Reviews van deze auteur

Van Lokven Uitvaartzorg, prima begeleiding in moeilijke dagen!

Review over Van Lokven Uitvaartzorg

Mijn schoonvader is 14 januari 2014 overleden. Wiljan was na het overlijden snel ter plekke en heeft ons uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Hij liet aan ons over hoe we de crematie wilden regelen en heeft ons daarbij uitstekend begeleid . Zijn echtgenote moest in die tijd een operatie ondergaan. Desondanks stond Wiljan steeds voor ons klaar als we vragen hadden.
De rouwkaart werd precies zo gemaakt als wij het voor ogen hadden. Wiljan stelde met onze aanwijzingen een mooi levensverhaal op en samen zochten we toepasselijke muziek voor de crematie uit. Foto's voor een dvd-presentatie werden uitgezocht. De dienst in het crematorium werd deskundig geleid door Wiljan. Hij las het levensverhaal van mijn schoonvader rustig en duidelijk voor. We kregen de tekst van de dienst helemaal uitgewerkt in boekvorm, zodat we het nu nog eens rustig door kunnen lezen. Kortom beter of mooier had het niet kunnen zijn.
Wiljan, dankjewel voor je steun de afgelopen week en ook bedankt voor de muziek van "The Rose", een lied dat voor mij heel veel betekent!

Sterke punten
Zeer persoonlijk.
Meelevend, maar niet te.
Rustig waar nodig.
Staat steeds voor je klaar.
Een echte steun in moeilijke tijden.

Zwakke punten
Geen.

reacties: