Amstel Uitvaarten

Amstel uitvaarten - Moderne uitvaart, traditioneel vakmanschap Moderne uitvaart, traditioneel vakmanschap.


Amstel Uitvaarten Reviews

  Afscheid van twee dierbaren

  Binnen een maand moesten wij als familie afscheid nemen van twee dierbaren; mijn schoonmoeder en mijn stiefmoeder. Ondanks al het verdriet en de maatregelen die er waren, wist Amstel Uitvaart met Peter van Schaik en Jack Ligtvoet ons zo bij te staan, te ondersteunen en te begeleiden dat we op een passende, liefdevolle en persoonlijke manier afscheid konden nemen . Hoe waardevol… Zo dankbaar voor jullie hulp en inzet, de manier waarop jullie communiceren, meedenken en ruimte geven voor een persoonlijk en waardig afscheid . Dat was voor ons van onschatbare waarde. Marcel, Peter, Anko, Judith en Ishii

  Sterke punten
  Meedenkend, met gevoel en respectvol, 24 uur per dag voor alle vragen , zeer deskundig en professioneel , op maat, volledig

  Zwakke punten
  Geen

  Zeer professioneel en vriendelijk, een echte steun tijdens een moeilijke periode

  Onze lieve moeder had altijd de bedoeling om haar lichaam aan de medische wereld te schenken, als ze overleed. Daar kwam ze echter een aantal dagen vòòr haar overlijden van op terug dus we moesten met enige spoed haar aanstaande crematie regelen. Via Google de webpagina van Peter van Schaik van Amstel Uitvaarten gevonden.

  Er was heel veel telefonisch contact met Peter voor en na de crematie en alles werd heel open en transparant gecommuniceerd; hartstikke fijn! We kregen ook vele bruikbare tips voor de dingen die we na het overlijden van onze moeder zouden en moesten regelen.

  We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Amstel Uitvaarten, van het fijne en persoonlijke contact tot en met de duidelijke eindnota.

  Raar om te zeggen maar we zullen Amstel Uitvaarten zeker nog een keer gebruiken en raden ze 100% aan. Bedankt, Peter & Ria !

  Sterke punten
  Vriendelijk, behulpzaam, professioneel en vol met passie. En toch passend in het budget.

  Zwakke punten
  Geen.

  Respectvolle uitvaart door Amstel Uitvaarten deskundig en menselijk verzorgd

  Van begin tot eind op een respectvolle en vriendelijke wijze begeleid. Vooral het meedenken en adviseren vanuit praktijk en ervaring was erg behulpzaam om keuzes te maken. De stijl van begeleiden van Iede Hoorn heeft veel indruk op ons gemaakt, grote klasse

  TOP

  Wij hebben bij het overlijden van mijn moeder alleen maar positieve ervaringen gehad met Amstel uitvaarten. Alle zorg en warmte van Eefje. Een mooie herinnering dus!!

  Sterke punten
  Zorg en aandacht en meedenken!

  Zwakke punten
  Geen

  Mooie herinnering

  Het afscheid van de liefde van mijn leven is door Eefje Visser (Uitvaartzorg Eefje) en Amstel/Top Uitvaarten een bijzondere dag geworden. Eenvoudig, maar zó mooi. Alles wat we wilden werd door Eefje perfect geregeld, zelfs meer dan dat. We zijn dankbaar voor de mooie herinnering die we daardoor, ondanks alle verdriet, aan deze dag hebben. Dat geeft troost.

  Sterke punten
  - Er wordt meegedacht
  - Er wordt niets opgedrongen
  - Alle wensen worden, indien mogelijk, ingevuld
  - Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

  uitvaart ouders

  Met een jaar tussentijd is de uitvaart van onze beide ouders geregeld door Amstel uitvaarten. Vooraf waren wij wat wantrouwig over de service, omdat we een "budgetcrematie" kozen. Van bugetservice was gelukkig helemaal geen sprake. Wij waren twee keer erg tevreden over de wijze waarop we konden communiceren met Peter van Schaik en de manier waarop de uitvaart verliep. Dank daarvoor.

  Uitvaart onze zus

  Als gevolg van het plotseling overlijden van een familielid in Amsterdam, op donderdag, waren wij (komende uit Brabant) de volgende dag ter plaatse om zaken m.b.t. de uitvaart te regelen.
  Op deze dag moesten we dus op zeer korte termijn iemand van een uitvaartonderneming zien te vinden, waarmee een en ander kon worden doorgenomen. Na 2 vruchteloze pogingen van ons om voor deze dag iemand te vinden die à la minute acte de présence kon geven, kwamen wij bij de derde poging in contact met de Directeur van Amstel uitvaarten, Dhr. Peter van Schaik. Deze was in no time ter plaatse! Achteraf mogen wij constateren dat we naar onze mening het niet beter hadden kunnen treffen. Wij komen superlatieven te kort om deze persoon en zijn medewerkers te bewieroken. Echt alles werd tot onze grote tevredenheid zeer consciëntieus aangepakt en in overleg geregeld. Helaas hebben wij dit wel eens anders meegemaakt. Temeer als we dit afzetten tegen de bijzonder redelijke prijs van de door ons gekozen “budgetcrematie”. Wij willen deze “Amstel uitvaarten” ten zeerste aanbevelen. Op ons is deze onderneming overgekomen als zéér correct en betrouwbaar!
  Mede namens mijn Familie,
  Ir. J.C. Zwanenberg

  uitvaart van mij vrouw

  De uit vaart van mijn geliefde is uitstekend verzorgt door amstel mijn ervaring is dat het soepel verliep en een uitstekende service en afhandeling heb dit als heel prettig ervaren

Bezoek Amstel Uitvaarten

Schrijf een review