John Venhovens Uitvaartverzorging

John Venhovens is reeds 20 jaar werkzaam in de uitvaartbranche en daarom zeer zeker geen onbekende, vooral niet bij de meeste nabestaanden, waar hij in het verleden de uitvaarten voor heeft verzorgd.

John Venhovens Uitvaartverzorging Reviews

  Moeder overleden 2 mei 2014 Top geregelde crematie

  Onze vader kon alles vooraf zelf met John Venhovens bepalen, maar mijn moeder had alzheimer, en psychische ernstig ziek.

  John Venhovens was net zoals bij onze vader super. Alles was en is tot in de puntjes geregeld.

  Ruimtes schoon en netjes net als bij mijn vader. het is een geweldige begrafenis onderneming. Wij vinden dit bedrijf zo top dat wij allemaal onze begrafenis door John Venhovens laten uitvoeren als ons klokje op termijn stil blijft staan!

  Sterke punten
  Zo als voorheen gewoon top beroepshouding.

  Goed geschoold personeel.

  Houd zich aan de afspraken.

  Regelde voor ons het opbaren en reeds 2 crematies super.

  We zijn zelf van beroep verpleegkundigen en gediplomeerde ziekenverzorgende en kunnen dus ook mee beoordelen in onze situatie of iemand goed is opgebaard en hoe de laatste zorg is verricht. (dit omdat we beiden op het terminale vlak werkten)  Vandaag ben ik bij de crematie van een vriend van ons geweest, familie was ook zeer tevreden.

  Zwakke punten
  geen

  crematie van vader overleden 14 oktober 2012 Top geregelde crematie

  John Venhoven:

  Zeer betrokken in het gesprek en ingaan op de wensen van mijn vader.

  Zeer correct na het overlijden van mijn vader en betrokken bij het familie gesprek hoe wij als kinderen en aan getrouwden de crematie graag hadden.

  Zeer correct tijdens de crematie en na de crematie.onze vader super opgebaard, in mooie ruimte, personeel zeer correct alles echt toppie!

  Sterke punten
  Top beroepshouding.

  Komt alle afspraken keurig na!

  Gewoon super!

  Zwakke punten
  geen.

  We hebben besloten als onze moeder zou overlijden, dit ook John Venhovens te laten doen!

  Zag hieronder een negatief revieuw staan. Denk / dacht hier kunnen wij ons niet in vinden, dus deel onze ervaring m.b.t onze vader en zet zo nog een revieuw met betrekking tot onze moeder die inmiddels ook overleden is.

  Wat een teleurstelling

  Wij vonden dat onze vader/schoonvader niet mooi lag opgebaard bij John Venhovens. Er lag een bruine dikke fluweelachtige deken over mijn schoonvader, terwijl hij er keurig uit zag in de door ons uitgezochte kleding. Hij zag er ook heel onnatuurlijk uit. Ook het kamertje waar hij lag opgebaard was niet mooi. Kale muren met vieze tegels op de grond.Wij hadden hier geen goed gevoel bij. Ik ben een paar keer bij de DELA geweest en daar zag het toch veel beter uit, dus het kan wel. Wat wij helemaal vreemd vonden was dat er de dag na de crematie iemand van hun aan de deur stond die cash geld op kwam halen, en dat terwijl alles was gedekt door de verzekering. Volgens hun was niet alles gedekt, dus wilde ze dat cash hebben. Nogmaals verzekering gebeld en dit bleek totaal onzin te zijn, alles was wel gedekt. Dit is misbruik maken van iemands rouwproces, zoiets kan echt niet. John Venhovens mag zich diep schamen en ik zou dit bedrijf niemand aanbevelen. Ga eens kijken bij de DELA, daar is het allemaal beter geregeld.

  Sterke punten
  Geen

Bezoek John Venhovens Uitvaartverzorging

Schrijf een review