Tumulus

Tumulus Uitvaartverzorging: vanaf het moment dat u ons inschakelt, zullen wij u zelf begeleiden gedurende de gehele periode.

Tumulus Reviews

  grote teleurstelling

  Een aantal jaar geleden heeft mw vd Krans de uitvaart van mijn moeder verzorgd.

  Reeds bij het binnenkomen maakte ze de fout om mijn vriend aan te spreken met ''en jij bent je moeder verloren''? Dit terwijl mij vader vlak daarvoor gemeld had dat hij twee dochters heeft.

  Bij het bespreken van de begrafenis werd duidelijk dat ze zo haar eigen ideeen had over hoe dit moest gaan plaatsvinden. Zo vond ze dat mijn moeder thuis opgebaard moest worden. Toen wij aangaven dat niet te willen, sprak ze tot mijn 16-jarige zusje; moet je moeder dan helemaal alleen in dat rouwcentrum blijven?

  Na het begraven sprak ze, zonder enig overleg, nog een of andere vreemde spreuk uit bij het graf. Dit terwijl mijn grootvader reeds een prachtig woordje had gedaan. Alsof deze dame graag nog even het laatste woord wilde hebben.

  En het hoogtepunt (of misschien beter gezegd, het dieptepunt...); enkele weken naar de begrafenis, lag er ineens een fotoboekje op de deurmat. Toen ik het nieuwsgierig opendeed, bleken het om foto's van mijn opgebaarde moeders te zijn. Ook dit weer zonder enig overleg, zonder envelop en begeleidende brief...

  Ik zou deze dame absoluut afraden.

Bezoek Tumulus

Schrijf een review