Reviews van deze auteur

Moeder overleden 2 mei 2014 Top geregelde crematie

Review over John Venhovens Uitvaartverzorging

Onze vader kon alles vooraf zelf met John Venhovens bepalen, maar mijn moeder had alzheimer, en psychische ernstig ziek.
John Venhovens was net zoals bij onze vader super. Alles was en is tot in de puntjes geregeld.
Ruimtes schoon en netjes net als bij mijn vader. het is een geweldige begrafenis onderneming. Wij vinden dit bedrijf zo top dat wij allemaal onze begrafenis door John Venhovens laten uitvoeren als ons klokje op termijn stil blijft staan!

Sterke punten
Zo als voorheen gewoon top beroepshouding.
Goed geschoold personeel.
Houd zich aan de afspraken.
Regelde voor ons het opbaren en reeds 2 crematies super.
We zijn zelf van beroep verpleegkundigen en gediplomeerde ziekenverzorgende en kunnen dus ook mee beoordelen in onze situatie of iemand goed is opgebaard en hoe de laatste zorg is verricht. (dit omdat we beiden op het terminale vlak werkten)

Vandaag ben ik bij de crematie van een vriend van ons geweest, familie was ook zeer tevreden.

Zwakke punten
geen

crematie van vader overleden 14 oktober 2012 Top geregelde crematie

Review over John Venhovens Uitvaartverzorging

John Venhoven:
Zeer betrokken in het gesprek en ingaan op de wensen van mijn vader.
Zeer correct na het overlijden van mijn vader en betrokken bij het familie gesprek hoe wij als kinderen en aan getrouwden de crematie graag hadden.
Zeer correct tijdens de crematie en na de crematie.onze vader super opgebaard, in mooie ruimte, personeel zeer correct alles echt toppie!

Sterke punten
Top beroepshouding.
Komt alle afspraken keurig na!
Gewoon super!

Zwakke punten
geen.
We hebben besloten als onze moeder zou overlijden, dit ook John Venhovens te laten doen!
Zag hieronder een negatief revieuw staan. Denk / dacht hier kunnen wij ons niet in vinden, dus deel onze ervaring m.b.t onze vader en zet zo nog een revieuw met betrekking tot onze moeder die inmiddels ook overleden is.

reacties:

Review: Wat een teleurstelling

We hebben vaker beroepsmatig en prive met de dela te maken gehad! we kunnen ons niet vinden in je mening en hebben een hele andere ervaring.Maar het overlijden van een geliefd persoon ervaart iedereen op zijn eigen manier. en had mij iets aan het opbaren gestoord, dan had ik bijv. de deken laten verwijderen. Door zware ziekte kunnen mensen vaak anders uitzien. en als je dan bijvoorbeeld 100kg hebt gewogen, en de overleden weegt uiteindelijk nog maar bijvoorbeeld 35 kg dan is het vaak moeilijk (uiterlijk) bij het verlenen van de laatste zorg !