Reviews van deze auteur

Het was wederom geweldig verzorgd

Review over Reiny van der Vegt Uitvaartzorg

Vandaag de crematie gehad van mijn aanstaande kleinzoon , doch , hij mocht na 22 weken zwangerschap niet goed ter wereld komen , en de natuur greep in .
Een heel trieste gebeurtenis , doch mijn dochter stond erop , dat Reiny v/ d Vegt het zou regelen .
Het was voor ons als aanstaande grootouders een hele trieste , en verdrietige dag
Doch Reiny heeft het wederom , tot in de finesses geregeld , en zo mijn dochter en schoonzoon het graag wilden hebben .
Dingen die nog gehaald moesten worden heeft ze opgehaald , en bij aankomst in het crematorium , stond alles klaar , en ze ving ons allen op , op de parkeerplaats .
Het zijn even die kleine dingen , die men gauw vergeet , maar Reiny doet het dan maar even !!!!

Sterke punten
Ze verleende steun , en enorme service , en heeft zélfs dingen geregeld , waar de ouders op het moment even niet aan toekwamen , in deze felle strijd van verdriet , en ongeloof , en onmacht .
Het is de manier van haar rustige uitstraling , en medeleven , hoe ze die betoont .
Ook de nazorg komt ze altijd goed na , na enkele dagen , of weken , naar gelang de wens van de nabestaanden is .
Reiny maakt het af , en dan maakt ze het ook af , en dat geeft een héél goed gevoel .

Zwakke punten
Die heb ik bij Reiny eigenlijk nog nooit kunnen ontdekken .

Het is zo je het graag wil hebben

Review over Reiny van der Vegt Uitvaartzorg

Heb Reiny nu meerdere keren meegemaakt , en heeft een enorme indruk bij mij , en bij ons in de familie achtergelaten .
De manier zo zij het brengt , en meeleeft met de achter gebleven familieleden .
Ook haar manier van organiseren , en al het regelen voor alles , wat ze je uit handen neemt , is tot in de puntjes geregeld , en verzorgd .
Dit alles heeft erin geresulteerd , dat toen mijn dochter haar nodig had , ze gelijk bereid was , om haar bij te staan , in een voor haar héél moeilijke periode in haar nog jonge leven .
En wederom , Reiny organiseert het , en regelt alles , ja , zelfs meer dan dat , in deze wat bizarre omstandigheden , waarin mijn dochter op het moment zit/zat .
Dit is al de derde keer , dat Reiny in onze familie optreed , en mijn dochter heeft speciaal voor Reiny gekozen in haar geval , daar ze wist , dat Reiny hierin heel goed is .

Ik schrijf dit review omdat de manier , hoe ze op mijn dochter reageerde eigenlijk met geen pen te beschrijven is , en het weleens genoemd mag worden , want ze is in haar vak een kei , hoe ze het allemaal doet , en naar voren brengt , en er mee omgaat .

Tjeerd .

Sterke punten
Haar persoonlijke zorg voor de nabestaanden , en de overledene .
Overlegt , en geeft alles goed aan , wat mogelijk is , en geeft tips uit haar hart , daar ze kan inschatten , hoe men er mee om wil gaan , en hoe men het graag wil , en legt dat ook goed uit , zodat je niet voor verrassingen komt te staan , en deze vaak al verdrietige omstandigheden .
Ze legt een enorm inlevingsvermogen aan de dag , en kan heel goed inschatten , hoe men zich voelt , in iedere situatie , zowel bij jonge , en oudere overledenen .
Alles is in de puntjes geregeld , en ook in de allerlaatste fase , blijft ze stand-by , en zorgt dat alles goed tot het bittere einde goed verloopt , en grijpt anders even anoniem in , zonder dat anderen het merken .
Ik heb Reiny al vaker van dichtbij mee mogen maken in verschillende situaties , en het is altijd weer tot in de puntjes verzorgd , en geregeld , hoe dramatisch soms de situaties ook waren .
Ze komt haar beloftes altijd stipt na , en neemt dan ook niet meer aan , dan ze op dat moment goed kan verzorgen , en begeleiden , dus geen stress situaties , of gehaast .

Reiny doet het op haar zeer speciale manier , en het geeft je ook na de tijd , een heel warm gevoel , en komt vaak nadien tóch nog even langs , en toont medeleven , en bespreekt alles nog eventjes met de nabestaanden door .

Zwakke punten
Dat ze soms niet kan , daar ze steeds bekender wordt hier in de omgeving .
Doch dat heeft ze iets opgelost , door er iemand bij aan te nemen .

reacties: