Voor Zuylen is elke uitvaart uniek. Net als elk mens en elke laatste wens. Het gaat bij ons om het respect voor de overledene en de persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding van de nabestaanden. Zorg tot in detail. Ook de zakelijke aspecten van uitvaartverzorging zoals de organisatie, de keuze van geschikte locaties en faciliteiten, het vervoer en de formaliteiten behoren tot onze diensten.

Zuylen Reviews

  Zeer goede ervaring met Zuylen

  In September 2012 ben ik in contact gekomen met Zuylen. Vanaf het eerste telefoongesprek tot de asbestemming was alles erg prettig. Er werd ons niks op gedrongen! De uitvaartverzorger heeft ons erg goed geholpen om met een redelijk klein budget een zo mooi mogelijke uitvaart te verzorgen. Ook het contact in de tussen liggende dagen waren gewoon goed. Net als de dag van de uitvaart. Je werd heel erg vriendelijk behandeld en je kreeg echt het gevoel dat je de enige was! In positieve zin. Ik doe Zuylen aan iedereen aanbevelen! Complimenten.

  Sterke punten
  De hele dienstverlening. Wat me vooral is opgevallen is dat Zuylen je een volledige dienstverlening kan bieden zonder tussenkomst van derden. Je merkt als familie zijnde dat ze bij Zuylen als een groot team samen werken om een zon mooi mogelijke uitvaart te kunnen realiseren! Grote klasse!!

  Zwakke punten
  Die zijn er niet denk ik...

Bezoek Zuylen

Schrijf een review