Alting Uitvaarten

Alting Uitvaarten is een kleinschalige uitvaartonderneming in Utrecht met een ruim werkgebied. Wij bieden uitvaartbegeleiding op maat. Hiske Alting begeleidt al 8 jaar uitvaarten in deze regio. Zij wordt bijgestaan door Pauline Res en anderen.

Alting Uitvaarten Reviews

  Lichtpunt in periode van misère

  Plotsklaps overleed mijn zus. Een collega van mij was begonnen als begrafenisondernemer dus dat leek mij uitermate praktisch. Mijn moeder had echter een keer in de Janskerk te Utrecht zo'n mooie afscheidsdienst meegemaakt, dat ze de naam van de organisator had gevraagd en onthouden. Zodoende zaten we enkele uren later om tafel met Hiske Alting van Alting Uitvaarten (en niet met mijn ex collega).
  Ik had zo'n proces nog niet eerder mee hoeven maken, dus was nogal sceptisch over het belang van een uitvaartondernemer, of over het belang van zo iemand. Daar ben ik wel van terug gekomen. Als u iemand zoekt die het echt snapt, die telkenmale, stap voor stap met u overlegt wat er uit handen genomen kan worden, snel creatieve ideeën en oplossingen bedenkt en voor elkaar krijgt en oog heeft voor pijn, verdriet en potentieel ingewikkelde (familie) verhoudingen: kies dan voor Alting Uitvaarten. Juist in de zwaarste tijden van het leven is iemand naast u die oprecht empathisch is en praktisch een enorme bron van steun.

  Sterke punten
  Betrouwbaar, integer, harmoniserend en zeer veel ervaring

  Zwakke punten
  Niet kunnen ontdekken

  Prettig, meedenkend en zorgvuldig

  Mijn familie heeft twee maal gebruik gemaakt van de diensten van Hiske Alting. In januari 2015 hebben we mijn stokoude moeder met behulp van haar uitvaart service mogen laten cremeren. Omdat we konden verwachten dat er een eind aan haar leven zou komen en als kinderen beide ver van huis wonen, hebben we een jaar tevoren al goede afspraken kunnen maken voor als het zover was.
  Mevrouw Alting heeft goed met ons meegevoeld en meegedacht om alles rondom het levenseinde van onze moeder vlot en soepel te laten verlopen. Al onze wensen konden worden gerealiseerd. En we kijken terug op een goed verlopen crematie.
  In mei 2015 verloor onze dochter van 21 het leven. Dat sloeg letterlijk in als de bliksem. We hebben direct Alting Uitvaarten aan het werk kunnen zetten. Ook dit verliep allemaal erg zorgvuldig en moeiteloos.
  Dochter kon direct thuis gebracht worden, voorbereiding voor een afscheid, passend voor de leeftijdgenoten en vrienden van onze dochter werd allemaal geregeld door jongelui en mevrouw Alting kon de noodzakelijke en praktische zaken daar zonder probleem invoegen en aansluiten.
  We hebben haar aan verschillende mensen mogen aanbevelen die bij de plechtigheid aanwezig waren.
  Er zijn al afspraken gemaakt voor als mijn vader komt te overlijden.

  Sterke punten
  Vlot, meedenkend, meewerkend, zorgvuldig, prettig, eigentijds

  Zwakke punten
  -

Bezoek Alting Uitvaarten

Schrijf een review