Noord-Brabant

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Acheron

Acheron

Acheron is een kleine maar moderne uitvaartonderneming met een frisse kijk op alles wat met een uitvaart te maken heeft. Of het nu een begrafenis of een crematie moet zijn, wij laten ons niet beperken tot wat "gebruikelijk" is. Onze aanpak kenmerkt zich elke keer weer door de individuele benadering en maatwerk.
Lees verder »

Bezoek Acheron

2

Reviews en Ervaringen over Authena

Authena

Welkom op de website van Afscheidshuis Authena I Authena uitvaartzorg Sleeuwijk, sfeervolle condoleance kamers waar afscheid nemen de ruimte krijgt!

Afscheidshuis Authena: een uniek concept in het Land van Heusden en Altena, waar u in een huiselijke, vertrouwde sfeer de dagen rond het afscheid van de overledene kunt doorbrengen.
Lees verder »

Bezoek Authena

3

Reviews en Ervaringen over Bijnen Uitvaartverzorging

Bijnen Uitvaartverzorging

Bijnen Uitvaartverzorging: "Je moet er voor zorgen dat alles goed geregeld is", dé uitspraak van oprichter Marinus Bijnen. Een credo dat overgenomen werd door zoon Harrie en vervolgens door kleinzonen Rien en Henk, die nu leiding geven aan Bijnen Uitvaartverzorging. Nu, ruim 80 jaar na de oprichting, is dit credo nog volledig van toepassing.
Lees verder »

Bezoek Bijnen Uitvaartverzorging

4

Reviews en Ervaringen over Bruijns Uitvaartverzorging

Bruijns Uitvaartverzorging

Bruijns Uitvaartverzorging is een begrip in Oosterhout en omgeving. We zijn een solide en creatief bedrijf en spelen in op uw wensen.
Lees verder »

Bezoek Bruijns Uitvaartverzorging

5

Reviews en Ervaringen over De Groof Uitvaartverzorging

De Groof Uitvaartverzorging

De Groof Uitvaartverzorging | Home

Wij verzorgen een persoonlijke en bij de overledene passende uitvaart.
Lees verder »

Bezoek De Groof Uitvaartverzorging

6

Reviews en Ervaringen over Meeuws Uitvaartverzorging

Meeuws Uitvaartverzorging

Welkom bij Meeuws Uitvaartverzorging, Someren. Al vele jaren verzorgen wij samen met u de uitvaart van uw dierbare. Daarbij besteden we veel aandacht aan een afscheid zoals de persoon die ons is ontvallen en de nabestaanden dat graag zouden willen zien. We adviseren, en zoeken samen met u naar de vele mogelijkheden om een zo persoonlijk mogelijk afscheid te verzorgen.
Lees verder »

Bezoek Meeuws Uitvaartverzorging

7

Reviews en Ervaringen over Zuylen

Zuylen

Voor Zuylen is elke uitvaart uniek. Net als elk mens en elke laatste wens. Het gaat bij ons om het respect voor de overledene en de persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding van de nabestaanden. Zorg tot in detail. Ook de zakelijke aspecten van uitvaartverzorging zoals de organisatie, de keuze van geschikte locaties en faciliteiten, het vervoer en de formaliteiten behoren tot onze diensten.
Lees verder »

Bezoek Zuylen

8

Reviews en Ervaringen over Annora

Annora

Annora - voorheen Adriaans Uitvaartverzorging - staat al vijftig jaar bekend als een uitvaartonderneming die zorgdraagt voor een eervolle begrafenis of crematie. Wij bieden de verzorging van een uitvaart die zo veel mogelijk volgens uw wensen gestalte krijgt. Onze deskundigheid – verkregen door jarenlange ervaring – staat er garant voor dat de verzorging van de uitvaart in goede en vertrouwde handen is.
Lees verder »

Bezoek Annora

9

Reviews en Ervaringen over ArtsLommelen Uitvaartverzorging

ArtsLommelen Uitvaartverzorging

Werkwijze Lilian Arts van ArtsLommelen Uitvaartverzorging: betrokkenheid, rust, warmte, respect en samen doen zijn begrippen die ik belangrijk vind in de samenwerking met u.
Lees verder »

Bezoek ArtsLommelen Uitvaartverzorging

10

Reviews en Ervaringen over Claassen Uitvaartverzorging

Claassen Uitvaartverzorging

Claassen Uitvaartverzorging is een echt familiebedrijf. Al ruim 85 jaar, 3 generaties lang, staan we voor een deskundige begeleiding en een integere aanpak. Claassen Uitvaartverzorging helpt u graag bij de organisatie van het afscheid van uw dierbaren. Dat moet immers goed en waardig zijn. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren en de zorg uit handen nemen. Claassen Uitvaartverzorging staat bekend als integer en betrouwbaar. Al jaren. Daar zijn we trots op. U kunt vertrouwen op goede begeleiding en een uitvaartverzorging die voldoet aan uw wensen.
Lees verder »

Bezoek Claassen Uitvaartverzorging

11

Reviews en Ervaringen over Goedkope Uitvaart Noord-Brabant

Goedkope Uitvaart Noord-Brabant

Goedkope Uitvaart Noord-Brabant - Stijlvol en betaalbaar

-
Lees verder »

Bezoek Goedkope Uitvaart Noord-Brabant

12

Reviews en Ervaringen over Harriet Van Der Vleuten

Harriet Van Der Vleuten

Uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten

Regel samen met ons de begrafenis of crematie van uw naaste. Inspiratie en kosten op onze website. Bel 013-5920048. Werkzaam in Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Udenhout, Gilze-Rijen, Oirschot
Lees verder »

Bezoek Harriet Van Der Vleuten

13

Reviews en Ervaringen over Hommage Uitvaarten

Hommage Uitvaarten

Hommage Uitvaarten - Hommage Uitvaarten

Hommage Uitvaarten is een persoonlijke en betrokken uitvaartverzorger. U kunt ons te alle tijde bereiken voor de organisatie van een mooi afscheid.
Lees verder »

Bezoek Hommage Uitvaarten

14

Reviews en Ervaringen over Klopper & Kramer

Klopper & Kramer

Klopper & Kramer begrijpt hoe belangrijk het is dat u zich veilig en vertrouwd voelt op het moment dat u te maken krijgt met een overlijden. Daarom zijn we bereikbaar op het moment dat u ons nodig heeft.
Lees verder »

Bezoek Klopper & Kramer

15

Reviews en Ervaringen over Klopper en Kramer

Klopper en Kramer

Klopper & Kramer begrijpt hoe belangrijk het is dat u zich veilig en vertrouwd voelt op het moment dat u te maken krijgt met een overlijden. Daarom zijn we bereikbaar op het moment dat u ons nodig heeft.
Lees verder »

Bezoek Klopper en Kramer

16

Reviews en Ervaringen over Koenen-Oel Uitvaartverzorging

Koenen-Oel Uitvaartverzorging

Koenen-Oel Uitvaartverzorging: afscheid van het leven is voor alle betrokkenen een ingrijpende gebeurtenis. In de eerste dagen na een overlijden moet er veel geregeld en gedaan worden, terwijl er ook tijd nodig kan zijn voor rouw en emotie. In die voor u belangrijke periode kunnen wij u tot steun zijn en u begeleiden, zodat u op uw manier afscheid kunt nemen van uw naaste. Wij nemen voor u de tijd, en geven u de ruimte.
Lees verder »

Bezoek Koenen-Oel Uitvaartverzorging

17

Reviews en Ervaringen over Leemans Uitvaartverzorging

Leemans Uitvaartverzorging

Afscheid van dit leven is vaak voor alle betrokkenen een ingrijpende gebeurtenis. De gevoeligheid van de nabestaanden is op een dergelijke manier zo intens, dat elk detail van het gebeuren een bijzondere betekenis krijgt. Leemans Uitvaartverzorging zal u hierbij zoveel mogelijk bijstaan, of het nu een traditionele, religieuze of eigentijdse uitvaart betreft. Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuzes.
Lees verder »

Bezoek Leemans Uitvaartverzorging

18

Reviews en Ervaringen over Mutsaers Best Uitvaartverzorging

Mutsaers Best Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging Oirschot, Best, Eindhoven | Mutsaers Best

Uitvaartverzorging Mutsaers: voor een betrokken, keurig verzorgde uitvaart, regio Best, Oirschot, Eindhoven
Lees verder »

Bezoek Mutsaers Best Uitvaartverzorging

19

Reviews en Ervaringen over Peemen Uitvaartverzorging

Peemen Uitvaartverzorging

Peemen Uitvaartverzorging: bij de keuze van een uitvaartverzorger laat u zaken als persoonlijke aandacht en vertrouwen uiteraard nadrukkelijk meewegen. U wilt immers dat alles tot in de puntjes en tot in detail goed geregeld is, van het voortijdig bespreken van de uitvaart tot een perfecte piėteitsvolle uitvoering daarvan. Door onze kleinschaligheid blijven aandacht en vertrouwen de belangrijkste kenmerken in onze service en dienstverlening
Lees verder »

Bezoek Peemen Uitvaartverzorging

20

Reviews en Ervaringen over Uitvaart Brabant

Uitvaart Brabant

Uitvaart Brabant


Lees verder »

Bezoek Uitvaart Brabant

21

Reviews en Ervaringen over Uitvaartuwwens

Uitvaartuwwens

Een uitvaart, het afscheid van iemand die geliefd is, mag bijzonder zijn. Uw wensen over uw begrafenis of crematie worden gehoord en krijgen daadwerkelijk invulling.
Voor uitvaartuwwens in Breda zijn dit meer dan vanzelfsprekende uitgangspunten. Evenals een persoonlijke en professionele manier van werken. Met elkaar nemen we de tijd om het afscheid vorm te geven. Uw tempo, uw vragen en wensen zijn daarin bepalend. Graag inspireren wij u met ideeėn en andere mogelijkheden dan u wellicht gewend bent. Of het
nu gaat om een unieke locatie, een bijzondere invulling, een intiem of groots afscheid
Lees verder »

Bezoek Uitvaartuwwens

22

Reviews en Ervaringen over Uitvaartverzorging Brabant

Uitvaartverzorging Brabant

Uitvaartverzorging Brabant, Bakx-von Burg is al jaren een begrip in Bergen op Zoom en Roosendaal. Sinds begin 2012 heeft deze onderneming een grote verandering ondergaan. De visie en doelstelling is aan deze tijd aangepast en ook de kwaliteit van de dienstverlening is naar een hoger niveau getild. Het uitvaartcentrum aan de Heiningen in Bergen op Zoom is geheel vernieuwd en voorzien van de modernste faciliteiten.
Lees verder »

Bezoek Uitvaartverzorging Brabant

23

Reviews en Ervaringen over Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

Uitvaartzorg Hans Raaijmakers: u zult merken dat er veel meer mogelijk is dan u aanvankelijk dacht. Samen regisseren en organiseren we het afscheid van
uw dierbare en komen we tot een persoonlijke uitvaart die recht doet aan
de overledene.
Lees verder »

Bezoek Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

24

Reviews en Ervaringen over Uitvaartzorg Van Tilburg

Uitvaartzorg Van Tilburg

Een uitvaart is persoonlijk. Uitvaartzorg Van Tilburg stelt uw wensen centraal en verzorgt de uitvaart zoals u dat wilt. Na het overlijden moet er in korte tijd veel geregeld worden. Uitvaartzorg Van Tilburg helpt u in deze moeilijke tijd en neemt u de zorg die bij een uitvaart komt kijken uit handen.
Lees verder »

Bezoek Uitvaartzorg Van Tilburg

25

Reviews en Ervaringen over Van der Stappen Uitvaartverzorging

Van der Stappen Uitvaartverzorging

Van der Stappen Uitvaartverzorging: in de week van een uitvaart komt er veel op u af. In deze vaak emotionele afscheidsweek moeten er veel dingen worden geregeld. Dan is het fijn om te weten dat u kunt rekenen op onze betrokken uitvaartverzorgers. Zij doen er alles aan om u bij te staan met ideeėn, bieden een luisterend oor en helpen u met alle praktische zaken.
Lees verder »

Bezoek Van der Stappen Uitvaartverzorging