Reviews van deze auteur

Pas op !

Review over Ardanta

Een waarschuwing aan reeds verzekerden. Hoewel ze vermelden dat u in plaats van een gecontracteerde uitvaart organisatie van ARDANTA ook zelf uw eigen uitvaart organisatie mag kiezen bij een overlijden, dan wacht u niet alleen een enorme financiƫle kater maar ook uw zelf gekozen uitvaart organisatie wordt oeverloos bestookt met specificatie vragen die resulteren in het korten van basisvergoedingen (kist-afleggen etc. etc.) en maandenlange vertraging in uitbetaling. Nergens staat informatie vermeld dat uw eigen keuze debet is dat nabestaanden een vieze smaak in de mond overhouden doordat ARDANTA alles uit de kast haalt om niet tot betalen over te gaan. Schande !

Onmisbare steun !

Review over Alexandra Markusse Uitvaartverzorging

Alexandra Markusse en haar team ben ik zeer dankbaar. Ervaren, zeer professioneel en, nog belangrijker, niets is hen teveel waardoor mijn moeder een bijzondere en gedenkwaardige uitvaart heeft gekregen waar wij als nabestaanden met veel voldoening op terugkijken. Ook in afwikkelingsperikelen met een uitvaart verzekeringsorganisatie is de zeer betrokken ondersteuning van Alexandra Markusse onmisbaar geweest. Veel lof en dank daarvoor

Sterke punten
Meedenken, uitstekende uitleg van alle mogelijkheden, problemen worden soepel omgezet in oplossingen, en tenslotte zeer ervaren en professioneel zo ook haar team.

Zwakke punten
geen

reacties: