Volatus Uitvaartzorg

Volatus Uitvaartzorg: Swifterbant, Dronten, Biddinghuizen, Lelystad, Almere, Zeewolde, Emmeloord en omgeving Volatus Uitvaartzorg is, samen met u, op weg naar een gezamenlijke bestemming: de uitvaart van uw dierbare. Wij nemen gedurende een korte en intensieve periode

Volatus Uitvaartzorg Reviews

  Liefde en zorg

  Toen mijn vrouw Betsy in juni 2017 aan een hartaanval overleed verbleef ik al jaren in een verpleeghuis. Wat moest ik doen? Ik was immers al die jaren dat ik in het verpleeghuis verbleef niet meer echt verbonden met de "organisatie thuis", dat deed mijn vrouw immers. Gelukkig kende ik Femke die eerder een uitvaart bij een kennis had geleid en ik heb haar gebeld. Femke reageerde direct en nam alle zaken die verband hielden met het overlijden van mijn vrouw tot en met de uitvaart van mij over. Zij deed dit met heel veel liefde, begrip en professionaliteit.
  Wij (mijn zoon, dochter en ik) mochten Betsy in de auto van Volatus van Zwolle naar Dronten brengen en zijn langs alle dierbare plaatsen mogen rijden waar Betsy zo graag was. Ook de periode toen Betsy lag opgebaard tot en met de ter aarde bestelling van haar lichaam was fantastisch geregeld. Ook de periode na de begrafenis was Femke er voor ons. Femke heel, heel hartelijk bedankt voor alle liefdevolle steun en troost in die moeilijke dagen en daarna.

  Sterke punten
  De professionele, liefdevolle betrokkenheid, en begrip.

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek Volatus Uitvaartzorg

Schrijf een review