Mensenlinq.nl - Overlijdensberichten, condoleances, familieberichten en overlijdensadvertenties. Alle overlijdensberichten geplaatst in de dag en weekbladen van Nederland. Vind overlijdensberichten, condoleances en overlijdensadvertenties in uw regio

Mensenlinq.nl Reviews

 • Vier jaar geleden na het overlijden van mijn vader kwam, ik er toevallig achter dat de rouwadvertentie op Mensenlinq was gepubliceerd. Na berichtje is het verwijderd, maar toch. Nu bij het overlijden van mijn moeder is expliciet aangegeven het niet op Mensenlinq te plaatsen. De advertentie is toch geplaatst. Na berichtje trouwens ook direct verwijderd. Maar de naam van de overledene is wel zichtbaar in Google. Kijk dus goed uit, als je een rouwadvertententie plaatst bij een krant van NDC. Mensenlinq / NDC zullen deze advertentie op Internet zetten.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Mensenlinq publiceert rouwadvertenties zonder expliciete toestemming op Internet en maakt de overledene zichtbaar in zoekmachines als Google.

  Door Arie vd Berg op 20 september 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Mensenlinq.nl

Schrijf je eigen reviewVergelijk Begrafenisondernemers

Op VergelijkBegrafenisondernemers.nl lees je reviews over alle begrafenisondernemers van Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Begrafenisondernemers