorging

  Als je voor het feit van een uitvaart staat wil je je zoveel mogelijk concentreren op de begrafenis en niet belast worden met wat voor jou op dat moment randzaken zijn, terwijl het wel allemaal praktische en belangrijke zaken zijn.

  Wij waren heel blij met Segbroek uitvaart omdat ze bovenstaande, met het juiste gevoel daarbij,perfect hebben gedaan, complimenten!

  Sterke punten
  Dhr De Jong weet zich goed in te leven en zodoende aan te passen aan de behoeften van de nabestaanden op dat moment!

  Zwakke punten
  Niet gezien!

  De perfecte crematie met liefde en zorg geregeld

  Mijn man overleed op eerste kerstdag 2017. Wij hadden al mondeling van vrienden gehoord dat 'Segbroek uitvaartverzorging' alles tot in de puntjes voor je kan regelen. En dat is ook gebeurd! Niets dan lof voor de heer Erik de Jong. Het maakt niet uit of je al ergens een begrafenisverzekering hebt lopen. Want hij regelt de begrafenis of crematie ook dan voor u, omdat hij een zelfstandig ondernemer is.
  We hebben veel contact gehad tijdens de afgelopen weken. Ook onze kinderen zijn zeer tevreden over de afwikkeling van alles, zoals de kaarten en de tekst, hoe de crematie moest verlopen, de powerpoint presentatie (die we op een bepaalde tijd af moesten hebben en konden doorsturen). enz. enz Ook tijdens de ceremonie werden de sprekers keurig door hem voorgesteld en begeleidde hij alles.
  En zelfs over de kosten en hoe e.e.a. inelkaar zit en waar je aan moet denken was hij zeer transparant. (want natuurlijk kun je voor dingen wel of niet kiezen). Wij willen iedereen aanmoedigen ook eens op deze site van 'Segbroek Uitvaartverzorging' te kijken, wanneer u over deze droevige gebeurtenis na moet denken.

  Sterke punten
  Eerlijk, transparant, denkt echt mee maar, laat aan jouzelf de keuzes open. Betrokken en zeer vriendelijk. Blijft op de achtergrond en heeft heel veel ervaring.

  Zwakke punten
  eerlijk gezegd heb ik die echt niet gevonden.

Bezoek Segbroek Uitvaartverzorging

Schrijf een review