Reviews van deze auteur

Fijne ervaring

Review over Uitvaartverzorging De Eenvoud

Wij zijn vanmorgen via email gevraagd of wij een beoordeling wilde schrijven en dat willen wij voor deze onderneming heel graag doen.

Wij hebben inmiddels 3 uitvaarten door deze onderneming moeten laten verzorgen ( mijn moeder en mijn beide schoonouders)

Het enigste wat mis is gegaan is dat bij de uitvaart van mijn schoonvader 1 kaart 2 dagen later is aangekomen. Hier kon De Eenvoud niets aan doen want ze konden bewijzen dat alles was opgestuurd en aangeleverd via een speciale code bij post nl

Wij ervaren Christiaan als een betrokken mens met een open en eerlijke houding. Wij hebben voor een bedrag van 4300 euro een waardige crematie gekregen met als afsluiting een borrel in Hotel v/d Valk

Nogmaals hartelijk bedankt voor alle goede zorgen

Sterke punten
Betrokken
Eerlijk
Respectvol

Zwakke punten
Eigenlijk kunnen wij die niet vinden

Hele fijne mensen

Review over Uitvaartverzorging De Eenvoud

Wij zijn als familie heel blij dat we De Eenvoud hebben gekozen. De mensen van De Eenvoud, die ons geholpen hebben met alles wat bij een uitvaart komt kijken, hebben ons heel fijn bij gestaan tijdens deze moeilijke tijd. Het fijne was dat we al onze wensen konden laten verwezenlijken en daar werd ook bij meegedacht. Kortom echt een aanrader!

Sterke punten
Meedenkend, betrokkenheid, alles strak geregeld, fijne mensen

Zwakke punten
geen

Wij hebben veel steun gehad aan De Eenvoud

Review over Uitvaartverzorging De Eenvoud

Via de website van Crematie1200 kwamen wij bij uitvaartverzorging De Eenvoud aan. Crematie 1200 is een budgetafdeling van De Eenvoud. De medewerker die opnam legde mij precies uit over de aantal pakketten en mogelijkheden.

Uiteindelijk hebben wij toch voor Pakket De Eenvoud gekozen omdat wij het wel heel erg kaal vonden om zonder afscheid onze vader mee te geven.

Wat zijn wij geweldig goed geholpen en vooral het advies en het luisterend oor van Christiaan heeft ons goed gedaan. Hij was naar ons toe heel helder het kan goedkoop maar als er meer wensen zijn moet er ook meer betaald worden. Zo hebben wij voor een schappelijk bedrag 30 kaarten meer besteld en hebben wij de koffietafel uitgebreid.

Het afscheid in de aula van Crematorium Hofwijk heeft ons goed gedaan. Wat heeft Christiaan een mooie levensloop voorgedragen.

Op het moment dat wij weer te maken gaan krijgen met de dood zullen wij direct Uitvaartverzorging weer bellen.

Alles keurig geregeld

Review over Uitvaartverzorging De Eenvoud

De uitvaart van mijn moeder is naar tevredenheid van mij en mijn familie voor de 100 procent geregeld.

Omdat mijn moeder nog maar 51 jaar oud is geworden en er geen geld beschikbaar was heeft Christiaan ons geholpen om de uitvaart toch zo vorm te geven dat wij goed afscheid konden nemen.

voor 3650 euro waren wij klaar en we konden zelfs nog een kopje koffie krijgen.

Wat ik nooit meer zal vergeten is dat De Eenvoud een witte rouwauto ( geheel kosteloos) voor ons heeft verzorgd.

Wij willen jullie namens de hele familie enorm bedanken voor jullie inzet en betrokkenheid..

Sterke punten
De mensen van de Eenvoud waren er als we ze nodig hadden

Zwakke punten
Die konden wij niet ontdekken

reacties: