Yarden

Yarden is dé uitvaartorganisatie van Nederland. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Want een uitvaart dient een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis te zijn. Niet voor niets is het motto van Yarden 'Iedere uitvaart uniek. Yarden'.

Yarden Reviews

  prijzig

  Ik ben ong.1 jaar bij yarden verzekerd geweest en heb door omstandigheden de overeenkomst moeten stoppen.Een jaar later kreeg ik plotseling een aanmaning dat ik nog transport kosten moest betalen a 180 euro.Waarom ze dit zo noemen is mij een beetje vaag want het zijn dus gewoon administratie kosten , die ze normaal gesproken over 30 jaar uitstrijken (6 euro per jaar) ze noemen het waarschijnlijk zo omdat 90 euro vragen voor een brief waarin staat dat je bent verzekerd wel erg veel is en het daarom maar over 30 jaar uitstrijken zodat het minder opvalt.

  schandalig behandeld

  door het toedoen van onze jongste broer wisten wij niet waar onze moeder opgebaard lag,

  de naam van dijk doorgekregen,

  blijkt dit bedrijf overgenomen te zijn door yarden,

  moesten het nummer van vandijk maar opzoeken op Facebook...

  werkelijk ongelooflijk...  meerdere malen door ons opnieuw gebeld...totaal geen medewerking  pas toen mijn schoonzus belde onder een andere naam het juiste nummer gekregen..  waarom behandelen jullie mensen zo..

  respectvol???????????

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  mensen compleet voor de gek houden

Bezoek Yarden

Schrijf een review