Van Lokven Uitvaartzorg

Na bijna zeven jaar ervaring te hebben opgedaan in de uitvaartbranche startte Wiljan van Lokven op 1 oktober 2007 zijn eigen uitvaartonderneming: "Van Lokven Uitvaartzorg". De onderneming is gevestigd in Zeeland en verzorgt en begeleidt uitvaarten in geheel Noord-Oost Brabant op een erg persoonlijke en eigentijdse wijze.

Van Lokven Uitvaartzorg Reviews

  Persoonlijk & betrokken

  Zo meedenkend in mogelijkheden, adviezen en persoonlijke aandacht.

  Sterke punten
  Betrokken, meedenkend, begrip en respectvol, neemt de tijd, altijd en iedereen netjes en beleefd

  betrokken

  Persoonlijk, betrokken, alles perfect geregeld.
  Crematie was tot in de puntjes geregeld.

  Sterke punten
  Gewoon goed

  Zwakke punten
  geen

  Van Lokven Uitvaartzorg, prima begeleiding in moeilijke dagen!

  Mijn schoonvader is 14 januari 2014 overleden. Wiljan was na het overlijden snel ter plekke en heeft ons uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Hij liet aan ons over hoe we de crematie wilden regelen en heeft ons daarbij uitstekend begeleid . Zijn echtgenote moest in die tijd een operatie ondergaan. Desondanks stond Wiljan steeds voor ons klaar als we vragen hadden.
  De rouwkaart werd precies zo gemaakt als wij het voor ogen hadden. Wiljan stelde met onze aanwijzingen een mooi levensverhaal op en samen zochten we toepasselijke muziek voor de crematie uit. Foto's voor een dvd-presentatie werden uitgezocht. De dienst in het crematorium werd deskundig geleid door Wiljan. Hij las het levensverhaal van mijn schoonvader rustig en duidelijk voor. We kregen de tekst van de dienst helemaal uitgewerkt in boekvorm, zodat we het nu nog eens rustig door kunnen lezen. Kortom beter of mooier had het niet kunnen zijn.
  Wiljan, dankjewel voor je steun de afgelopen week en ook bedankt voor de muziek van "The Rose", een lied dat voor mij heel veel betekent!

  Sterke punten
  Zeer persoonlijk.
  Meelevend, maar niet te.
  Rustig waar nodig.
  Staat steeds voor je klaar.
  Een echte steun in moeilijke tijden.

  Zwakke punten
  Geen.

  Familie

  Fam. Van Lokven heeft de crematie van mijn vader geregeld toen deze op 06 maart 2013 thuis overleed. Dan moet je om 03.00 uur in de nacht gaan bellen :"Goedemorgen mijn vader is overleden, wat moeten wij nu doen?" Binnen de kortste tijd was Wiljan samen met zijn vrouw en een medewerkster bij ons thuis. Er werd uitgelegd wat er ging gebeuren en het belangrijkste, er werd gevraagd wat en hoe wij het wilden. Wij wisten het allemaal niet, wat wil je op zo'n moment. Wij hebben vanaf dat moment het volste vertrouwen in handen van de familie Lokven gelegd. Zij hebben alles geregeld vanaf het begin tot het einde, met een gevoel dat deze mensen vanaf het eerste moment een deel van onze familie was. Zij voelen precies aan, wat je voelt en wat je wilt. Ook de nazorg t.a.v mijn moeder is fantastisch geweest Ook na de crematie was het contact er en werd er gevraagd: " hoe gaat het met je". Wij werden in deze harde dagen geleefd en waren allemaal hartstikke blij dat Wiljan en zijn vrouw er waren. Alle complimenten die wij hebben gekregen voor de gehele uitvaart geef ik hierbij verder. Jullie zijn fantastisch en voelden aan als een deel van onze Familie en dat is wat je wil op zo'n moment. Hartelijk dank voor deze ervaring, ik ben blij dat jullie er zijn en veel succes voor de toekomst.

  Sterke punten
  Een dikke 10+

  Zwakke punten
  Geen.

Bezoek Van Lokven Uitvaartzorg

Schrijf een review