Uitvaartverzorging De Eenvoud

Uitvaartverzorging De Eenvoud - Waardige uitvaart voor een eerlijke prijs De Eenvoud is een unieke budgetonderneming die voor mensen een waardige goedkope uitvaart wil verzorgen door heel Nederland.

Uitvaartverzorging De Eenvoud Reviews

  Uitvaart Dhr Jan Hubers

  Mijn zoon Martijn had de Eenvoud gebeld en Henk Bouwhuis kwam bij ons om de zaken omtrent de crematie te regelen, en tevens de verzorging te doen. Ik vroeg Henk kom je toevallig uit Wilsum hij zei ja en toen vroeg ik hem ben je dan toevallig getrouwd met Carolien hij zei ja. Bij hem ging een lichtje branden en vroeg ben jij dan toevallig Corry en Jan. Ik zei ja. Wij kenden elkaar van jaren geleden dat Henk en Carolien ook mee gingen wandelen op zondagmiddag met een therapiegroep, Hierdoor ontstond er gelijk weer een klik. Henk en Jan hadden veel gelopen en diepgaande gesprekken met elkaar. Ik vond dit zeer byzonder

  Sterke punten
  De verzorging en opbaring die Renate en Henk hebben gedaan was zeer liefdevol en met veel respect. Echt top.

  Zwakke punten
  Ik had heel graag dat Henk ook de uitvaart ging verzorgen maar dit was niet mogelijk zei men helaas. Ik zou De Eenvoud zeer zeker aanbebevelen aan vrienden en bekenden maar dan Henk als uitvaartleider.

  Bedankt

  De 27ste juli is onze moeder overleden en wij hebben kontakt opgenomen met De Eenvoud wij zijn meer dan tevreden over de service de correcte behandeling..de correcte verzorging..niets dan lof alles is prima en met respect verlopen

  Sterke punten
  De snelheid, de sevice eigenlijk alles wat je hoopt te verwachten is correct uitgevoerd voor ons een 10+

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten

  Een hele goede ervaring

  De uitvaart van mijn vader is met heel veel zorg en respect geregeld.
  Mijn vader is in een hospice overleden. Toen Christiaan dit had vernomen stelde hij voor om mijn vader daar te laten verzorgen. Hier waren wij heel blij mee. Mijn vaders wens was weg in de hospice in een kist. Ook hier werd aan voldaan. De verzorging werd gedaan door twee hele lieve dames. Toen mijn vader de hospice verliet legde ze hem met heel veel respect in de auto en liep 1 van de dames voor de auto de straat uit tot ze uit ons zicht waren en stapte toen pas in. Zelfs de vrijwilligers van de hospice vertelde dat ze dit nog niet hadden meegemaakt met hoeveel respect alles ging.

  Sterke punten
  Heel erg betrokken
  Respectvol
  Altijd beschikbaar voor vragen
  Hele aardige mensen.

  Zwakke punten
  Geen

  Een vip crematie

  Beste Christiaan, Silke en Daniel. Eigenlijk heb ik geen woorden voor de manier waarop jullie de laatste reis van mijn vrouw Paula hebben verzorgd.
  Met tranen van verdriet door het verlies van mijn smurffie, maar ook met tranen van vreugde door het geven van zo veel gelegenheid en liefde van jullie kant. Ik zal jullie nooit vergeten en heb jullie in mijn hart gesloten. Nogmaals bedankt voor alles. Het ga jullie goed.

  Sterke punten
  Alleen maar sterke punten

  Zwakke punten
  Bij de eenvoud weten ze niet wat zwakke punten zijn.

  Geweldige service

  Dankjewel Christiaan dat jullie een mooie uitvaart mogelijk hebben gemaakt voor ons! jullie zijn meedenkend en vriendelijk en daarnaast ook erg begripvol. ik zag door de bomen het bos niet meer maar dankzij jullie heb ik een waardig afscheid gehad voor mijn vader.Staan ook dag en nacht voor je klaar! Onze avond na het rouwbezoek was echt een leuke verassing, zowel voor onze kindjes als ons, dankjewel christiaan!

  Sterke punten
  vakkundig vriendelijk medelevend.

  Zwakke punten
  geen

  Dank jullie wel

  Ik wil jullie vriendelijk bedanken bij het mooie afscheid die jullie hebben begeleid.

  Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en begeleiding die we hebben gekregen bij het verlies van onze dierbare.

  overlijden echtgenoot

  Het overlijden van je echtgenoot is natuurlijk het zwaarste wat er is.
  Gelukkig konden de mensen van uitvaartverzorging de eenvoud mij helpen met een mooi afscheid.

  Ik ben jullie zeer dankbaar

  Sterke punten
  goed contact
  prettige omgang
  ze luisteren goed

  Zwakke punten
  geen

  Uitvaart vader

  Wij willen uitvaartverzorging de eenvoud heel erg bedanken met een mooi afscheid van onze vader.

  We werden geholpen van begin tot eind en zelf nu nog af en toe contact.

  Sterke punten
  persoonlijk
  duidelijk
  no nonsense
  geen verassingen

  Zwakke punten
  n.v.t.

  Fijne ervaring

  Wij zijn vanmorgen via email gevraagd of wij een beoordeling wilde schrijven en dat willen wij voor deze onderneming heel graag doen.

  Wij hebben inmiddels 3 uitvaarten door deze onderneming moeten laten verzorgen ( mijn moeder en mijn beide schoonouders)

  Het enigste wat mis is gegaan is dat bij de uitvaart van mijn schoonvader 1 kaart 2 dagen later is aangekomen. Hier kon De Eenvoud niets aan doen want ze konden bewijzen dat alles was opgestuurd en aangeleverd via een speciale code bij post nl

  Wij ervaren Christiaan als een betrokken mens met een open en eerlijke houding. Wij hebben voor een bedrag van 4300 euro een waardige crematie gekregen met als afsluiting een borrel in Hotel v/d Valk

  Nogmaals hartelijk bedankt voor alle goede zorgen

  Sterke punten
  Betrokken
  Eerlijk
  Respectvol

  Zwakke punten
  Eigenlijk kunnen wij die niet vinden

  Hele fijne mensen

  Wij zijn als familie heel blij dat we De Eenvoud hebben gekozen. De mensen van De Eenvoud, die ons geholpen hebben met alles wat bij een uitvaart komt kijken, hebben ons heel fijn bij gestaan tijdens deze moeilijke tijd. Het fijne was dat we al onze wensen konden laten verwezenlijken en daar werd ook bij meegedacht. Kortom echt een aanrader!

  Sterke punten
  Meedenkend, betrokkenheid, alles strak geregeld, fijne mensen

  Zwakke punten
  geen

  Wij hebben veel steun gehad aan De Eenvoud

  Via de website van Crematie1200 kwamen wij bij uitvaartverzorging De Eenvoud aan. Crematie 1200 is een budgetafdeling van De Eenvoud. De medewerker die opnam legde mij precies uit over de aantal pakketten en mogelijkheden.

  Uiteindelijk hebben wij toch voor Pakket De Eenvoud gekozen omdat wij het wel heel erg kaal vonden om zonder afscheid onze vader mee te geven.

  Wat zijn wij geweldig goed geholpen en vooral het advies en het luisterend oor van Christiaan heeft ons goed gedaan. Hij was naar ons toe heel helder het kan goedkoop maar als er meer wensen zijn moet er ook meer betaald worden. Zo hebben wij voor een schappelijk bedrag 30 kaarten meer besteld en hebben wij de koffietafel uitgebreid.

  Het afscheid in de aula van Crematorium Hofwijk heeft ons goed gedaan. Wat heeft Christiaan een mooie levensloop voorgedragen.

  Op het moment dat wij weer te maken gaan krijgen met de dood zullen wij direct Uitvaartverzorging weer bellen.

  Alles keurig geregeld

  De uitvaart van mijn moeder is naar tevredenheid van mij en mijn familie voor de 100 procent geregeld.

  Omdat mijn moeder nog maar 51 jaar oud is geworden en er geen geld beschikbaar was heeft Christiaan ons geholpen om de uitvaart toch zo vorm te geven dat wij goed afscheid konden nemen.

  voor 3650 euro waren wij klaar en we konden zelfs nog een kopje koffie krijgen.

  Wat ik nooit meer zal vergeten is dat De Eenvoud een witte rouwauto ( geheel kosteloos) voor ons heeft verzorgd.

  Wij willen jullie namens de hele familie enorm bedanken voor jullie inzet en betrokkenheid..

  Sterke punten
  De mensen van de Eenvoud waren er als we ze nodig hadden

  Zwakke punten
  Die konden wij niet ontdekken

  Verzorging uitvaart

  Wij maken met regelmaat een uitvaart mee, en deze wordt met zorg uitgevoerd door " de Eenvoud", zij luisteren naar onze wensen en voeren dit zorgvuldig uit. Wij zijn zeer tevreden

  Sterke punten
  Aandacht en meedenken

  Zwakke punten
  Geen

  Goede service

  De directeur van de eenvoud kwam bij ons langs om gesprekken te voeren. Hij was duidelijk over de uitvaart en derelijke. Hij luisterde goed naar onze wensen. We wisten van tevoren de prijs dus we kwamen na de tijd niet voor verrassingen te staan. Dus al met al een top uitvaartsmaarschapij! Een aanrader!

  Sterke punten
  Duidelijk en betrouwbaar.

  Zeer nette uitvaartondernemer

  Super nette uitvaartondernemer. Hij verstaat zijn vak enorm goed, heel vriendelijk en staat dag en nacht voor je klaar. Zeker een aanrader bij moeilijke tijden van een dierbaar verlies! Dankjewel Christiaan.

  Sterke punten
  Zeer vriendelijk en meelevend!

  Zwakke punten
  Geen.

  Fijne en warme nensen

  Na het overlijden van mijn schhonzus overleed kort saarna mijn man. Wij hebben wederom Uitvaartverzorging De Eenvoud ingeschakeld en alles verliep weer volgens wens.

  Sterke punten
  Warme en lieve mensen

  Zwakke punten
  Geen

  Zeer positieve uitvaart bij De Eenvoud.

  Hierbij ons review van De Eenvoud

  Sterke punten
  Hallo,
  Ik heb nu ongeveer 1 maand geleden een uitvaart laten verzorgen van mijn vrouw bij de eenvoud. Vanaf het begin kreeg ik direct een warm welkom en meneer Christiaan kwam zeer vriendelijk over. Omdat wij als familie nog in rouw zaten, regelde de heer Christiaan onze zaken. Ook dacht hij mee met onze wensen. Wij lieten de uitvaart zeker niet alleen om het buget bij De Eenvoud verzorgen, maar ook omdat zij het zeer professioneel aanpakten.

  Mvg Jan Burgers.

  Goede eenvoudige uitvaard

  We hebben niets dan lof voor de snelle reactie van de Eenvoud.
  Ondanks de verschillende standaard pakketten werdt alles op op maat geregeld

  Sterke punten
  Snellle en duidelijke afspraken

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek Uitvaartverzorging De Eenvoud

Schrijf een review