Reviews van deze auteur

Pas op!

Review over Ilya Uitvaartzorg

Nadat mijn vrouw overleed in Duitsland zou het door uitvaartzorg Ilya wel allemaal geregeld worden. Hij heeft zelf ondertekend als zijnde wettelijke opdrachtgever. Uiteraard had hij daar volgens het burgerlijk wetboek van mij een officiƫle ondertekende machtiging-volmacht voor nodig.

Hieruit voortvloeiend is er dus as aan derde gegeven waar ik het niet mee eens was, maar door zijn handtekening was hij zogenaamd wel bevoegd.

Hij heeft het mij gevraagd op de dag van de crematie in de familiekamer of dat ik wat as wilde afgeven aan de zusters.

Wat denkt u nu..... dat ik op dat moment nee zou zeggen... ik was in een soort trance, verdriet en ik moest nog met de dames de uitvaart doen...

Ik wist van een kennis later dat er een maand rust is voor de asbestemming en had gedacht dat ik dus na die maand benaderd zou worden en dat ik toch gewoon nee kon zeggen. Ik moest er gewoon nog even over nadenken, en daarom word die maand in de wet op lijkbezorging ook gewoon geregeld.

Helaas...... de dames kregen hun as, en ik heb het na 2 jaar pas ontvangen. In 1e instantie wilde Ilya het niet afgeven, omdat ik de rekening niet wilde betalen omdat er een fiks conflict is ontstaan.

Ik dacht we gaan naar de rechter... maar hij heeft mij bij verstek laten veroordelen door te zeggen dat ik geen vaste woon en verblijf adres heb. Terwijl ik helemaal niet verhuisd was. En de dagvaarding is nooit aangetekend verstuurd. Hoe kan dit allemaal zo maar gebeuren....

Het heeft mij enorm veel verdriet gedaan, schandalig hoe hier mee om wordt gegaan en dat er geen advocaten genoeg in Nederland zijn die binnen 4 weken verzet kunnen aantekenen.

Ik heb het moeten opgeven, maar zal wel eerlijk zeggen wat er is gebeurd.

Laat nooit een uitvaartleider-ondernemer uw uitvaart tekenen als zijnde opdrachtgever zonder machtiging, volmacht van u. Want dan realiseert u zich dat Hij nooit zal handelen zoals uw geliefde het zou willen.....

reacties: