Het is zo je het graag wil hebben

Het is zo je het graag wil hebben

Heb Reiny nu meerdere keren meegemaakt , en heeft een enorme indruk bij mij , en bij ons in de familie achtergelaten .
De manier zo zij het brengt , en meeleeft met de achter gebleven familieleden .
Ook haar manier van organiseren , en al het regelen voor alles , wat ze je uit handen neemt , is tot in de puntjes geregeld , en verzorgd .
Dit alles heeft erin geresulteerd , dat toen mijn dochter haar nodig had , ze gelijk bereid was , om haar bij te staan , in een voor haar héél moeilijke periode in haar nog jonge leven .
En wederom , Reiny organiseert het , en regelt alles , ja , zelfs meer dan dat , in deze wat bizarre omstandigheden , waarin mijn dochter op het moment zit/zat .
Dit is al de derde keer , dat Reiny in onze familie optreed , en mijn dochter heeft speciaal voor Reiny gekozen in haar geval , daar ze wist , dat Reiny hierin heel goed is .

Ik schrijf dit review omdat de manier , hoe ze op mijn dochter reageerde eigenlijk met geen pen te beschrijven is , en het weleens genoemd mag worden , want ze is in haar vak een kei , hoe ze het allemaal doet , en naar voren brengt , en er mee omgaat .

Tjeerd .

Sterke punten
Haar persoonlijke zorg voor de nabestaanden , en de overledene .
Overlegt , en geeft alles goed aan , wat mogelijk is , en geeft tips uit haar hart , daar ze kan inschatten , hoe men er mee om wil gaan , en hoe men het graag wil , en legt dat ook goed uit , zodat je niet voor verrassingen komt te staan , en deze vaak al verdrietige omstandigheden .
Ze legt een enorm inlevingsvermogen aan de dag , en kan heel goed inschatten , hoe men zich voelt , in iedere situatie , zowel bij jonge , en oudere overledenen .
Alles is in de puntjes geregeld , en ook in de allerlaatste fase , blijft ze stand-by , en zorgt dat alles goed tot het bittere einde goed verloopt , en grijpt anders even anoniem in , zonder dat anderen het merken .
Ik heb Reiny al vaker van dichtbij mee mogen maken in verschillende situaties , en het is altijd weer tot in de puntjes verzorgd , en geregeld , hoe dramatisch soms de situaties ook waren .
Ze komt haar beloftes altijd stipt na , en neemt dan ook niet meer aan , dan ze op dat moment goed kan verzorgen , en begeleiden , dus geen stress situaties , of gehaast .

Reiny doet het op haar zeer speciale manier , en het geeft je ook na de tijd , een heel warm gevoel , en komt vaak nadien tóch nog even langs , en toont medeleven , en bespreekt alles nog eventjes met de nabestaanden door .

Zwakke punten
Dat ze soms niet kan , daar ze steeds bekender wordt hier in de omgeving .
Doch dat heeft ze iets opgelost , door er iemand bij aan te nemen .

Bezoek Reiny van der Vegt Uitvaartzorg Reviews over Reiny van der Vegt Uitvaartzorg

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Reiny van der Vegt Uitvaartzorg
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden