Reiny van der Vegt Uitvaartzorg

Reiny van der Vegt Uitvaartzorg: Tijdens de dagen tussen het overlijden en de uitvaart begeleid ik het proces van afscheid nemen. Dat doe ik door heel goed naar u te luisteren en aan te sluiten bij uw wensen. Soms is het nodig de tijd te nemen om goed over de keuzes na te denken en te voelen wat bij u past.

Reiny van der Vegt Uitvaartzorg Reviews

  Het was wederom geweldig verzorgd

  Vandaag de crematie gehad van mijn aanstaande kleinzoon , doch , hij mocht na 22 weken zwangerschap niet goed ter wereld komen , en de natuur greep in .

  Een heel trieste gebeurtenis , doch mijn dochter stond erop , dat Reiny v/ d Vegt het zou regelen .

  Het was voor ons als aanstaande grootouders een hele trieste , en verdrietige dag

  Doch Reiny heeft het wederom , tot in de finesses geregeld , en zo mijn dochter en schoonzoon het graag wilden hebben .

  Dingen die nog gehaald moesten worden heeft ze opgehaald , en bij aankomst in het crematorium , stond alles klaar , en ze ving ons allen op , op de parkeerplaats .

  Het zijn even die kleine dingen , die men gauw vergeet , maar Reiny doet het dan maar even !!!!

  Sterke punten
  Ze verleende steun , en enorme service , en heeft zélfs dingen geregeld , waar de ouders op het moment even niet aan toekwamen , in deze felle strijd van verdriet , en ongeloof , en onmacht .

  Het is de manier van haar rustige uitstraling , en medeleven , hoe ze die betoont .

  Ook de nazorg komt ze altijd goed na , na enkele dagen , of weken , naar gelang de wens van de nabestaanden is .

  Reiny maakt het af , en dan maakt ze het ook af , en dat geeft een héél goed gevoel .

  Zwakke punten
  Die heb ik bij Reiny eigenlijk nog nooit kunnen ontdekken .

  Het is zo je het graag wil hebben

  Heb Reiny nu meerdere keren meegemaakt , en heeft een enorme indruk bij mij , en bij ons in de familie achtergelaten .

  De manier zo zij het brengt , en meeleeft met de achter gebleven familieleden .

  Ook haar manier van organiseren , en al het regelen voor alles , wat ze je uit handen neemt , is tot in de puntjes geregeld , en verzorgd .

  Dit alles heeft erin geresulteerd , dat toen mijn dochter haar nodig had , ze gelijk bereid was , om haar bij te staan , in een voor haar héél moeilijke periode in haar nog jonge leven .

  En wederom , Reiny organiseert het , en regelt alles , ja , zelfs meer dan dat , in deze wat bizarre omstandigheden , waarin mijn dochter op het moment zit/zat .

  Dit is al de derde keer , dat Reiny in onze familie optreed , en mijn dochter heeft speciaal voor Reiny gekozen in haar geval , daar ze wist , dat Reiny hierin heel goed is .  Ik schrijf dit review omdat de manier , hoe ze op mijn dochter reageerde eigenlijk met geen pen te beschrijven is , en het weleens genoemd mag worden , want ze is in haar vak een kei , hoe ze het allemaal doet , en naar voren brengt , en er mee omgaat .  Tjeerd .  Sterke punten
  Haar persoonlijke zorg voor de nabestaanden , en de overledene .

  Overlegt , en geeft alles goed aan , wat mogelijk is , en geeft tips uit haar hart , daar ze kan inschatten , hoe men er mee om wil gaan , en hoe men het graag wil , en legt dat ook goed uit , zodat je niet voor verrassingen komt te staan , en deze vaak al verdrietige omstandigheden .

  Ze legt een enorm inlevingsvermogen aan de dag , en kan heel goed inschatten , hoe men zich voelt , in iedere situatie , zowel bij jonge , en oudere overledenen .

  Alles is in de puntjes geregeld , en ook in de allerlaatste fase , blijft ze stand-by , en zorgt dat alles goed tot het bittere einde goed verloopt , en grijpt anders even anoniem in , zonder dat anderen het merken .

  Ik heb Reiny al vaker van dichtbij mee mogen maken in verschillende situaties , en het is altijd weer tot in de puntjes verzorgd , en geregeld , hoe dramatisch soms de situaties ook waren .

  Ze komt haar beloftes altijd stipt na , en neemt dan ook niet meer aan , dan ze op dat moment goed kan verzorgen , en begeleiden , dus geen stress situaties , of gehaast .  Reiny doet het op haar zeer speciale manier , en het geeft je ook na de tijd , een heel warm gevoel , en komt vaak nadien tóch nog even langs , en toont medeleven , en bespreekt alles nog eventjes met de nabestaanden door .

  Zwakke punten
  Dat ze soms niet kan , daar ze steeds bekender wordt hier in de omgeving .

  Doch dat heeft ze iets opgelost , door er iemand bij aan te nemen .

Bezoek Reiny van der Vegt Uitvaartzorg

Schrijf een review