Uitvaartcentrum van den Hout

Home - Uitvaartcentrum van den Hout

Uitvaartcentrum van den Hout Reviews

  Respectloos, diep triest.  Ik heb helaas al van meerdere dierbaren afscheid moeten nemen . Alles was altijd netjes verzorgd. Nog nooit in mijn leven bij een opbaring naar buiten gelopen totdat ik afscheid kwam nemen van mijn geliefde hartsvriendin bij jullie.

  Schandalig hoe ze erbij lag. Een lege kale kamer met vloerbedekking. Op een brancard met een laken. Ingevallen gezicht met open mond. Verschrikkelijk en mensonwaardig. Diep triest dit had ze zo niet verdiend. Een vrouw die altijd voor iedereen klaar stond met een hart van goud die wordt neergezet als afval voor bij de vuilnis zo voelt het. Dit doet pijn dit raakt heel diep. Ja ik ben Verschrikkelijk boos zo behandel je dierbaren niet. Heb sindsdien slapeloze nachten raak het beeld niet kwijt. Hoop dat jullie dit ter harte nemen want dit gun ik niemand.

  Zwakke punten
  Totaal geen respect voor de overlede .

  Onbeschofte eigenaar

  Als je moeder sterft dan heb je genoeg aan je hoofd en sta je niet te wachten op een eigenaar die onprofessioneel, onbeschoft en asociaal reageert door je uit te schelden als je als erfgenaam een standaard vraag stelt zoals het toesturen per email van de akte van overlijden.

  Zwakke punten
  Onbeschoft, brutaal en ondeskundig.

  Onprofessioneel en asociaal

  Mijn moeder is onlangs overleden en als haar wettige zoon ben ik langs gegaan bij dit uitvaartcentrum omdat mijn moeder daar lag opgebaard en de eigenaar de akte van overlijden in zijn bezit heeft.

  Hij had namelijk het overlijden ook aangegeven bij de gemeente.

  Juridisch heb ik dus het recht om een kopie van de akte van overlijden te krijgen.

  Maar bij uitvaartcentrum van den Hout wordt dit nu al tot 3 keer toe geweigerd !

  En word ik ook nog uitgescholden aan de telefoon als ik hun op de regels inzake de akte van overlijden wijs. We zijn nu 2 maanden verder en ze blijven weigeren.

  Ik ben verbijsterd over het onprofessionele en asociale gedrag wat daar gehanteerd wordt !

  Uiteraard zal ik de benodigde juridische stappen ondernemen want zulk wangedrag is ontoelaatbaar naar mijn mening.

  Zwakke punten
  Onvoldoende kennis en kunde en een gebrek aan professioneel gedrag.

Bezoek Uitvaartcentrum van den Hout

Schrijf je eigen review