Van Lokven Uitvaartzorg

4 Reviews

Na bijna zeven jaar ervaring te hebben opgedaan in de uitvaartbranche startte Wiljan van Lokven op 1 oktober 2007 zijn eigen uitvaartonderneming: "Van Lokven Uitvaartzorg". De onderneming is gevestigd in Zeeland en verzorgt en begeleidt uitvaarten in gLees verder »
Marea Uitvaart
Alexandra Markusse Uitvaartverzorging

1 Review

Door gewoon goed naar u te luisteren en uitvaartwensen te vertalen naar een passend afscheid van mensen met groot verdriet is Alexandra Markusse 10 jaar uitvaardig met een eigen en vertrouwd gezicht in uitvaartverzorging.Lees verder »
Tollenaar en De Keizer Uitvaartzorg

1 Review

Uitvaartzorg | Kies voor een passend afscheid

Samen regelen we een uitvaart op maat passend bij de overledene. Kosten houden wij zo laag mogelijk zodat wensen betaalbaar en uitvoerbaar zijn.

Lees verder »
Uitvaartverzorging Janny van Gentevoort

1 Review

Uitvaartverzorging Janny van Gentevoort: voor ons kiezen betekent kiezen voor een perfecte verzorging van de uitvaart waarbij u verzekerd bent van ervaren, zorgzame en respectvolle begeleiding. Voor een kleine uitvaartverzorging waar u niet één vanLees verder »
Ouwerkerk Uitvaart
Uitvaart Zorgcentra Zeeland

Uitvaart Zorgcentra Zeeland: wij begrijpen uw verlies en bieden u alle mogelijkheden tot het nemen van een passend afscheid.Lees verder »
Uitvaartonderneming Lieke Bosveld

Welkom - Uitvaartonderneming Lieke Bosveld Uitvaartonderneming Lieke BosveldLees verder »
Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland

Wanneer u in de directe omgeving geconfronteerd wordt met het overlijden van iemand die u lief is, is er verdriet en voeren verwarde- en emotionele gevoelens vaak de boventoon. Veelal wordt juist in dergelijke omstandigheden veel van u gevraagd op prLees verder »
Uitvaartzorg de Vlieger

Uitvaartzorg de Vlieger verzorgt al meer dan 30 jaar uitvaarten en alles wat daarbij komt kijken. Wij staan u terzijde bij het verwerken van het verlies van een dierbare en maken ruimte om te praten over invulling van een uitvaart.Lees verder »