Bruijns Uitvaartverzorging is een begrip in Oosterhout en omgeving. We zijn een solide en creatief bedrijf en spelen in op uw wensen.

Bruijns Uitvaartverzorging Reviews
 • Bruijns Uitvaartverzorging
  Florijnstraat 60, 4903 RM Oosterhout


  Hallo team Bruins.
  Ondanks het corona virus toch persoonlijk, samen met mijn broer, de crematie van onze moeder kunnen regelen. Wat een fijn mens ben je Maarten. Je nam de tijd, luisterde goed naar wat we wilden. Bovendien gaf je ons de ruimte om keuzes te maken. Je stelde jezelf goed op de achtergrond, maar was er voor ons als we je nodig hadden. De communicatie, terugkoppeling van zaken etc, zeer goed geregeld. Je presentie, aandacht en oog voor zaken had je goed op orde tijdens de dienst. Dit alles maakt een afscheid waardig. Ook compliment aan de begeleiding op de avond van het rouwbezoek. Ook hier weer aandacht voor de nabestaanden. Top hoor. We hebben de warmte en geborgenheid gevoeld en dat is prettig in een tijd waarin je in een wirwar van gevoelens en emoties zit. Ook dank aan hen die achter de schermen werken.
  Nogmaals dank, namens Dinny, Cora, John, Maura.


  Sterke punten
  Betrokkenheid. Empathie

  Zwakke punten
  Geen

  Door D den Herder op 9 april 2020 Reageer
 • Ben naar uitvaart geweest,verzorgd door Bruijns.Heel stijlvol verzorgd!Met geweldige service.

  Sterke punten
  Ook aandacht voor bezoekers.

  Zwakke punten
  Geen.

  Door Rienee Zanon op 22 april 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Bruijns Uitvaartverzorging

Schrijf je eigen reviewVergelijk Begrafenisondernemers

Op VergelijkBegrafenisondernemers.nl lees je reviews over alle begrafenisondernemers van Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Begrafenisondernemers