Sereen Uitvaartverzorging

Welkom bij Sereen Uitvaartvaartverzorging. Petra Verschoor en Sylvia van Leeuwen werken samen onder de naam Sereen Uitvaartverzorging. Wij zijn vrouwen die met hoofd en hart uitvaarten begeleiden van kinderen en volwassenen. We nemen de tijd, bieden een luisterend oor, denken met u mee, dragen suggesties aan en houden overzicht, zodat u bewuste en weloverwogen keuzes kunt maken.

Sereen Uitvaartverzorging Reviews

  Vreselijke ondernemer

  Toen de uitvaart van mijn vader is overgenomen door een uitvaartonderneming die wel capabel is hebben we ervaren hoe het ook kan. Met betrokken medewerkers die hun beroep vanuit zorg invullen. Gelukkig heeft mijn vader dus alsnog de respectvolle uitvaart gekregen die hij zo enorm verdiende. Niet dankzij Sereen. De gevoelloze behandeling door de mensen van Sereen heeft ons heel veel verdriet gedaan. Terwijl we wilden bespreken wat er volgens ons niet goed ging heeft mevrouw ons weg gestuurd met de woorden... Het is beter dat jullie iemand anders zoeken. Terwijl mijn vader al overleden was. En wij in eerste instantie helemaal niet weg wilden. Er zijn kosten opgevoerd die, bij navraag niet bleken te zijn gemaakt. De kist, die een bevriende kunstenaar had gemaakt, werd belachelijk gemaakt en zou niet kunnen worden gebruikt. Waarschijnlijk omdat de dames er niet aan konden verdienen. Naar later bleek was er geen probleem. De heren die mijn vader kwamen verzorgen naaiden ongevraagd zijn mond dicht en maakten kwetsende opmerkingen over wat hij aanhad.

  Ik ben zelden zo boos en verdrietig geweest. En ik zal dit dan ook niet meer vergeten.

  Maar op alles dat we proberen te bespreken is de standaard reactie dat het niet waar is en dat ze nooit eerder klachten hebben gehad.

  Zelfs nu nog wordt mijn moeder voor leugenaar uitgemaakt.

  Ik zou dan ook iedereen ten zeerste afraden een uitvaart te laten verzorgen door Sereen in Rotterdam. Overigens niet te verwarren met de vrouwen van Sereen!! Dit is niet dezelfde onderneming.

Bezoek Sereen Uitvaartverzorging

Schrijf een review