Reviews van deze auteur

Bedankt Raymond Bosman

Review over DenO Uitvaartverzorging

Wij hebben in bijna 2,5 jaar tijd 2 maal een uitvaart laten verzorgen door D&O en de ene uitvaartverzorger is de andere niet, maar beide keren is dit naar alle tevredenheid verlopen. Met name de laatste uitvaart, verzorgt door Raymond Bosman, voelde als een warm bad. We zijn enorm tevreden over zijn begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart. Hij nam alle tijd, dacht met ons mee, was bescheiden, zorgzaam en zorgvuldig. Hij toonde begrip en straalde rust en warmte uit. Door Raymond is een droevige situatie voor ons een fijne ervaring geworden.

Sterke punten
De betrokken- en zorgvuldigheid met een warme uitstraling.

Zwakke punten
Geen zwakke punten ervaren !

reacties:

Review: Allerminst persoonlijk of betrokken

Beste meneer Camphuijse
U schrijft dat u D&O uitvaartverzorging erg duur vindt. Als ik de kosten voor een uitvaart via uitvaart.nl bereken, moet ik zeggen dat de kosten die wij aan D&O moeten betalen daar niet veel van afwijken. De branche heeft te maken met een laag imago, zij zijn verantwoordelijk voor het laatste ceremonieel in een mensenleven en men vindt er nog steeds iets van dat er verdiend wordt aan andermans leed (waar doktoren geen last van hebben). De uitvaartbranche wordt gezien als een soort maatschappelijke dienst terwijl het een bedrijfstak is.

Review: Allerminst persoonlijk of betrokken

Het volgende punt dat u noemt:
"Mijd deze uitvaartverzorger" is iets wat ik ook niet begrijp.
D&O is een uitvaartverzorging met verschillende uitvaartverzorgers in dienst. Zelf hebben wij nu 2x een uitvaart laten verzorgen door D&O en dit was tot alle tevredenheid. Voor ons voelde het in ieder geval wel persoonlijk en betrokken