Reviews van deze auteur

Prettig, meedenkend en zorgvuldig

Review over Alting Uitvaarten

Mijn familie heeft twee maal gebruik gemaakt van de diensten van Hiske Alting. In januari 2015 hebben we mijn stokoude moeder met behulp van haar uitvaart service mogen laten cremeren. Omdat we konden verwachten dat er een eind aan haar leven zou komen en als kinderen beide ver van huis wonen, hebben we een jaar tevoren al goede afspraken kunnen maken voor als het zover was.
Mevrouw Alting heeft goed met ons meegevoeld en meegedacht om alles rondom het levenseinde van onze moeder vlot en soepel te laten verlopen. Al onze wensen konden worden gerealiseerd. En we kijken terug op een goed verlopen crematie.
In mei 2015 verloor onze dochter van 21 het leven. Dat sloeg letterlijk in als de bliksem. We hebben direct Alting Uitvaarten aan het werk kunnen zetten. Ook dit verliep allemaal erg zorgvuldig en moeiteloos.
Dochter kon direct thuis gebracht worden, voorbereiding voor een afscheid, passend voor de leeftijdgenoten en vrienden van onze dochter werd allemaal geregeld door jongelui en mevrouw Alting kon de noodzakelijke en praktische zaken daar zonder probleem invoegen en aansluiten.
We hebben haar aan verschillende mensen mogen aanbevelen die bij de plechtigheid aanwezig waren.
Er zijn al afspraken gemaakt voor als mijn vader komt te overlijden.

Sterke punten
Vlot, meedenkend, meewerkend, zorgvuldig, prettig, eigentijds

Zwakke punten
-

reacties: