Van Gorp Uitvaartzorg

Van Gorp Uitvaartzorg - Kaatsheuvel, Waalwijk en omgeving Persoonlijk en eigentijds afscheid nemen. Begrafenis of crematie. Met liefde geregeld. Dag en nacht bereikbaar op (0416) 851 405.

Van Gorp Uitvaartzorg Reviews

  Simpele uitvaart, heel duur.

  Stond stijf toen ik hoorde wat de simpele crematie bij van Gorp koste. Alleen kist, verzorgen overledene en crematie (dus geen dienst, kaarten etc.) Poeh poeh. niet normaal. Na telefoontje van mijn kant, nooit meer iets gehoord van van Gorp!!!!! Niet netjes.

  met liefde geregeld door Robin

  Wij zijn uitstekend begeleid bij het afscheid van mijn vader. Robin is een hartelijke, gestructureerde man die ons heel goed heeft geholpen. Hij maakt het stukje "met liefde geregeld" waar door zijn respectvolle en warme uitstraling. We hebben elke dag contact met elkaar gehad en hij was nauw betrokken bij het hele proces. Ook was er ruimte voor verhalen over mijn vader die op dat moment niet zo relevant waren, maar voor ons fijn om te vertellen. De locatie in het voormalig patronaat in Kaatsheuvel is prachtig. Het is in huiselijke sfeer ingericht. Dit mooie afscheid zal ons helpen om zijn overlijden beter te verwerken.

  Wat een toppers

  Bij het overlijden van mijn vader hebben ze ons aan alle kanten bijgestaan. Alles was bespreekbaar en overal werd mee gedacht. Boekjes voor de kids vlinders die ze mochten houden. Hoewel dit voor ons de zwaarste periode in onze leven was was het ook een hele mooie periode. We zijn en blijven van gorp en zijn team ten alle tijden dankbaar voor hun hulp. Petje af!

  Sterke punten
  Alles bespreekbaar en welkom gevoel.

  Zwakke punten
  Heel eerlijk. Niet gehad.

Bezoek Van Gorp Uitvaartzorg

Schrijf je eigen review